13
aug
Seneste opdatering: 1/11-14 kl. 2025
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg kvier mig ved at tro, Vestens rugbrødspolitikere kender disse tal. 2050 er ret snart. Nedbringelsen af navnlig børneddeligheden har skabt en menneskelig tsunami, hvis første bølger rammer Europa i disse år. Den vil blæse enhver konvention til atomer, om Europa ryger med er endnu til forhandling. Det kommer bag på både EU og nationale parlamenter, hvis ikke de hele tiden har ment, at EU skal rumme en milliard eller to flere. Det kan selvfølgelig ikke udelukkes.

2-Indspilning i fuld skærm 13-08-2014 161842

Et stigende antall fruktbare kvinner i befolkningen er en av grunnene til at Afrika vil oppleve en kraftig babyboom. Samtidig går barnedødeligheten ned og forventet levealder går opp.

I henhold til rapporten kommer det til å fødes to milliarder afrikanske barn de neste 35 årene. Afrika kommer innen dette århundret til å bli det mest folkerike kontinentet i verden. Tallene er svimlende store. En milliard mennesker i Afrika forventes å være under atten år innen 2050 .Afrikas befolkning øker mest , UNICEF: Generation 2030|AFRICA, PDF.

1-Indspilning i fuld skærm 13-08-2014 161812

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] bla. I 2050 er 4 af 10 af verdens børn afrikanske og »Vi forbløder i humanisternes […]

trackback

[…] Måske skulle Cecilia Malmström omplaceres først, hvem ved. Måske har de ligefrem studeret Afrikas demografi de næste årtier. EU er efter 150.000 illegale krydsninger af hovedsageligt afrikanske […]

Jernhesten
Jernhesten
8 years ago

Engang troede jeg at HIV/Aids ville lægge en dæmper på den afrikanske befolkningseksplosion, men det lader ikke til at være tilfældet. Spørgsmålet er så om Epola har potentiale til at påvirke nogle af de tal som nævnes i indlægget her. Det skal jeg ikke kunne svare på, men det er da nok ikke helt utænkeligt at naturen på en eller anden måde vil forhindre Afrika i at nå op på en 4-5 mia mennesker.

Ludvig
Ludvig
8 years ago

Det var fint att få videon med Robin Williams som ståupp-komiker.Jag kände bara till honom som filmskådespelare.
Via länken till Hennessey hittade jag vidare till mycket material med Williams på YouTube.

Vilken förlust.Och vilken älsklig person han framstår som.

Tack alltså,Steen.

Historyman
Historyman
8 years ago

som Billy Crystal tweede om Robin Williams død…” no words ”
han vil blive savnet,se her fra Fisher King : https://www.youtube.com/watch?v=SqL_ja23Nv0
En rigtig god skuespiller, der ikke var bang for at være politisk ukorrekt.
mvh. Historyman

Santor
Santor
8 years ago

Selvfølgelig kender de tallene og fremtidsperspektivet. De tør ganske enkelt ikke at tale om det og håber på at de kan give aben ( no pun intended ) videre inden bordet fanger.

Drømmescenariet er at Afrika kan brødføde sig selv men det kommer ikke til at ske før efter en brutal evolutionær omvæltning. Krig, hungersnød og sygdomme er hvad vi kan vente i Afrika de næste hundrede år.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x