1
aug
Seneste opdatering: 1/8-14 kl. 1644
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dana Bar On is a 26 year old Israeli girl who lives on a Kibbutz two kiloemeters from the Gaza border. Dana and her family have endured hundreds of Kassam rocket attacks since 2005.

Danmarksbaskningen er tilbage

Danmark er den brune fare igen! Alle der husker 00’erne, har savnet de regelmæssige tæsk fra reservatet. Håkon Arvidsson, Lars Dencik, Drude Dahlerup og alle de andre aldrende røde med deres på det tørre, der skrev så påfaldende ens mellem 2001 og 2011. Desværre varer det nok kun til det svenske valg er ovre, men så kommer det igen i 2015. Den gamle maoist og kommunist Robert Aschberg i Danmark har blivit ett arrogant land, der i virkeligheden er beregnet på de ulydige, der overvejer at stemme på Sverigedemokraterne. Aschberg spionerer sammen med Researchgruppen på islam- og indvandringskritiske svenskere.

Meyer och hans familj är humoristiska, frisinnade och glada människor. Typiskt danska alltså, som danskarna var förr i världen, då Danmark var ett fritt och gemytligt och öppet land.Men de senaste åren har det hänt någonting med Danmark, som håller på att bli ett slutet, arrogant och främlingsfientligt land.

Danskar med utländska partners flyttar till Malmö, eftersom det är svårt att få uppehållstillstånd. Romer utvisas i strid med EU-direktiv om fri rörlighet. Icke EU-medborgare måste ha jobb med en årslön på närmare en halv miljon svenska kronor för att få bo i landet.

Redan i dag har Danmark den hårdaste så kallade utlänningspolitiken.i Europa. I går avslöjade Danmarks Radio att det tidigare liberala regeringspartiet Venstre (som väntas bilda regering igen, efter nästa års val) har planer på att sluta landet ytterligare.Enligt ett internt arbetspapper som läckt till dr.dk ska utlänningar särbehandlas, beroende på vilka länder de kommer från.

Afghanistan Has Cost More Than the Marshall Plan

Man skal tænke sig om inden man bliver soldat i en hær under en ‘aktivistisk regering’. I nogle dele af verden er det ligegyldigt hvad vi gør, det bliver kun værre. Tyskland rejste sig fra asken på 15 år, i Afghanistan og Mellemøsten er milliarderne sevet direkte ned i ørkensandet og de dybe lommer. De vil også hellere flytte ind i et nøglefærdigt demokrati i Europa, og det skal  de have lov til de stakkels pus, mener vores regeringer.

Eftertanken har da også meldt sig. Vestlige politikere: Interventionen i Libyen var en stor fejl og I’m afraid the bitter truth is Iraq and Libya were better off under the tyrants toppled by an arrogant and naive West og Indsats i Helmand var helt forfejlet.

Noget tyder på, at hvis man er i tvivl, så skal man lade være. Problemet var, at de ikke tvivlede, selvfølgelig skulle Mubarak og Muammar Gaddafi, der endelig var blevet en vestallieret og betalte Sakozys valgkamp i 2007 med 42 mio. pund, væltes.

Det kan nok være at Sarko’s Mirage jagere snød ham. Selvfølgelig skulle Afghanistan have demokrati og ligestilling. Fra gode, naive viljer kommer meget ondt. Stakkels dem der har lagt soldater til. Tidligere vicedirektør i Verdensbanken Sven Burmester har sagt: “Islam er en syg og fejlslagen kultur. Lad os vende os imod de lande, der vil og kan leve.” Islam er kaos og ballade, vend ryggen til og hent dem frem for alt ikke til Europa, de der endnu kan nå at undgå det. Til det sidste må man sige: “Hvad skulle politikere dog gøre uden de problemer, de selv skaber?” Så var der ikke nogen tilbage at løse og leve af.

The U.S. has now spent more on the reconstruction of Afghanistan than it spent on the Marshall Plan, which resuscitated Europe after World War II, according to a special inspector general.The Marshall Plan delivered $103 billion in today’s dollars to 16 European countries between 1948 and 1952. That has now been topped by congressional appropriations for reconstruction in Afghanistan, which so far have come to $109 billion in today’s dollars. The difference: The Marshall Plan helped Europe get back on its feet, while Afghanistan is a chaotic mess.The Marshall Plan comparison is the most striking fact in a depressing, 259-page quarterly report (pdf) to Congress issued July 30 by John Sopko, the congressionally appointed special inspector general for Afghanistan reconstruction. Afghanistan Has Cost the U.S. More Than the Marshall Plan

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

…Venstre (som väntas bilda regering igen, efter nästa års val) har planer på att sluta landet ytterligare…

Jeg er næppe ganske alene med synspunktet at der i det af det skiterede forslag, der er offentliggjort foreløbig er tale om ubetydeligheder, adgang til Danmark, opnåen ophold og statsborgertildelen er stadig alt, alt for let og tildeles alt for mange. Formindsk risci for totalt uønskede invasorer og dyre tilkomne. Stil langt større krav.

Vælger- tag dig dog sammen.

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

For nogen år siden var jeg dum nok til lade mig interwieve af en dansk journalist , under en af de forrige omgange af Gazakonflikten . Hen mod slutningen kommer så pludseligt det beskidte spark i underlivet , som jeg ikke helt var parat til : ” Jamen hvorfor flytter i ikke bare væk ? ” Mit svar var , at det spørgsmål kunne han ligesågodt stille i Gaza , men så kom han selvfølgelig frem med at ” det var meget nemmere at flytte OS væk , fordi vi ikke var så mange” . Så var det at jeg… Read more »

Santor
Santor
7 years ago
Reply to  Ole Burde

“DET VIL VISE SIG” og det er den eneste måde man kan resonere med islam!

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x