17
jul
Seneste opdatering: 19/7-14 kl. 0954
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Professor Ole Hasselbalch fra Den Danske Forening fortalte i sin tale på Mosbjerg Folkefest om venstreekstremisters politisk motiverede overfald i Danmark, og om en presse, der enten fortiede eller direkte medvirkede til deres politiske kriminalitet.

Tidligere publicerede taler fra Mosbjerg: Mogens Camre: Om demografi og uduelige politikere og Morten Uhrskov: Demografi og indvandring og Hans Rustad – Tiderne skifter – og skifter hurtigt!

Frankrig forbyder anti-israelske demonstrationer

Franske myndigheder har nu draget konsekvenserne af de voldelige pro-palæstinensiske demonstrationer: I flere byer bliver demonstrationer forbudt.

I de seneste dage har der i Frankrig været en række pro-palæstinensiske demonstrationer mod israelske luftangreb på Gazastriben. Det er igen og igen kommet til optøjer og angreb på jøder eller jødiske institutioner.

Avisen “Yediot Aharonot” beretter om de stærkeste spændinger mellem jøder og muslimer i Frankrig i årevis. Politiet har nu bebudet at de ikke vil tillade en demonstration på lørdag i Paris. Også i Nice og Lille er pro-palæstinensiske demonstrationer blevet aflyst. Sorge vor Gewalt: Frankreich untersagt anti-israelische Demonstrationen (Snaphanens oversættelse) Outrage as France become first country in world to ban pro-Palestine demos. “No Palestinian flags on Brussels buses or trams”.

“Jihad City”: The Hague

With Western countries as enemies, why would jihadists need friends?

In Western Europe, cultural relativism is still the norm. There is no such thing as better or worse, there is only different. One should not consider one value superior to another value, no matter what these values actually are. And it had better be different the way one thinks it should be: not “politically incorrect.”

Former Netherlands Chief of Defense Peter van Uhm says that he respects jihadist fighters in Syria because they are fighting for an ideal. That this ideal refutes every Western ideal that he himself holds dear, apparently does not affect his apparent respect for jihadists.vDutch national law, however, has now been subordinated to European Union law. Timon Dias, Gatestone

Hamas Wants to Die

The Middle East has become “How Civilizations Die: The Reality Show.”

Spengler forstår virkelig at koge sovsen ind i den reprisetragedie Hamas genopfører hvert 3-4 år. Iøjeblikket er der ikke andet at glæde sig over, at ingen liberale demokratier har nogen sympatier for Hamas – på forskellige måder. Canadas Harper og Frankrigs Hollande spytter klart ud om terroristerne, Thorning tier og går catwalk i Bryssel, og den evige Lykketoft dummer sig som altid. Er det to sosser bange for den muslimske gadepøbel i Europa og dens deltagende venstreekstremister og neo-nazister?

Hamas wants to die, obviously and visibly. That thought horrifies Westerners. As a number of Israeli commentators observe, Hamas doesn’t particularly care about having a Palestinian State. It wants to destroy the Jewish State and is willing to die in the process. It wants to die in such a way that Israel will die, too. There is something utterly surreal to Hamas crowding civilians around military targets, and Israeli pilots declining to attack them. It recalls joke about the sadist and the masochist. The masochist says, “Beat me!,” and the sadist says, No…suffer.”

Hamas, to be sure, proposes to die in an accelerated time frame and a particularly disgusting fashion, but it should be kept in mind that self-willed extinction is the norm. West of the Indus, Israel is the only survivor among the thousands of little nations that flourished between 10,000 BC and 600 AD. To be sure, there have been plenty of small tribes that wanted to live but were trampled by conquering hordes. The rule, however, is that civilizations die of their own disgust with life. Most of the industrial nations are dying, some very quickly. Most of the Muslim world would rather die than accommodate modernity (although some of it may choose to cease to be Islamic).

