1
aug
Seneste opdatering: 1/8-14 kl. 2317
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

“The events are driving it, politicians really dont know what to do.” Juristen Georg Igler fra The Discourse Institute analyserer Europa for en amerikaner: De juridiske krumspring som engelske politikere mĂ„ ud i for at forhindre multikulturen i at eksplodere mellem deres hĂŠnder som i tilfĂŠldene Tommy Robinsons fĂŠngselsdom og Robert Spencers indrejseforbud. Begge var forsĂžg pĂ„ at krisehĂ„ndtere sig uden om folkelig uro i multikulturen, ikke mindre desperate end nĂ„r Sverige fĂŠngsler en kunstner, der skaber uro i den konstruerede idyl. Virkelig interessant om et Europa der forandrer sig folkeligt  hurtigere end politikerne kan fĂžlge med. Befolkningernes holdning til islam er Ă„r forud for eliternes.

Med lidt held er det i det lys, man kan komme til at se det kommende svenske valg : At de mest kontrollerende politikere og journalister i Europa taber kontrollen og bliver kÞrt over af deres befolkning. Georg Igler var med pÄ 2012 konferencen i Bryssel. Videoen skal helst begynde min. 11:52, men man kan hÞre helt fra begyndelsen.

AfhĂžrt af SR for at skrive “masseindvandring”

Man fĂ„r en idĂ© om hvor hurtigt PK-pisken smĂŠlder i Sverige.Det skulle nok afholde andre fra at trĂŠde ved siden af. Inkvisitor Jonas Partheen, journalist lever i sĂ„ alternativer verden, at han ikke engang hĂžrer indslaget er tragikomisk.”Skulle du skriva kommentaren nu igen?” Kjell Hedvall (S) skriver om “massinvandring” i blogginlĂ€gg.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
pk
pk
9 years ago

Jeg forstÄr, at i partier som Socialdemokratiet , SF , de radikale og Ehl.
mÄ man ikke sÊtte sig ind i , hvad islam stÄr for.
Hvis det jeg skriver ikke er sandt ; sÄ forstÄr jeg slet ikke de omtalte partier.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x