13
aug
Seneste opdatering: 13/8-14 kl. 2315
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Københavnske politikere vil have regeringen på banen i kampen mod jødehetz. Det første møde blev holdt, de muslimske repræsentanter dukkede  ikke op. De selv samme politikere, der har inviteret det muslimske jødehad i Danmark, der simpelthen ikke eksisterede for 25 år siden, vil nu “bekæmpe det”. Det kan ikke lade sig gøre. Sikkerheden på gadeplan for jøder er permanent forværret. Politikerne kan skærpe straffene, for de få politiet får fat på, de kan sende signaler, de kan springe op og falde ned, men de kan ikke gøre det ugjort, som er gjort.

Hvilket bringer mig tilbage til tesen, at politikere (forgæves) forsøger at løse problemer, de selv har foranstaltet. I det mindste får de en levevej ud af det, ligesom enhver anden mafioso. Europæiske jøder må forberede sig på i det store hele  forsvare sig selv. Når det er gået op for dem, vil det senere gå op for europæiske kristne. Angrebene på kristne, præster, processioner, kirkegårde er ganske almindelige,  skønt meget underrapporterede. Enhver der graver lidt i det emne, bliver chockeret over hvad han opdager. Man kan begynde her: Anti-Christian sentiment, Europa.

Politikerne er ikke vores venner, de er ikke på nogen måde vores forsvarere. De ved, hvad de har gjort og de fortsætter. Om de ligefrem er vores fjender, afhænger af hvordan deres etniske klienter tér sig fremover. De er ikke bange af sig.  En gammel læser minder mig om denne, jeg havde for nogle måneder siden.

marx

Hedegaard sigtet strandet i Tyrkiet

Selvom man ser frem til retssagen, tænker jeg på Midnight Express. Tror pokker han vil ‘hjem’. Han er mør og velhængt når han engang  kommer.

Der kan gå flere måneder, før de tyrkiske myndigheder udleverer den mand, der er varetægtsfængslet i et fængsel tæt på Istanbul og mistænkt for at have forsøgt at slå den kontroversielle islamkritiker Lars Hedegaard ihjel.Det oplyser den 26-årige fængslede mands advokat, Thorkild Høyer.

»Situationen er ret låst. Min klient er faktisk fanget dernede. Det skyldes, at hans tyrkiske advokat har kæret kravet om fortsat varetægtsfængsling. Det er standard at gøre det, men i en udleveringssag forlænger det sagsbehandlingen. Det kan tage måneder at behandle den kære, og før der ligger en afgørelse fra ankeinstansen, kan min klient ikke blive udleveret til Danmark, selv om det er det, han ønsker«, siger Thorkild Høyer.

Nægter sig skyldig. Den 26-årige danske mand med libanesisk baggrund nægter sig skyldig og vil gerne hurtigt hjem til Danmark for at rense sit navn. Lars Hedegaard-sagen: Sigtet er strandet i tyrkisk fængsel

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
7 years ago

Faktiskt, efter att ha läst och begrundat inläggen ovan, märker jag att inte har den minsta susning om vad som komma skall! Ska det börja med strider mellan de olika muslimska fraktionerna här i Sverige, för att sedan vidgas till någonting annat? Jag är själv under historisk tid ett resultat av släkter som var herrnhutare (Tyskland) och hugenotter (Frankrike) som flydde katolska kyrkans repressalier. Jag vill passa på och tacka Gustaf III som tog emot och skyddade mina förfäder. Men dessa mina förfäder var en del av Europas historia. Och de var, så långt jag kunnat läsa mig till, yrkeskunniga… Read more »

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

Den pågående världskonflikten handlar mycket, mycket mer om långvarig och målmedveten revolutionär uppvigling från “Ondskans Axelmakter”, som Reagan uttryckte det på sin tid, än om ras och religion, även om islam innehåller många element som aktivt kan användas att spela på för att uppmuntra fanatism och “radikalisering”. Så här kommenterar en sunnimuslim i Arsal utvecklingen under den syriska “revolutionen”, flyktingströmmarna till Libanon och striderna i staden för någon vecka sedan: ‘Fliti is unsure how residents in the Sunni-majority town, which has long supported the uprising against the regime of President Bashar Assad, will react. He said there may be reprisals,… Read more »