I do not mean to sound cruel, but the best thing you can do for victims of a dying culture is: Don’t be one of them. Hamas Wants to Die by David P. Goldman

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago

Bergman, det der kaldes fornægtelse. Sverige har, ligesom Frankrig og Storbritanien, allerede haft ugelange krigslignende tilstande i nogle områder og den “problematiske” demografi vokser og vokser i andel. Det er et af de farligste lande i verden for kvinder. “Men der kommer ihvertfald ikke krig..” Nej, fald nu i søvn lille pus og lad vokse se på det her istedet for…

Bergfast
7 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Moran ya Simba tolkar vidare, och verkar därmed inte egentligen kunna urskilja vad som menas i min kommentar? Han sa, ironiserande:…“Men der kommer ihvertfald ikke krig”..Nej, fald nu i søvn lille pus og lad vokse se på det her istedet for….”… ….? ….Barn? Naiva? Okunniga? Ovetande? Omedvetna?….. Såja, såja.Moran ya Simba verkar ha lite svårt för att läsa innantill och förstå vad det egentligen är han läser? Det finns en skillnad mellan att säga – det kommer krig – , och att vilja anse och förtydliga att – krig – är planerade – och därför inte alls – kommer –… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Det er rigtigt, at Moran overser, hvad du reelt skriver, Bergfast. At du ganske vist hænger dig i samme ordvalg, som jeg gør. Men at deraf ikke følger, at du drager samme konklusion som jeg. For at sandsynliggøre, at vi kan forvente krig, må man altså beskrive forløbet – og det ikke i passiv agens. Hvem planlægger og gennemfører den af Moran tænkte krig? Ikke Marianne Jelved, og ikke Moran selv. Næppe en eneste af de for tiden valgte politikere. Der skal altså en omfattende proces til, før krigen bliver mulig. Ganske andre arketyper skal indvælges, hvis de overhovedet findes.… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago
Reply to  Moran ya Simba

I er to naive provinstosser. “Ikke flere hekseprocesser..” Selv den er ikke vandtæt: “jeg skulle bankes ned, fordi jeg gik sammen med en ‘heksekvinde’”.

I aner ikke hvad der er ved at ske omkring jer. Det eneste alternativ til krig er islamisering. Jeg kunne komme med en længere udredning om at krigen ikke bliver med stukaer og spitfires eller med store kampvognsslag foran København eller Stockholm. Men krig, det kommer… Jeg gider ikke forsøge at trænge igennem jeres psykologiske forsvarsmekanismer længere…

http://www.uriasposten.net/archives/58006

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Igen: Din materialistiske analyse lider af den skavank, at den ikke medtager øjet, der ser. Som hovedparten af al marxistisk, materialistisk analyse i vor tid.

– – –

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Morten - - -

Men selvfølgelig … hvis du kan overbevise mig om, at DU kaster dig ud i en krig sammen med nogen du kender, så vil jeg revurdere min ellers faste overbevisning. En del af mit billede er nemlig, at det vil heller ikke du. Dit øje er også forandret, og du “er ikke typen”, der “gør den slags”. Også du gør regning på “kræfter” uden for dig selv. Ligesom alle de andre, der forestiller sig, at “de andre snart har fået nok” og derfor “helt sikkert” vil “reagere”. – “Danskerne” og “folkedybet” og Holger Danske og dem alle sammen. – –… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago

Peter Buch, “Hvad er de opsatte primisser bag ytringen, bag dine afsluttende ord i kommentaren?” Det kan jeg svare meget enkelt på: Jeg tror der kommer krig. Rigtig, stor krig. Og den skal vindes, koste hvad det så vil, ikke for vores skyld men for vores børns og børnebørns. Tim Pallis, tak, glad for at høre at en så vidende mand som dig kan se nogle af de samme tendenser forme sig som jeg mener selv at fornemme. Ole Burde, ja, helt enig i at demokratiet er mere indskrænket for islam-kritikere men det har været urørligt at diskutere indskrænkninger i… Read more »

Bergfast
7 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Moran ya Simba sa:…”Jeg tror der kommer krig.”…

Nej. Det kommer inte krig.

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Bergfast

Du har ret, Bergfast – der kommer ikke krig. Krig “kommer” slet ikke. Den “er” i sindet hos de, der udkæmper den. Den er ingen luftbåren sygdom. Ej heller kan man vurdere en krigsfare på ydre omstændigheder, for disse “krigsbegrundende omstændigheder” er naturligvis i øjet, der ser. Og hvis dette øje ikke er krigerisk, så går det, som du siger: Nej. Det kommer inte krig.

– – –

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Moran ya Simba

Jo tak, jeg formoder (også) at såfremt man kunne vælge ville langt størstedelen af mennesker nok vælge at leve i fredstid.

Men mit spørgsmål gik mere på at når man, som jeg ser det, reelt ikke kan vælge- hvorfor, hvad ligger bag, du da formulerer dig sådan.

