27
aug
Seneste opdatering: 27/8-14 kl. 0930
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Flere lande skal bombe Gaddafi, sagde vores mellemøstekspert og militærstrateg Lene Espersen (K) i 2011. Nu har vi resultatet. Over 100.000 er kommet over Middelhavet i år, vi aner ikke hvem, men Cecilia Malmström siger, de skal bo her. Og hvem styrer det libyske Exodus? Illegal immigration networks to Europe via Libya are controlled by the famous “Mokhtar Belmokhtar”. I Europa leder de blinde de døve, de tager sig endda eksorbitant betalt for det. Gør de det  ene eller det andet, trækker de Europa ned i Mellemøstens misére. De kan slet ikke lade være.

16% of French Citizens Support ISIS, Poll Finds, hvis det virkelig står til troende. Egypten og Emiraterne bomber de libyske islamister uden at spørge USA, og USA protesterer: “Det er overhovedet ikke konstruktivt.” Hvor sødt af Kerry og Obama, at de forsvarer libyske terrorister. Var det særlig konstruktivt at fjerne Gadaffi,  Obama og Lene Espersen – og det hele det geniale Folketing, for den sags skyld?

Det er udmærket at være en loyal USA-allieret, men næppe med en præsident der trænger til at studere nogle bøger og lytte til nogle specialister i stedet for at spille golf. Først dolker han to allierede, Mubarak og Gadaffi, i ryggen, så støtter han alle terroristers moderforening, Broderskabet mod  Sisi, så vil han bombe Assad og hjælpe ISIS, og nu vil han bombe ISIS og støtte  Assad. Det er kun et hjørne af hans track-record. Det er svært at foretage sig noget fornuftigt i Mellemøsten, men et godt alternativ i Obama’s tilfælde, ville have været at forholde sig helt passiv. Alligevel elsker alle europæere ham fordi han er halvsort og taler myndigt foran en teleprompter. Han lyder faktisk også, som om han ved, hvad han foretager sig, og det er nok til at blive et stort TV-hit.

“85 procent kan ikke bestyrke deres identitet”

Der er nu hundredetusinder i Sverige, ingen ved sikkert hvem er. Heriblandt krigsforbrydere, terrorister og almindelige kriminelle:

I år, 2014, beräknar Migrationsverket att ca 68.000 personer kommer hit och vill söka asyl utan att visa sina pass (85 % av 80.000 totalt som beräknas söka asyl i år), alltså utan att vilja styrka vilka de är eller ens varifrån de kommer. Förra året, 2013, kom 49.375 personer (91 % av 54.259 totalt som sökte asyl förra året) som inte visade sina pass och därmed inte styrkte vilka de var.

För att ett land ens ska påbörja en asylprocess måste landet veta vem det är som söker asyl, varifrån han kommer och varför han anser sig behöva skydd. Det kan inte för mycket begärt ens i Sverige att man avkräver personer som söker en så stor förmån/rättighet som asyl eller uppehållstillstånd är, att han styrker identitet, sin nationalitet och – så långt någonsin möjligt – styrker sin asylberättelse! 68.000 personer kan inte sakna pass!

Robert Spencer: The Islamic State’s threats to strike in the U.S.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

Pass:

Ja, är det inte märkligt att det i Europa bara diskuteras de “européer” som reser ner och strider med ISIS. De uppgår till 2-3.000. Ingen ifrågasätter vad de hundratusentals som reser den andra vägen kan ha haft för sig eller ha fått för träning.

De slopade pass- och visumkraven beror uppenbart inte på humanitet, utan på motsatsen.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

Steen, Tror du inte att det, trots allt elände, finns en sak som kunde ha varit långt värre: Om MB/AQ/IS hade promenerat in och tagit kontroll över helt intakta arméer och flygvapen i Syrien, Egypten och Libyen? Än så länge existerar trots allt ett lokalt fungerande motstånd i dessa länder. Även om det inte är någon stor seger, så innebär det ett rejält hinder för världens nihilister, kanske t.o.m. en liten delseger. Obama kan t.o.m. ha bidragit till att göra monstren lite för segervissa och locka fram dem ur sina hålor. Kanske har han just genomfört den största och mest… Read more »

Prudentius
7 years ago

“Over 100.000 er kommet over Middelhavet i år, vi aner ikke hvem,…”

Rå uhæmmet nihilisme strømmer fra den vesteuropæiske magtelite!

Der er tale om anarkisme på højteste plan. Den grundlæggende beskyttelse af de indfødte befolkninger er opsagt til fordel for en kriminel invasion af tredje verdens folkeslag.

Der skaltes og valtes af eurokrater, der absolut ingen omtanke har for de uundgåelige konsekvenser af denne katastrofale politik.

Et fuldstændigt korrupt og skadeligt system, der agere 100% imod europæiske kerne-interesser!

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago
Reply to  Prudentius

Ja du kan jo ikke modsiges. Men befolkningen må snart komme til fornuft. Men befolkningen kommer ikke til fornuft, når den ikke får virkeligheden repræsenteret af pressen. De kriminelle er tidens journalister, politikerne og de intellektuelle tosser.

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

En god dag at vågne til. Amerikansk ISI patient dræbt i Syrien. Lad det ikke blive den sidste.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x