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

Mer som är värt att lyfta fram i ovanstående artikel om striderna i libanesiska Arsal: “Fliti believes many of the gunmen emerged from the camps, and said he saw some in the vicinity himself, while a minority came from the mountainous border regions, though the refugees deny this. The resident said the emergence of the gunmen was sudden and surprising. They roamed the streets, faces covered with large beards, and some carried swords. They shot residents who defied them or who were deemed infidels, he said.” Något att tänka på för de olyckliga som får en så kallad “flyktingförläggning” inpå… Read more »

HH
HH
7 years ago

Ett tillägg och ge mig gärna ett svar vad ni själva tycker om ord och ords mening. I Svenska kyrkans Bibel 2000 har man ersatt ordet främling med invandrare. Det i den mening som säger att om främlingen ber om ett bröd, ge honom ett bröd. Ber han om en bädd, ge honom en bädd. Detta i den gamla bibeln. Men – är inte invandrare och främling två olika förhållanden? Som jag ser det är denna nyskrivning helt enkelt en rättelse till läsaren – en invandrare är inte en främling, utan en invandrare. Och alltså inte en främling. Men –… Read more »

Bergfast
7 years ago
Reply to  HH

Ja, det är stor skillnad på orden – främling – , och – invandrare -. En invandrares avsikt är ofta att vilja bli en – medborgare – , och är därmed en – delansvarig – , just – medborgare – , och inte – främling – , och så att säga oansvarig för nationens, och alla dess övriga medborgares, väl och ve…. Men jag funderade på också en annan sak om det här med vem som är – ens nästa – , och inte… Så här: Man behöver nog försöka se i helhetsperspektiv, vilka (ismer, ideologier, kanske religioner som påverkat… Read more »

Bergfast
7 years ago
Reply to  Bergfast

Korr.

En invandrares avsikt är ofta att vilja bli en – medborgare – , och är därmed en – delansvarig – , just – medborgare – , och inte – främling – , och blir då så att säga …delansvarig…,(inte oansvarig, som just – en främling – !!), för nationens och alla dess övriga medborgares väl och ve…

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  HH

Ja, man skriver om och förvanskar. Man kan ju undra hur mycket som förvanskats under tusentals och hundratals år. Intressant att du tar upp att man i Bibeln ersatt ordet främling med invandrare. Ingår i propagandan. Men folk i allmänhet vet inte om att detta är hjärntvätt. Det är ett fult knep. Så ändras folks medvetande till hur de som bestämmer tillfälligt under en period i historien vill ha det. Det som tjänar deras syften. Det är oförskämt eftersom bara några få ständigt och jämt tar sig rätten att bestämma riktningen. En samling översittare. Främling betyder enbart en okänd person.… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  Angela

…Nu begyndte legetøjet at lege, både at komme fremmede, føre krig og holde bal; tinsoldaterne raslede i æsken, for de ville være med, men de kunne ikke få låget af…
http://www.duda.dk/eventyr/denstandhaftigetinsoldat/denstandhaftigetinsoldat.html

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Peter Buch

Ja och samhällskritiker har fått gömma sig i begrepp som barnboksförfattare, hovnarrar eller genom att berätta fabler och gudasagor. Människorna fick ta djurens skepnad eller som här leksaker men de har också fått ta påhittade väsens skepnad som troll, tomtar, andar, spöken, gudar och annat skrymt. H C Andersen och Swift var båda goda “samhällsvetare”. Eller varför inte Jesus om han nu funnits eller om det flera olika personer. Han (de) var de första samhällsvetarna i världen och spred den Atenska skolan där människor gjordes ansvariga genom demokrati, akademi och politik. De som har högsta bestämmanderätten, “makteliten” (OBS “elit” har… Read more »

HH
HH
7 years ago

Verkligen en utomordentlig sammanfattning Bergfast! Jag har funderat mycket över det där – bara läs Uppebarelseboken i NT och bli förvirrad eller rädd! Hur om helst – de första kristna kyrkofäderna var rädda för att deras vision skulle tas om hand av den världsliga makten. De menade att de kom med ett erbjudande, att tas emot eller säga nej till. Men kejsar Konstantin såg naturligtvis vilken makt han skulle kunna besitta med alltfler troende… Och Luther… han ville ju ha bort vissa avarter inom den katolska kyrka han själv var delaktig i. Tiden hastade vidare och den katolska motreformationen kom… Read more »

