16
jul
Seneste opdatering: 17/7-14 kl. 2004
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I modsætning til de danske talere er Hans Rustad ikke kendt i den danske offentlighed, men han har i årevis fulgt den danske debat, og som redaktør for den fremragende Document.no en central skikkelse i den nordiske blogosfære. Mosbjerg Folkefest 2014: Hans Rustad – Tiderne skifter – og skifter hurtigt!

Tidligere publicerede taler fra Mosbjerg: Mogens Camre: Om demografi og uduelige politikere og Morten Uhrskov: Demografi og indvandring.

Synagogen i Paris: Gadekampe mellem arabere og jøder

Som ikke nævnt af ét eneste nordisk medieendsige af BBC – blev en synagoge i Paris angrebet af antiisraelske demonstranter eftermiddagen den 13 juli. Inden politiet nåede at ankomme var 200 jøder spærret inde i synagogen kun bevogtet af nogle unge jøder fra blandt andet Jewish Defence League, der ikke var bevæbnede ligesom angriberne.

Angrebet var efter franske og israelske kilder meget nær på at koste menneskeliv, og da ville det muligvis have nået den danske, journalistiske bevidsthed på stranden i Tisvilde og Hornbæk og onsite ved Tour de France, som var de eneste hits Infomedia gav på søgningen “Paris” “synagoge”. Kun muligvis. Den nye video her viser, hvor voldsomme kampene var indtil politiet ankommer cirka 3/4 henne i den. You Tube synes, at videoen er så voldelig, at de kræver log in.

Paris var bare værst, men billedet i Berlin, Hamburg, Kassel, Marseille, Antwerpen, Haag, Bryssel, Stockholm og mange andre byer varsler onde tider for Europas jøder. I Haag var medierne så hensynsfulde at photoshoppe hagekorsene væk fra demonstranternes plakater. Europæiske politikeres evne til at fortrænge det, de er den direkte årsag til, virker ligeledes helt intakt. Køligt betragtet  fylder 1.2 mio europæiske jøder heller ikke meget i vælgerkorpset overfor 50 mio muslimer.

Der er en øjenvidneskildring af hvad der skete her:

My wife and I lived through the scariest experience ever. My wife couldn’t stop crying and had a panic attack. We are still shocked by what happened in the Marais district.

I can’t be silent about what happened during the last pro-Palestinian demonstration. My wife and I just walked in the Marais, with our first kid. True story: Paris in a “state of war,” the ultra-violent pro-Palestinians in the Marais district

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Tidligere publicerede taler fra Mosbjerg: Mogens Camre: Om demografi og uduelige politikere og Morten Uhrskov: Demografi og indvandring og Hans Rustad – Tiderne skifter – og skifter hurtigt! […]

Angela
Angela
7 years ago

Här några länkar till om “massinvandringen” och i tisdags hade SR ett reportage från Libanon där en borgmästare berättade om situationen som är densamma som i övriga Europa och Sverige. Och de önskar samma sak. Stoppa flyktingströmmarna och hjälp på plats och angrip orsaken.

http://avpixlat.info/2014/07/15/dalai-lama-forordar-hjalp-till-flyktingar-pa-plats/

Så precis som du säger, Morten, “griber vi det sådan an, bevidst og beslutsomt, tegner der sig pludselig langt bedre muligheder og en lysere fremtid.”

Såg nu att “intetnavntak” svarat detsamma.

Angela
Angela
7 years ago

Om man har din utgångspunkt så är det du säger riktigt. Det beror på hur civilisation definieras. Ett specifikt samhälle kan gå under men civilisationen? Du säger att det är för sent för oss? Vad är det som är för sent? Historien kommer inte att ta slut förrän mänskligheten och i slutänden Tellus är utplånat. Historien pågår hela tiden. Vi kan inte rädda civilisationen, säger du. Det vore ju förfärligt om vi inte kunde rädda civilisationen. Kan vi inte det är det ute med mänskligheten. Civilisationen är väl det enda vettiga som människan har. Så vad gör vi i stället,… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Angela

Kære Angela Jeg tog udgangspunkt i Hans Rustads brug af begrebet civilisation. Han gør gældende, at en tidligere civilisation gik under – en regional civilisation, kan man forstå, ikke den globale – og at dårskaberne dengang havde lighed med dårskaberne i dag. Hvis en enkelt civilisations undergang er menneskehedens undergang, så er jeg omsider helt forvirret. Mig bekendt har der nemlig været en hel håndfuld regionale civilisationer i de sidste titusind år. Som er gået til grunde for at blive reinkarneret i nye civilisationer med en stadig fremadskriden i udviklingen af den menneskelige bevidsthed til følge. Selvfølgelig er vores nuværende… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Morten - - -