Bergfast
7 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Krig – kommer – aldrig. Krig planeras för. Nogsamt. Steg för steg. Bit för bit. Krig planeras genom strategiska steg som tas av många olika aktörer och agenter, påverkare, opinionsbildare, propagandister och krigsstrateger. De tillsammans med alla deras kurirer och agenter, påverkansagenter och genom massmedier. Krig kommer inte utan krig planeras alltid. Krig önskas. Förberedelser för krig är medvetna handlingar. Majoriteter av medborgare har oftast ingen kännedom om saken. Förberedelse för krig och beslut om krig sker oftast över medborgarmajoriteters huvuden. Dessa medborgarmajoriteter ställs istället ofta inför faktum när krig kanske för dem plötsligt och oväntat, men ändå sedan länge… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Bergfast og Morten—, ligesom min kære søster, der lige har skældt mig øret fuldt for at “krænke rettighederne og værdigheden” (eller noget i den stil) for en street hustler der forsøgte at snyde mig for kr. 750 og som jeg tilbageholdte mens jeg forhørte mig om Kbhs Politi var interesseret i at snakke med ham (det var de ikke så undertegnede “voldsforbryder” lod den “stakkels” hustler gå, ganske uskadt…), har I typisk andedamns-mentalitet. I har (heldigvis) levet et fredeligt liv i fredelige omgivelser og kan derfor ikke forestille jer at der kommer krig i fredelige Danmark. Når unge, hanlige AEHere… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Vi misbruger stadig mennesker, men vi holder ikke mere slaver. Vi jager stadig hekse, men vi brænder dem ikke mere. Vi har stadig folk til at udføre militære operationer professionelt, men vi går ikke mere i national krig. Det er sådan udviklingen forløber. Dårskaberne forsvinder aldrig, men vores måde at forholde os til dem på forandrer sig. Historiens lineære aspekt er således historien om bevidsthedens udvikling. Vi er på godt og ondt blevet professionelle. Vi ved det ikke, men vi lever i det af Marx forudsagte Proletariatets Diktatur. Et diktatur, som har afskaffet krig, indført internationalisme (“globalisering”), og gjort arbejdet… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago
Reply to  Morten - - -

Morten Andedam, “Dine krigsbegrundelser er kun det sete.” Sludder og vrøvl. De er en konstellation af demografi, statistik (vold, kriminalitet, musliske synspunkter i Europa, europæeres syn på muslimer, Islam og demokrati osv osv) og lidt læsning af historie og islams diktater. Personlige erfaringer er langt det mindste, men stemmer iøvrigt fuldstændigt overens med det andet. Du aner ikke en hat om hvad der foregår i Danmark fordi du har en alt for snæver livserfaring til det her. Der er psykologiske grunde til at du insisterer på at der ikke kommer krig og dem får du ligeud fordi jeg er ved… Read more »

Bergfast
7 years ago
Reply to  Morten - - -

Moran ya Simba skrev, bl. a.:…” Ikke bare tror jeg krigen kommer. Jeg tror desværre den er nødvændig.”… Jo. Det kan man förstå att Moran ya Simba anser. Och att det är just därför som han både propagerar, pläderar, förespråkar, varnar och påpekar, som han gör. Men, men, som sagt…. Krig – kommer – , inte. Krig förespråkas, pläderas, propageras, varnas och förespråkas ofta på ett sådant sätt där man verkligen vill beskriva – fiendernas – , tillkortakommanden, svagheter och brister, för att inte säga ofullkomligheter, (och samtidigt då indirekt vilja påstå, eller mena, att den ideologi, eller kultursfär som… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

Informationskriget har börjat om Ukraina. Skall bli intressant att se hur det utvecklas.Och vilka lögner man tar till. Och vilka sanningar som skall gälla och vem som vinner kriget.

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

”Dette kan blive husket som det øjeblik det i Europa blev officiel politik at indsprænke de demokratiske rettigheder for demokratiets langt største fjende i Europa, Islam. Derfor KAN det være en stor nyhed. ” …Det vil jeg kalde en STÆRKT optimistisk holdning , glem ikke at de samme ”demokratiske rettigheder” for længst er blevet indskrænket i langt højere grad for islam-kritikere , uden at disse på nogen måde har truet hverken den private eller den offentlige sikkerhed . Men , OK , det kan selvfølgelig udnyttes . Muslimer har en højtudviklet evne til at skyde sig selv i foden (som… Read more »

Charles Nielsen
Charles Nielsen
7 years ago

Er det to sosser (Tykkeloft & Skatteålen) bange for den muslimske gadepøbel i Europa og dens deltagende venstreekstremister og neo-nazister?

