16
aug
Seneste opdatering: 17/8-14 kl. 1510
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Islamic extremists will come to Britain if nothing is done to stop them, says David Cameron. Cameron mener ‘stoppes ‘ i Syrien og Irak.’ Han tager fejl. Når jihadisterne bliver bekæmpet der, vil dem fra Europa vende hurtigere ‘hjem’, og de vil være mere vrede og hævngerrige over at være blevet bombet.

“Det er en matematisk sikkerhed, at flere europæiske jøder vil dø,” siger den fransk-jødiske leder. Også andre vil dø i de kommende år, det kan ikke forhindres på dette alt for sene tidspunkt. Europa har haft tre år til at komme det i forkøbet, men tog ikke chancen. Nu venter  islams kaoskraft os for alvor, hvor mange ofre vil europæerne acceptere, hvor lang snor får de skyldige politikere når mennesker begynder at dø? – Se også Har David Cameron forstått trusselen ISIS utgjør, eller er det mest ord?

Italien: EU må overtage ‘Mare Nostrum’

Italy said on Friday it wants to halt an operation to rescue boat migrants in the Mediterranean, urging the European Union (EU) to take it over as the number of people crossing from north Africa surged past the 100,000 mark.

Interior Minister Angelino Alfano said Italy’s “Mare Nostrum” operation – a large-scale naval deployment launched after twin shipwrecks last October- could not continue for a second year and must be taken over by the EU border agency Frontex.”We do not believe that Mare Nostrum, which was a short-term project, can go on for a second year. I will do my utmost to make sure Frontex and Europe take over,” he told a press conference in Rome.

“If this does not happen, the Italian government will have some decisions to make. Responsibility for the Mediterranean’s borders must belong to Europe,” he added. Italy urges EU to take over migrant boat rescues, Italien gibt Grenzsicherung auf See an EU ab

Migrationsverket opskriver prognosen til 90.000 i år

Ikke uventet, kun meget hurtigt efter de 80.000

I år har Migrationsverket höjt sin prognos för hur många asylsökande som beräknas komma till Sverige innan 2014 tagit slut flera gånger om. I juli låg asylprognosen på 80 000 och enligt Bengt Andersson ligger den senaste prognosen på 90 000. För att få plats med fler personer har Migrationsverket tagit beslut om att tillfälligt göra avsteg från kraven avseende boendet för asylsökande i tillfälliga anläggningsboenden, så kallade ABT. Fler personer ska samsas om samma utrymmen som tidigare. I Migrationsverkets vokabulär talas det om ”förtätning”. Fler ska in på asylboenden

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
EH
EH
7 years ago

slamisk terror Ja, det er jo ikke nogen voldsom overraskelse for os som har fulgt denne udvikling med bekymring gennem længere tid at sandsynligheden for islamisk terror er meget stor. Det virker dog som om vestlige politikere fortsat er noget modstræbende i denne erkendelse. Cameron f.eks. mener at der naturligvis er nogle uoverensstemmelser mellem shiamuslimer og sunnier, men ellers må vi ikke beskylde den rigtige islam for at være årsagen til truslen mod fred og sikkerhed i Europa. Nu er disse toppolitikere jo ikke dummere end andre folks børn, så kan fornægtelsen måske hænge sammen med en tung følelse af… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

»Forbud mod blasfemi? Så kan vi lige så godt pakke demokratiet sammen« Hvad har Det Muslimske Broderskab, de franske og amerikanske abortmodstandere, diverse racister og Politiken [!!!] til fælles? De får alle klø af den franske forfatter Caroline Fourest. http://politiken.dk/magasinet/interview/ECE2246817/forbud-mod-blasfemi-saa-kan-vi-lige-saa-godt-pakke-demokratiet-sammen/ En furie, en Rasmus Modsat, en skarptsynet intellektuel? Der går ikke langt imellem, at hun siger: »Det må vi kæmpe imod«. Caroline Fourest kæmper hele tiden – imod en masse og for en masse andet. Hun er imod racisme, imod patriarkatet, imod fundamentalisme, imod abortmodstandere, imod magtmisbrug. Hun er for sekularisme, for ligestilling, for politisk og intellektuel frihed. … Hun… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Dagens bedste joke 😀 EU: Integration af danske sigøjnere mislykket [ Har de mon nogensinde overvejet nede i EU, om det overhovedet kan lade sig gøre? Om sigøjnerne overhovedet selv har lyst til, tilladelse til eller evner til at blive integreret i DK og de andre europæiske lande? Det er jo nøjagtigt de samme uheldige mønstre, vi ser overalt med dette folkefærd … ] http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article4967686.ece Det har store konsekvenser, at Danmark ikke integrerer romaer godt nok Af: David Rebouh , Thomas Gösta Svensson , Kristian Kornø Højt skolefravær, stor arbejdsløshed og hele familiedynastier, der er bundkriminelle. Danmark får nu kritik… Read more »

Skåning
Skåning
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Det heter ZIGÖJNERE och inte romaer. 🙂

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x