Ja, det är precis som du säger. Och det är DET vi just gör. Hittar på något annat. Läs vad jag skrev. Civilisationer brukar gå under för att man kört fel. Ibland får man ta ett steg tillbaka för att ta ny en väg. Om du lyssnade på Le Pen borde du ha förstått det. För de här som styr oss gör precis så som den nye EU-presidenten sa “de kör på tills någon vrålar eller uppror.” De tar ett litet steg i taget tills de kört igenom sin agenda eller sitt manus. De som Juncker sa ” vi fortsätter… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Morten - - -

Ett tips Chockdoktrinen, Naomi Klein. Idag förfasade sig SR över de 200 döda i som man kallar det Israel – Palestina konflikten. Man tar sig för pannan. Nu skall vi titta åt ett annat håll igen. Hur många har dött och fått sitt liv helförstörda i EU? Folk dör varje dag, drabbas av ohälsa, tar sin liv i förtvivlan, mördas, våldtas på de grymmaste sätt varje dag pga de här dårarna. Det händer HÄR och NU. Dårarna förstör västvärlden inifrån och vill bygga upp ett nytt rike/cilisationen som passar dem enligt deras agenda/mål. Att de mördar och förstör människoliv rör… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Morten - - -

Morten, har du tittat på de länkar jag gav? I slutänden är det ett “krig” mellan de styrande och de styrda. Över hela världen. Folk i alla länder utsätts för exakt det samma av makteliten. De reagerar likadant och säger likadant. Därför nämnde jag SR länken. Borgmästaren i Libanon säger likadant som vilken kommunalpolitiker som helst i väst. För han har samma problem. Nu vet jag var inslaget var: SR, P1, Studio Ett “:a tim, sista inslaget, reportage av Angetha Ramberg. Men jag har hört Cecilia Uddén göra ett reportage tidigare i år där exakt detsamma redovisats. Borgmästaren säger precis… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Angela

Tillägg till SR:s inslag I Uddéns reportage talar de om i intervjuer med folk om att kvinnorna blir våldtagna av syrierna de blir utatta för exakt detasamma som européerna. Utsatta för stölder, rån, mord, våldtäkter allt. Så klappar sig den globala makteliten skenheligt på bröstet och säger titta dit, titta på Syriens ledare och den och den de mördar sitt eget folk. Ja det gör dem och det gör ni med. I stor skala. Men ingen gör någon sammanställning av deras övergrepp, deras folkmord. Har sagt det flera gånger i kommentarer. Globalismen är nog det värsta och största folkmord i… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Angela

Igen, Angela: Beskrivelsen af problemet er ikke lig med beskrivelsen af dets løsning. “Folk i gemen förstår inte. De har ingen aning om vad de röstar på.” Hm. Det er næsten endnu værre. De stemmer ikke efter det, de ved, for de stemmer socialt, ikke etisk. Vreden mod DF og SD er således titnok en såkaldt “inadækvat vrede”. Oprindelsen til den er, at man foragter de, der føler det, man selv føler, men ikke tør føle. Det er den sociale angst, der hindrer folk i at tage stilling med hjertet. Det skriver du jo også indirekte igen og igen! Derfor… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago

Hans Rustad er altid god. Men diagnosen – at med kristendommens forsvinden er der noget, der er gået fløjten – er ikke det samme som at forstå, hvad problemets løsning er. For vi kan på den ene side ikke “genindføre” en død religion. Det bliver teater, som med “asetroen”, og i Kina: som med buddhismen (som også er teater i det sekulariserede, kinesiske samfund). Og på den anden har vi aldrig været mere kristne end just nu. Jo længere tilbage i historien, vi går – jo mere kristelige var vi, og jo mindre kristne. Så en spirituel kristendom kunne være… Read more »

intetnavntak
intetnavntak
7 years ago
Reply to  Morten - - -

Gud kan vi så, det bliver vi nødt til. Det er jo der problemet er.

Jeg vil ikke være indianer. Så hellere dø, efter din tese så er je allerede død.