NEJ: De står i ledtog med dem, da begge er landsforræddere. 🙂

Den der står og venter bør fjernes.

Angela
Angela
7 years ago

Skall jag avsluta med Godnatt Världen. Eller är jag feminist då enligt “halmgubbarna”?

Angela
Angela
7 years ago

infowars “On this Friday, July 18 edition of the Alex Jones Show, Alex covers the unfolding situation in Ukraine following the shoot down of a Malaysian airliner on Thursday. Alex looks into allegations of fabricated evidence connected to the incident set-up by the regime in Kiev and the possibility the flight was deliberately diverted into the war zone as the global elite prepare for war.He talks with Prison Planet.com editor and journalist Paul Joseph Watson about the situation and the prospect of a wider and more dangerous war. On today’s broadcast Alex talks radio talk show host and technology expert… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

De som såg Aktuellt idag var med om ngt unikt. Aldrig förut mig veterligt har tittarna fått sitta framför rutorna i ett som det meddelades muntligt “tillfälligt avbrott”. Inslaget sändes överhuvudtaget inte. De som såg Rapport och Aktuellt igår var med om något mycket ovanligt.

http://www.infowars.com/reminder-u-s-plotted-to-provoke-shoot-down-of-airliner-to-create-pretext-for-war/

Vad händer? Det nedskjutna planet är en “bomb” om man kan säga så.

Tim Pallis
Tim Pallis
7 years ago

Jeg er meget enig med dig Moran ya Simba. Det er den slags overvejelser, som er vigtige for at politikerne kan forstå, hvad der rører sig blandt fornuftige mennesker. Ja islam er af en sådan karakter, at dens tilhængeres tro og holdninger ikke kan forenes med demokratiets menneskeskabte lovgivning.

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Tim Pallis

Men hvis man godtager, at “krig” er en helt logisk følge af “uforenelighed”, så mener jeg, at man udsætter vore muligheder for at handle. Alle disse øjne, der ser “krigen” som “et realistisk, om end ikke ønskeligt, scenarie” er jo fælles om ikke selv at ville kæmpe, fordi krig ikke længere har bolig i dem. Nogle af dem er imidlertid hykleriske, og håber lønligt på en reaktion uden for dem selv, der kan “klare ærterne”. Og denne hallucination om “opgør” og “folkedybets hævn” er ren opium. Der er ingen “øjne” til at kæmpe, så at sige, uanset hvor meget “det… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Morten - - -

Beklager dobbeltposteringen.

– – –

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Tim Pallis

Men hvis man godtager, at “krig” er en helt logisk følge af “uforenelighed”, så mener jeg, at man udsætter vore muligheder for at handle. Alle disse øjne, der ser “krigen” som “et realistisk, om end ikke ønskeligt, scenarie” er jo fælles om ikke selv at ville kæmpe, fordi krig ikke længere har bolig i dem. Nogle af dem er imidlertid hykleriske, og håber lønligt på en reaktion uden for dem selv, der kan “klare ærterne”. Og denne hallucination om “opgør” og “folkedybets hævn” er ren opium. Der er ingen “øjne” til at kæmpe, så at sige, uanset hvor meget “det… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago

“Frankrig forbyder anti-israelske demonstrationer” Dette kan blive husket som det øjeblik det i Europa blev officiel politik at indsprænke de demokratiske rettigheder for demokratiets langt største fjende i Europa, Islam. Derfor KAN det være en stor nyhed. Jeg personligt mener ikke Muslimer bør være statsborgere i vestlige lande (eller i Indien hvor de har lavet ligeså meget l*rt) da de, pr definition som Muslimer, skylder troskab mod en doktrin der er aldeles uforenelig med vores værdier (eller ethvert civiliseret samfund). Og dette kan være første skridt på vejen til at sige at folk der tror Allah, og ikke “Demos”, skal… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  Moran ya Simba

…generationen der var voksne fra 1939 til 1945 havde heller ikke selv valgt at leve på netop den tid…

Er alt tilfælde, eller blot dette?
Med hvilke belæg vil synspunktet om mennesker som blot en anden betegnelse for den skinbarlige uskyldighed selv, respektivt menneskets ubetydelighed da ikke kunne forsvares?
Om hypotesen skitseret – med mennesket i det ytrede af mig tolket som rubricerbart ganske uskydigt respektivt ubetydeligt ikke synes ganske uforenelig med enhver tanke om fornuft og ansvar relateret samme menneske- synes mig oplagt. Hvad er de opsatte primisser bag ytringen, bag dine afsluttende ord i kommentaren?

