4
aug
Seneste opdatering: 4/8-14 kl. 2343
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Indspilning i fuld skærm 04-08-2014 080145

Som man ser er antallet steget brat fra januar, -det er mere end fordoblet – men hvis man forestiller sig det holder sig på 9000 de sidste fem måneder, bliver det 86.000 i år, plus børn og ‘anhöriga’. Stiger det som hidtil med 1000 om måneden, bliver den en del over 100.000. Som man kan se indvandrer der dobbelt så mange mænd som kvinder, så i 2017 vil der for første gang  nogensinde være flere mænd end kvinder i Sverige, det har feministerne i Ut med rasisterna in med feministerna ikke tænkt på.

Den svenske valgkamp er febrilsk stilhed, Reinfeldt har af ren bekymring  0ver opinionsmålingerne vandret med i den årlige godhedsparade, der bliver tænkt på, hvordan valget kan komme til at handle om massarbetslösheten, den efter­satta järnvägen, urholkade ­socialförsäkringar och vidgande ekonomiska klyftor. I teorien skulle valgkampen begynde  idag.

De største leverandører af nye svenskere er Syrien, Eritrea, Statsløs, Somalia, Afghanistan og Irak. – I Danmark hedder det i dag, at De røde har grund til at ryste for et valgopgør om udlændingepolitik, men et dansk valg er måske et år væk, men det må gerne komme før. Den røde regering var en smutter. Man skal se kampen mod indvandringen fra den 3 verden som en lang bevægelse i etaper med lavpunkter og højdepunkter. Fra starten i 1985 over 2001 til den næste regering efter Thorning. Den er langt fra forbi, den kan vare mange årtier endnu, og vi kommer til at se ting, vi ikke forestiller os idag. Repatriering og opsigelse af konventioner er kun begyndelsen. Da politisk prævention som hovedregel er kommet for sent, vil vi også opleve grimme panikløsinger.

“Immigration will undermine our living standards”

Bob Rowthorn er professor emer. i økonomi fra Cambridge og gammel marxist. Rapporten Large-scale Immigration Its economic and demographic consequences, for the UK PDF beskæftiger sig med de økonomiske og demografiske konsekvenser af både EU og udenfor EU indvandring, selvom den sidste nu er underlagt stram regulering i England. Masseindvandringen rammer bla. de lavtkvalificerede på lønnen, en af de oplagte grunde til at ‘the upper ten’ ikke kan se problemet i den, navnlig ikke den vellønnede EU-elite. Hvis man ikke vil læse hele rapporten, kan man læse concluding remarks fra side 66.

Mass immigration will damage the living standards of everyone in the country as minor economic benefits are outweighed by the social pressures of a relentlessly rising population, one of Britain’s most eminent Left-wing economists declared yesterday.

Professor Robert Rowthorn, Emeritus Professor of Economics at Cambridge University and a longstanding adviser to Whitehall departments, said the economic advantages of immigration are ‘unlikely to be very large’. But the downside – from building on the green belt to the overcrowding of cities – means that the consequences of large-scale immigration ‘are mostly negative for the existing population of the UK and their descendants’.

The findings are a major blow to claims that immigration has and will continue to bring major economic benefits. Over the past decade, widely-publicised studies by academics and liberal think tanks have repeatedly said that immigration will make us better off.How mass migration hurts us all: The verdict of a top Left-wing economist from Cambridge. (Også  i dag Calais in crisis over UK-bound migrants: Tensions at boiling point as riot police prepare to move in on ‘Jungle 2’)

Syrienkriger praler med krigsforbrydelser – risikerer tiltale i England

A British jihadist who has boasted about the execution of prisoners while fighting in Syria could face war crime charges if he returns to the UK, it has emerged.Former Cardiff student Reyaad Khan, 20, was one of three young Britons who appeared in a recruitment video for the terror group Islamic State (IS) in June.

He has since bragged on Twitter about seeing prisoners killed and alluding to being involved. He also appears to suggest he has a stepbrother who is now fighting in Syria. Geoffrey Robertson QC, a former UN appeals judge, said if the claims were proven then the fanatic could be prosecuted for war crimes in the UK. British jihadist could face war crimes after alleged boasts over prisoner executions

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

Den svenska sjukvårdens framtid borde vara räddad, om man ska tro de argument som har lagts fram i “debatten” om invandringen. Om så skulle vara fallet, vilket jag starkt betvivlar, så kommer det inte att ske med hjälp av vårdpersonal med ursprung i Libyen. Libyerna själva utgör nämligen mindre än 20% av all personal inom vården i sitt eget land. Den libyska sjukvården går därför en dyster framtid till mötes samtidigt som behovet tycks komma att öka starkt framöver. De filippinska gästarbetarna, som utgör 60% av vårdpersonalen, och indier, som utgör 20%, flyr nämligen landet nu på grund av den… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Angela
Angela
7 years ago

Reinfeldts eftermäle. Alliansen och de rödgröna jämnar vägen för ett nytt Sverige a la Irak, Afghanistan, Syrien, Palestina, Israel, Somalia, Nigeria eller vilket korrumperat land som helst i Sydamerika som styrs av maffian. Rösta på svenska folket på dessa gangstrar. Ni lär få vad ni ber om inom snar framtid. “030 är Sverige ett u-land. 2050 är svenskarna i minoritet i sitt eget land. Detta är väl tilltagna prognoser som kan tas med en nypa salt. Det kommer att gå mycket fortare eftersom inte inte de senaste siffrorna från SCB och Migrationsverket fanns tillgängliga.

Angela
Angela
7 years ago

Etablissemanget är skyldiga till detta dåd men också väljarna som röstar på alliansen och de rödgröna. Likaväl som att politiker skall ansvarsutkrävas måste folk som röstar på dem ställas till svars. Vet de inte vad de gör när de röstar? Vad de röstar på? I så fall stämmer det samhällsvetenskapliga uttrycket “det lata och dumma folket”. I en demokrati är det folks skyldighet att hålla sig välinformerade. Man måste veta vad man röstar på. Därför är kunskap och demokrati olika sidor av samma mynt. Folk har länge blivit vilseledda. Nedtryckta och tystade, dvs etablissemanget har utövat tvång, skrämselpropaganda, desinformation och… Read more »

Jernhesten
7 years ago

Læste lige et indlæg her på bloggen fra 2012, hvor migrationsverket gætter på antallet af asylansøgere i 2012 og 2013:

“Prognosen lyder nu på, at 31.000 personer vil søge asyl i Sverige både i år og næste år, altså 62.000 på to år.”

Altså bare 18 måneder ud i fremtiden var deres prognose omkring 35.000 for lav

http://snaphanen.dk/2012/05/06/175-000-nye-asylsogere-og-familiesammenforte-i-2012-13/

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x