1
aug
Seneste opdatering: 1/8-14 kl. 2317
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

“The events are driving it, politicians really dont know what to do.” Juristen Georg Igler fra The Discourse Institute analyserer Europa for en amerikaner: De juridiske krumspring som engelske politikere må ud i for at forhindre multikulturen i at eksplodere mellem deres hænder som i tilfældene Tommy Robinsons fængselsdom og Robert Spencers indrejseforbud. Begge var forsøg på at krisehåndtere sig uden om folkelig uro i multikulturen, ikke mindre desperate end når Sverige fængsler en kunstner, der skaber uro i den konstruerede idyl. Virkelig interessant om et Europa der forandrer sig folkeligt  hurtigere end politikerne kan følge med. Befolkningernes holdning til islam er år forud for eliternes.

Med lidt held er det i det lys, man kan komme til at se det kommende svenske valg : At de mest kontrollerende politikere og journalister i Europa taber kontrollen og bliver kørt over af deres befolkning. Georg Igler var med på 2012 konferencen i Bryssel. Videoen skal helst begynde min. 11:52, men man kan høre helt fra begyndelsen.

Afhørt af SR for at skrive “masseindvandring”

Man får en idé om hvor hurtigt PK-pisken smælder i Sverige.Det skulle nok afholde andre fra at træde ved siden af. Inkvisitor Jonas Partheen, journalist lever i så alternativer verden, at han ikke engang hører indslaget er tragikomisk.”Skulle du skriva kommentaren nu igen?” Kjell Hedvall (S) skriver om “massinvandring” i blogginlägg.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
pk
pk
7 years ago

Jeg forstår, at i partier som Socialdemokratiet , SF , de radikale og Ehl.
må man ikke sætte sig ind i , hvad islam står for.
Hvis det jeg skriver ikke er sandt ; så forstår jeg slet ikke de omtalte partier.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x