14
jul
Seneste opdatering: 14/7-14 kl. 1504
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Idag är ämnet prostitution och vi diskuterar bl a den svenska sexköpslagen. Medverkande är Pye Jakobsson, från Rose Alliance och president för organisationen NSWP – The Global Network of Sex Work Projects som är en internationell organisation för sexarbetares rättigheter och Clara Bergman från Sveriges Kvinnolobby.

Pye Jakobsson er dette programs absolutte stjerne, synes jeg. Skarp, praktisk og virkelighedsnær. Man kan tale om emnet herfra til dommedag. Alle har det lidt forskelligt med det, jeg kan fortælle hvordan jeg har det. Jeg kunne ikke drømme om at købe sex, og jeg har aldrig gjort det, men jeg kunne heller ikke drømme om at forbyde andre at gøre det. Ingen ikke-køber har vel været på så mange bordeller som jeg i rollen sømand. Jeg har kørt alle slags ludere som taxichauffør, og de billigste er de venligste, de dyre er mopsede og snobbede.

Jeg har boet med en prostitueret i Singapore i et år da jeg var 20, og jeg lærte hurtigt, at hun kendte forskel på business og pleasure. Det var måske der jeg udviklede mit frisind  på andres vegne: Lev og lad leve. Henry Miller boede også med en prositueret i Paris i 30’erne, og måske er det rigtigt, som han skrev: Det er de bedste, mest generøse kvinder, der findes, bedre end det omvandrende princip Clara Bergman fra Sveriges Kvinnolobby, er jeg sikker på. Stakkels hr. Bergman, hvis han findes.

Vänsterpartisten Christina Höj Larsen i Neverland*

“Medmenneskelighed er blevet en forbrydelse i Danmark”. Det er ganske vist:

I Ekot hör jag socialdemokraternas rättspolitiska talesperson Trine Bramsen försvara beslutet att förbjuda tiggeri och låta polisen systematiskt förfölja de utländska hemlösa på stadens gator. För att ytterligare förvärra situationen förbjuder dansk sociallag kommuner och frivilligorganisationer att erbjuda hjälp till utsatta som saknar danskt personnummer. Medmänsklighet är brottslig i det Danmark jag inte längre känner igen.

Jag lyssnar till Trine Bramsen som talar med varm röst. Hon säger att socialdemokraterna vill att ryktet sprids i Europa att fattiga hemlösa inte är välkomna i Danmark. Jag spolar tillbaka och lyssnar igen. Så låter en dansk socialdemokrati som helt tappat bort sin historiska roll i kampen för jämlikhet…… EU-migranternas omöjliga situation i hemländerna är inte sällan ett resultat av samma assimileringspolitik som rasistiska partier som Dansk Folkeparti, Sverigedemokraterna och deras europeiska gelikar förespråkar.

Så låter en dansk socialdemokrati som gång på gång, steg för steg, valt att anpassa sin politik till den populistiska rasism som förs fram av Dansk Folkeparti. Att övriga politiska partier i Danmark, med rödgröna Enhedslisten som enda konsekventa undantag, gjort samma resa och anpassat sig till Dansk Folkeparti är minst lika sorgligt. Det är resultatet av en lång tids orientering mot mitten i dansk politik. Hur blev det brottsligt att hjälpa tiggare? CHRISTINA HÖJ LARSEN: Medmänsklighet har blivit ett brott i Danmark

Svensk politik og journalistik domineres af en følelsesvammel, uvidenhed og uvirkelighed m/k. Hvordan kunne tiggeri dog blive ulovligt i Damark? Det blev det såmænd med forsogsloven af 1708. FORORDNING OM BETLERE I DANMARK 24. SEPTEMBER 1708. Ordlyden forandrede sig hen over tid til socialstaten i det 20 århundrede, der ikke lige forudså, at Rumænien kom med i EU og blev visum fri og Schengen-kandidat.

Det har altså været forbudt at tigge hele tiden, det eneste der har ændret sig er, at det tog dansk politi en hel del år at håndhæve tiggeriforbuddet over for rumænske sigøjnere, der antagelig var for massiv en mundfuld. Heller ikke socialstaten omfattede fra sin tilblivelse rumænere, som den gør i Sverige, hvor socialstaten følgelig er under lyn-afvikling, hvad gamle mennesker der har sat ind på  dens konto hele livet, føler sig taget noget ved næsen over. Hvem skulle også have troet, at Sveriges Riksdag ville blive til en slags FN-organ regeret af kærlige Peter-Pan typer og et par enkelte kynikere.

Det ændrede sig mærkbart fra i år, hvad enhver kan se på gaderne i Danmark. Hvad der er uforandret, er Christina Høj Larsen følelsefulde uvidenhed, som man jo kan skrive til Aftonbladet om, hvis man har den illusion, at korrigerende virkelighed kan trænge ind i denne socialdemokratiske blanding  af Alt for Damerne og Se & Hør. Og så er der da et foto af Pia Kjærsgaard til artiklen, hvad der må betyde at hun som medskyldig i umenneskeligheden er født omkring 1688. Samtlige medier har skamdyrket denne pseudohistorie. Den svenske valgkamp bliver sjov.

*Neverland is a fictional place featured in the works of J. M. Barrie and those based on them. It is the dwelling place of Peter Pan. It  is often used as a metaphor for eternal childhood (and childishness), immortality, and escapism.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

FI kanske vill kommentera islamisternas metoder att “få bukt med” prostitution:

http://edition.cnn.com/2014/07/13/world/meast/iraq-violence/

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x