Bergfast
7 years ago

Lång fundering om de tre stora religionerna Det som vore intressant att läsa vore lite djupare jämförelser mellan både judendom, kristendom och islam, där islam då ändå faktiskt verkar i mångt och mycket vara påverkad av just både judendom , och kanske särskilt delvis ortodox sådan, samt också av kristendom. Muhammed (pbuh) reste tydligen i flera, flera år tillsammans med handelskaravaner och umgicks och träffade både judar och kristna och tog del av deras traditioner och undervisning, eller i alla fall påverkades av dem mycket starkt. Inte så att han själv studerade varken judendom eller kristendom, men han måste ändå… Read more »

Bergfast
7 years ago
Reply to  Bergfast

Korr av mening, den sista meningen: …” så att man då kan välja – den rätta, (men ack så – smala – ) …vägen i livet…, osv. …Vägen i livet ….skulle egentligen vara – Vägen till livet…. Eftersom det enligt kristendom då sägs, (att Jesus sagt):…”Ingen kommet till Fadern, (dvs., det Eviga Livet och till Den för människan, som just mänsklig varelse är – ur- identifieraren – , alltså DEN, som svarar på den mänskliga (existentiella) frågan; – Vem är jag, (som mänsklig varelse), (och där då beskrivningen om människan är: Människan är skapad till Guds Avbild, till man och… Read more »

Anders
Anders
7 years ago

De danske borgere skal nok vide at huske de politikere som står bag den organiserede import af had, vold og forbrydelse til landet.
De har gjort regning uden vært og konsekvenserne heraf kommer de helt bestemt til at føle på egen krop.

nobody
nobody
7 years ago

Det här borde vara svaret från våra politiker till alla marodörer inom och utom landet – “Shrinking Balls – Snatch”: http://www.youtube.com/watch?v=1crhwQPKr7w

Och om de inte svarar på detta SÄTT ÄR DE ICKE VÅRA POLITIKER.

PBr
PBr
7 years ago
Reply to  nobody

youtube professor live on quotes and references

Skåning
Skåning
7 years ago

Douglas Murray är visserligen rapp i truten, men rent för feg och slätstruken. För några år sen var han lite mer kompromisslös, men verkar ha trillat in i “pluralistic society”-teorin och snöat in sig på Israel, när de verkligt horribla skeenden är i Syrien, Irak, Libyen, Tchad, Mali, Nigeria, Somalia osv. We must keep “community cohesion” at all costs, är en så hårresande korkad teori att man baxnar. Det enda som händer är att man fördröjer urladdningen och att den blir värre. Att öht fortfarande använda sig av Nick Griffin’s fascists som ett slagträ borde vara out-of-bounds. Hade de suttit… Read more »

nobody
nobody
7 years ago

Det finns fortfarande en möjlighet politiker i Norden. “Repent, repent, repent!”

När tåget gått så tvår jag mina händer ty, inget kommer kunna stoppa tidvattnets väg – “Metallica The Unforgiven”: http://www.youtube.com/watch?v=mTwjUE60HG4

P.S. Danska politiker inom alla kulörer verkar börja förstå detta, kudos till dessa.

nobody
nobody
7 years ago

För Danmark i tiden.

“Metallica Don’t Tread on Me”: http://www.youtube.com/watch?v=NmvG2ZiPfoo

eller M.a.o “Sabaton – Swedish Pagans”: http://www.youtube.com/watch?v=kbWc3NPpXTQ

Neuhammer
Neuhammer
7 years ago

Vedr. Lars Hedegaard sagen.
Tror næppe der er meget “Midnight Express” i den sag. De fleste ved jo hvilken vej vinden blæser i Tyrkiet, mere sharia og mindre sekulært/demokrati.
Men når det er sagt, så lad islamisten rådne op dernede i forhold til en dom og straf i et latterligt dansk dhimmi system.

nobody
nobody
7 years ago

@Rober R

Nej, den personen är en “Stikkere”: http://da.wikipedia.org/wiki/Stikker#Stikkere_under_den_tyske_bes.C3.A6ttelse

Gör om gör rätt!

Robert R
Robert R
7 years ago

Enhver der ved hvad der er det rigtige at gøre og så undlader at gøre det er en kujon!

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x