19
jul
Seneste opdatering: 19/7-14 kl. 2100
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Indspilning i fuld skærm 19-07-2014 093939

Under årets första sex månader har det kommit 2 493 ensamkommande barn till Sverige. Mange af alenebørnene er ikke børn og de er heller ikke alene eftersom familien kommmer bagefter. Der kommer nu også 450 ordinære asylsøgere om dagen, hvoraf 95 procent har falske eller ingen papirer, og man derfor ikke ved, om de overhovedet har asylgrund, men det gør ikke noget, for bliver de ikke anerkendt, kan de alligevel blive i landet som ‘papirløse’ og få gratis læge- og tandlægebehandling og skolegang, og hvis FI og MP får deres vilje, skal de også kunne få socialhjælp. Desuden har de fleste passeret flere grænser, inden de kommer til Sverige og kunne sendes tilbage ifølge Dublinaftalen. Det bliver de af uplyste grunde ikke.

I et normalt lille land ville 80.000 asylsøgere om året – hvoraf så få som 1900 kan opfylde asylbetingelserne – være et selvskrevent valgtema, men svenske medier mener det ikke, og beskæftiger sig kun med, hvordan man skal få plads til dem. Forvirret? Vent til næste afsnit. (Se også: Asylsøgere til Norden første halvår 2014. Thoralf Alfsson.)

“Englepisk fra morgen til aften”

Hvad udholder man ikke for lidt’ community cohesion’?

Children were taught that all Christians are liars and attempts were made to introduce Sharia law in classrooms as part of an alleged ‘Trojan Horse’ takeover plot of Birmingham schools, an inquiry has found. The inquiry commissioned by Birmingham City Council found evidence of religious extremism in 13 schools as school governors and teachers tried to promote and enforce radical Islamic values.

Schools put up posters warning children that if they didn’t pray they would “go to hell”, Christmas was cancelled and girls were taught that women who refused to have sex with their husbands would be “punished” by angels “from dusk to dawn”. The report found that the extremism went unchecked because the council “disastrously” prioritised community cohesion over “doing what is right”.

It concluded that there was a “determined effort” by “manipulative” governors to introduce “unacceptable” practices, “undermine” head teachers and deny students a broad and balanced education. Birmingham’s leader, apologised for the council’s handling of the scandal.

He said: “The actions of a few, including some within the council, have undermined the reputation of our great city. “We have previously shied away from tackling this problem out of a misguided fear of being accused of racism.” A separate review by Peter Clarke, the former counter-terrorism chief, found evidence of “co-ordinated, deliberate and sustained” attempts to introduce an “intolerant and aggressive Islamic ethos” in schools. Christians lie and wives must have sex or go to hell, Trojan Horse pupils told, Birmingham council a ‘disastrous failure’ over Islamism in schools

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
Angela
7 years ago

Ja det är upprörande orättvist mot alla folk som tvingas på betala till något de aldrig fått själva. Jag vet att alla har det likadant i de länder som drabbas av invadörer. Människor som fått lida nöd, försumma sina liv och aldrig ens varit utomlands själva för att de aldrig haft råd. De har tålmodigt slitit för att deras barn skulle få det bättre i livet än vad de själva och deras förfäder haft och inte ens på ålderns höst har de krävt det de hade behövt. Dels för att de inte visste att de hade rättigheter. Ingen har stått… Read more »

norje
norje
7 years ago

En asylmottak-ansatts bekjennelser: 1. Først og fremst er det viktig å få status som mindreårig, da det i de fleste tilfeller vil gi opphold på humanitært grunnlag. Etter som jeg har skjønt så holder det nå at man tilsynelatende kommer alene, man kan godt ha foreldre i live i hjemlandet. For et par år tilbake så hadde alle døde foreldre som de snakket med på mob tlf/sim kort nr 2. Snittalder på EMA tipper jeg ligger på ca 20-22 år hvor noen helt klart er yngre enn 18 og mange er opp i mot 30. Dette er noe alle ser,… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x