Thor
Thor
7 years ago

“Former Netherlands Chief of Defense Peter van Uhm says that he respects jihadist fighters in Syria because they are fighting for an ideal.”

Häpnadsväckande. Då förmodar jag att herr van Uhm respekterar SS-soldaterna som stred för sina ideal i hans hemland för 70 år sedan. Ganska lika ideal som jihadisterna: döda alla som är emot oss.

Angela
Angela
7 years ago

Godmorgon Världen! :)Snart har alla i väst det likadant som i Sverige. Alla är vi svenskar.

intetnavntak
intetnavntak
7 years ago
Reply to  Angela

Jeg synes faktisk ikke det er sjovt, det er en feministisk misforståelse af hvordan en nationer hænger sammen.

Vi kan ikke blive som USA (selv om nogle kommunister ikke kan lide deres multikultur og kapitalismen baseret på indkomst numre)

For vi har ikke et helt nyt kontinent, vi har ikke Engelsk som hoved sprog, vi har ikke deres historie og selv hvis vi havde. Er der ikke plads nok i denne verden for mere end 1 forbillede.

Det betyder alt sammen at det er umuligt.

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  intetnavntak

Jag inledde med Godmorgon Världen för säkerhets skull med en glad smiley för att betona ironin. Vad feminismens världsbild består i har jag ingen aning om. Och är inte speciellt intresserad heller. Jag har blankt vägrat att utgå i från feministiska analyser i studier vid universiteten. Är Juncker feminist? Hahaha……”…..så fortsätter vi steg för steg tills det inte finns någon väg tillbaka”. Det vore kanske bättre du tog dialogen med honom än med mig. 🙂 Vad jag kan se har globalisterna kommit rätt långt och uppenbart fått till ett “EU”. Du kan ju börja med dokumentationen i EU:s historia. Har… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Angela

Svar till Anonymous. Du har inte förstått ett dugg. I vanliga fall brukar jag inte besvara kommentarer från “halmgubbar” som “intetnavntak”. Men eftersom det är val snart i Sverige så ansåg jag mig tvungen. Det kunde inte stå opåtalat. Kvinnor är halva valmanskåren. Folk som inte kan så mycket om politik , samhällsvetenskap och historia kunde trott på det som stod i kommentaren. Dålig argumentationsteknik skall man aldrig bemöta. Vet du inte vad en halmgubbe är eller inte behärskar svenska språket så finns “halmgubbar” beskrivna på engelska på nätet. Fortsättningsvis vore det bra om ni bemötte sakfrågor i stället för… Read more »

intetnavntak
intetnavntak
7 years ago
Reply to  Angela

Du er godt nok selvdestruktiv… Jeg prøver at holde mine kommentar mængde nede, så vi får ikke meget mere debat for den 5 øre.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Angela

halmgubbe = stråmand (“strawman”) 😀

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  intetnavntak

Du kan förslagsvis läsa inlägget längre ned:“Politiet kan ikke længere garantere sikkerheden”
Alliansen i botten när SD rusar.

Citat:
“…men det ville ikke nødvendigvis forhindre fortsættelsen af Sveriges nationale selvmord.”

Det finns nog fler länder/imperier som kan göra det självmordet. Och har gjort det. Varför kommenterar du inte det? Var mannen som skrev det också “feminist”?

Anonymous
7 years ago
Reply to  Angela

“Jag inledde med Godmorgon Världen för säkerhets skull med en glad smiley för att betona ironin.” Jeg ved det, men det gjorde ondt alligevel. “Är Juncker feminist?” Nej, Juncker er lige præcis ikke feminist, han er feminist på det sæt at han måske er det når han har taget verdens dominans via hans diktatur; Så ja. “dokumentationen i EU:s historia. Har du aldrig hört talas om fördragen? Ahhh, kom igen. Även kvinnor kan! Lyssna på Farage och Le Pine. Jag tror inte de är feminister men de har situationen ganska klart för sig.” Til et vist punkt tror jeg Le… Read more »

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x