Skåning
Skåning
7 years ago
Reply to  Morten - - -

Låt oss för omväxlings skull ponera att vi kastade all humanism och kristendom överbord. Det är inte så att det är ett scenario jag vill se, men om det skulle inträffa, så är det helt enkelt så att vi besitter all teknologi, strategisk kunskap och kapacitet till att avlägsna oönskade element från landet. Med sann, nästan nazistisk beslutsamhet, hade vi kunnat göra slarvsylta av allt motstånd och satt resten på bananbåtar till nordafrika och öppnat bogvisiret. Allt motstånd kunde krossats på nolltid, även om vi är lite äldre än dem, färre än dem osv. Det spelar ingen roll. Vi besitter… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Skåning

Kære Skåning Din beskrivelse af et – angiveligt: muligt – scenarie har lighed med forestillinger, jeg har set andre gøre sig. Hvor skulle en sådan handlekraft kunne fremledes? Eller: Hvor ser du den findes? Jeg mener ikke, vi formår krig eller anden resolut handlen på et drastisk niveau. Efter min mening har reformerne af vores samfundsorden og hele tænkemåde, herunder professionaliseringen af også militærvæsenet, for evigt umuliggjort andet end professionelle krigsoperationer i vore kulturer. Og her gælder indvendingen “ork nej – jeg kender menneskene! Der vil altid opstå total krig!” ikke. For hvis noget sandt kan siges om nutiden, så… Read more »

Skåning
Skåning
7 years ago
Reply to  Morten - - -

Nej, jag säger inte att det är det troligaste scenariot, jag säger bara att det är ett möjligt scenario. Ju mer mångfald i försvaret och ju mer mental kastrering unga nordiska män utsätts för, desto mindre troligt blir det. Skulle jag själv satsa 25 öre, så hade jag sagt att ett inbördeskrigsliknande tillstånd är oundvikligt. Jag är däremot mer tveksam till att vi ursprungliga nordbor kommer att vara en del av konflikten. Tror snarare att vi kommer att gömma oss i gated communities under betalt beskydd eller fly landet, medans araber, juggar, albaner och somalier har en konstant shoot-out. Vad… Read more »

Skåning
Skåning
7 years ago
Reply to  Morten - - -

Jämförelsen med senantiken håller inte. Romarriket hade i hundratals år varit extremt tekonologiskt överlägsna. Germanerna, irländarna och skottarna fick var hyfsat ifred, dels för att vi förorsakade dem för mycket förluster och dels för att det inte fanns något byte att hämta. Men i senantiken hade germanerna hämtat in det teknologiska försprånget. De hade lika bra rustningar, lika god teknik och lika god strategi. Alltså vann de. Situationen i dagens Europa är inte alls på det planet. Tekniken, tänkandet osv sitter inte direkt i invandrarnas händer (med vissa undantag). Vi är överlägsna dem på alla vis och ändå lägger vi… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Skåning

Jag håller med dig. Det enda kristendomen kan göra är att stoppa alla stenålderskulturer och dess stenåldersmentalitet men de gör det inte utan som du säger de “lägger sig platt”.

Ludvig
Ludvig
7 years ago
Reply to  Skåning

Jag tror,Skåning,att man kan se Rustads jämförelse med senantiken som en mer allmän metafor. Han kopplar faktiskt ihop den med vår tid. Cirka 7:20 in i sitt tal säger han: “Läget kan bara jämföras med Senantiken och 30-talet,där det fanns en fara som de flesta i det längsta inte ville se.” Det var spännande att lyssna på honom (det var första gången för mig). Han är en för våra nejder passionerad talare med viktiga infallsvinklar. Förändringarna sker nu så snabbt att vi inte hänger med. ISIS i Irak t.ex. tog de flesta på sängen. Vi vänder bort blicken från vår… Read more »

norje
norje
7 years ago
Reply to  Morten - - -

“For vi kan ikke standse indvandringen. Det står jeg inde for. Det kan vi simpelthen ikke.”

Joda det kan vi i stort sett. Om det er politisk mulig i nærmeste fremtid er imidlertid et annet spørsmål.

