16
aug
Seneste opdatering: 16/8-14 kl. 0823
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En dristig canadisk muslim går lige til biddet i sin analyse. I England spørges det samme. Why aren’t British Muslims condemning the maniacs killing in the name of Islam? From a leading Muslim voice, a troubling question… I Deadline i Danmark mente Politikens Bredal, at det hele ville gå meget bedre, hvis “jøderne og deres venner ikke var så provokerende, at de ville demonstrere på Nørrebro.”

Deadline og Politiken gør, hvad de er bedst til: Gøre ubekvemme emner om indvandrere til et spørgsmål om “kontroversielle” danskere. De skriver kun om antisemitisme når den er for påtrængende til at ignorere. En jøde jeg kender er blevet banket adskille gange, endda sendt på hospitalet, og danske jøder skal gå i dialog og ikke provokere? Det er ikke stemningen blandt unge danske jøder, kan jeg betro Bredahl.

Knapt ti jøder er myrdet af muslimer i Frankrig.  Bredal og hans avis vil ikke rigtig tage det alvorligt, Jarlov udstillede dem i Deadline. Han spørger Bredal, hvad han synes han skal gøre. Jeg tror, at den antisemitisme, der har slået rod med islam, er så stærk en kraft, at vi aldrig slipper af med den. Trist svar, men formentlig sandheden og den baggrund politikerne bag Udlændingeloven af 1983 og dens medløbere på Politiken skal bedømmes. De installerede konflikten, og man skulle tro de var klar over det, så ivrigt de taler den ned. De vil ikke beskytte Danmark eller jøder, de vil beskytte deres egen sørgelige røv. Der er to demonstrationer for danske jøder denne weekend. Henrik Gade Jensen skriver bla. om dem i Jødehadets deja-vu:

Det er her man får et deja-vu fra 1938. Og bliver klogere på, hvordan tidligere tiders uhyrligheder kunne vokse frem fra det små og – dengang – til det store. Mekanismerne synes at være de samme: uvilligheden til at se det som andet end enkelttilfælde, fortrængningerne i håb om det nok går over igen hvis vi ikke taler så højt om det, den pæne uvilje mod at se et mønster i de små bække, som man ikke håber bliver til en å eller flod, og den gode hensigt med at tro det bedste og ikke italesætte frygten.

Chokerende er også diskrepansen mellem almindelige borgeres oplevelser af frygt, had og stenkast og så den officielle gengivelse i licensbetalte medier og hos politiet om fred og ingen fare. TV2 beskrev det, som de ”røg i totterne på hinanden”. Demonstranterne, jøderne, har åbenbart selv været ude om det og bærer lige meget skyld som stenkastere….Overfald er snart en hverdagsoplevelse for mange danskere. Mange unge har prøvet det, og forholdsregler som at undgå enhver øjenkontakt med unge mandlige nydanskere fra fredens religion er et velkendt beskyttelseskodeks.

Og så kan man ikke lade være med at tænke på, at hvis kong Christian X i dag havde været dansk konge i 2014, ville han utvivlsomt have redet forrest til lørdagens demonstration på Nørrebro mod antisemitisme. Kongen foreslog til statsministeren i 1941, at vi alle skulle bære en Davidsstjerne for at markere uviljen mod jødehadet. Ingen fra det nuværende kongehus ville nogensinde få lov af regering, PET, rådgivere eller Politiken til at udøve lignende heltemod. Selvom de uden tvivl gerne ville. Det er som om det officielle Danmark har tabt courage siden da.

Venstres udlændingeforslag og den tilvandrede antisemitisme

Det kunne måske være interessant for svenskere at høre den danske debat i detaljer. Støjberg taler godt for sit forslag, men man hører, at Venstre stadig tror de kan opstemme asylbølgen, blot ved at gøre det ‘lidt mindre attraktivt, at søge sig til Danmark.’ Man hører også Dansk Folkepartis næstformand Peter Skaarup og næstformanden for Det Jødiske Samfund i Danmark Jonathan Fischer.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
7 years ago

Godt interview!

En helt utrolig god spidning af Vestens forkælede uvidenhed og arrogante forfængelighed.

Selvfølgelig er der da verdens-konsensus om vores “værdier”, for de er nemlig ih og åh så gode og ih og åh så oplyste. Folk kommer strømmende hertil for at blive ligesom os, for vi er nemlig så fantastiske. Og hvad betyder etniske-kulturelle-religiøse tilhørsforhold når man kan blive verdensborger i den universelle republik.

Bræk!

Vestens titaniske selvbedrag er dødsens farligt og har sat os på skinner mod kaos og opløsning.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
7 years ago
Reply to  Prudentius

Enig Prudentius.
FN konventionerne er og bliver hæmmesko, da man ikke må forsvare sig over for indoktrinerede børn, eller indavl udklædt som selvmordsbombere.

Når krigen for alvor kommer, blæses der på det.
Tag og afslut denne krig NU. Obama-røven tør ikke alene, og skal man sejre skal man skide på Fn konventionerne. DEM ELLER OS.

Bergfast
7 years ago

Det som är ett lite intressant fenomen, som förmodligen finns hos alla olika folkgrupperingar, och även olika t ex fotbollslag i viss mån som då skall utkämpa en tävling mot ett annat lag, eller då olika folkgrupperingar som bråkar med varandra över än den ena än den andra saken, det är alltså de absolut likartade tendenserna hos alla att vilja säga om sig själv: – Vi är de bra, de goda, de snälla, ja, varför inte också de kloka, de intelligenta, de duktiga, samt också de vackraste, de förståndigaste och de bästa, men framför allt de fullkomligt oskyldiga till att… Read more »

Bergfast
7 years ago
Reply to  Bergfast

Ps. Man kan inte egentligen i någon nation, eller heller inte i någon politisk partiformation, eller i ett fotbollslag, fokusera på de allra sämsta förmågorna, de allra värsta exemplaren av människor, eller de mest kriminella eller de mest elaka, dumma och de knasigaste eller de minst föredömliga osv., osv. Men det gör man på ett kontinuerligt vis i det massmediala rummet i de flesta nationer och även i andra sammanhang. Man fokuserar på de allra värsta, man ger dem uppmärksamhet och man vänder och vrider på deras avskyvärda beteende och man låter en del komma och tala i tv-soffor, för… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x