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  norje

Kære Norje Jeg er med på, at vi teknisk set kan. Men spørgsmålet om teknik kan ikke skilles fra spørgsmålet om politik/vilje. Skåning nævner herover nogle faktorer, vi ikke kan komme uden om, og som jeg bare ikke kan se et realistisk svar på. Stillet over for realiteterne, erkender de fleste faktisk, at vore landes mulighed for at reagere nationalt er meget tæt på udtømt. Det lyder som om også du er på nippet til at føle den afmagt. – Dertil kommer, at heller ikke vores, regionale, civilisation er undtaget den automatik, som den tankevækkende fortælling om Fugl Fønix beskriver:… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Morten - - -

Men ting tager jo deres tid Morten. Snaphanen – f.eks. – er jo ikke opstået ud af ingenting. Strømninger, ikke sandt. Selv de “klogeste” politikere vil vågne. De skal bare lige finde ud af hvordan de bedst gør det. Her snakker vi om dommedag, realiteter og ignorering af fakta. Derfor bliver vi også kaldt for en osteklokke. Men “de andre” kan jo også se problematikken. Der vil ske noget. De teknologiske landvindinger, ikke bare i vesten, samt den nutidige globale massekommunikation, umuliggør løgnens overlevelse og en evig handlingslammelse. De bonede gulve river sig i håret over, hvordan det hele skal… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Morten - - -

Jeg siger heller ikke, at vi ikke kan gøre noget. Kun, at vi ikke kan stoppe indvandringen. Fordi dette “vi”, der skal kunne beslutte nogle probate forholdsregler med konsekvenser, inkluderer Fredrik Reinfeldt, Mona Sahlin, Jens Stoltenberg, Marianne Jelved, Anna Mee Allerslev, Lars Barfoed, Holger K. Nielsen, Pernille Skipper, Mogens Lykketoft, Mogens Jensen, Zenia Stampe o. s. v. o. s. v. Derfor er vi nødt til at forlade os på et andet “vi”, der IKKE inkluderer disse personer. Og det betinger vores muligheder for at handle. Vi kan således ikke standse indvandringen. For det kræver reelt de ovennævnte personers medvirken. Og… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Morten - - -

Ja, Fredrik Reinfeldt, Mona Sahlin, Jens Stoltenberg, Marianne Jelved, Anna Mee Allerslev, Lars Barfoed, Holger K. Nielsen, Pernille Skipper, Mogens Lykketoft, Mogens Jensen, Zenia Stampe o. s. v. o. s. v., bliver, ganske som fugl Fønix, nød til at brænde deres rede og genopstå på ny. Men det er de nok også i gang med – i det stille.

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Morten - - -

(Jeg minder lige på ny om min grundlæggende pointe, Peter: Vi deler os ikke primært efter “anskuelse”, men snarere efter, om vi er “etikere” eller “æstetikere”. Og vi arketypiske etikere kan ikke “oplyse” de arketypiske æstetikere om, at de skal blive etikere! Derfor er information simpelthen ikke midlet! For det handler ikke om uvidenhed. Æstetikere er organiseret socialt, deres holdninger er tilpasset en konsensus i den gruppe, de tager identitet efter, og alt hvad der er enighed om i “gruppen” er “rigtigt”. Jeg tror faktisk, vi alle kan genkende det. Det er derfor, der har kunnet begås uhyrligheder gennem hele… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Morten - - -
Angela
Angela
7 years ago
Reply to  norje

Ja, du har helt rätt. Den kan stoppas i morgon dag. Om viljan finns är det bara ett politiskt beslut som fattas. Men de vill inte för massinvandringen är en del av deras manus och ingår i det gamla vanliga “söndra och härska tekniken”. Riva ner nationerna, avskaffa demokratin och identiteten. Avskaffa mänskliga rättigheter för att kunna bygga sitt världsherravälde. Le Pine sa allt. Hon har förstått. Och det gör dårarna i Bryssel också för det är dem som skrivit manuset. Och de tar steg för steg…nu i allt snabbare takt för genom bloggar och att folk på ett helt… Read more »

Hans Und
Hans Und
7 years ago

Det er ret godt gået af de cirka 10 jøder, at de formår at holde de omkring 200 pal-arabere væk/sendt videre. (franskmænd er de ikke, fransk pas eller ej). Vi andre kan godt begynde at tage ved lære.

Jødehaderen Klaus Rifbjerg har i øvrigt skrevet, et digt “Støvlerne”, hvor han håner israelerne for deres undertallige sejer i Sinai over de angribende muhammedanske ægyptere. Hvad er det i øvrigt, udover hans venskab med nazisten Ole Wivel, der gør ham til en i Danmark berømt forfatter?

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x