28
aug
Seneste opdatering: 29/8-14 kl. 1404
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hungary’s Prime Minister Viktor Orban on Monday lashed out against immigration, setting one of the main policy objectives of his next term in power after winning parliamentary elections in April.

“The goal is to cease immigration whatsoever,” said Hungary’s prime minister. “I think the current liberal immigration policy, which is considered obvious and morally based, is hypocrite,” Mr. Orban said. At a meeting with Hungary’s ambassadors to foreign countries on Monday, Mr. Orban recited part of his speech in Ypres, France at the European Union prime ministers’ summit and commemoration of the World War One centenary.

There he said he wanted to include in the leaders’ joint statement that immigration is wrong, and Europe’s aim is to cease immigration. “There were two types of reactions: some envied me because they mustn’t say things like that although they’d very much like to. The others disagreed because they’ve failed to turn around demographic trends with family politics; have kept social tension at bay by subsidizing the jobless; and aren’t fazed if the ethnic basis of a nation state is broken,” Mr. Orban said. Hungary’s Orban Bashes Liberal Immigration Policy.

Reinfeldts eftermäle: 770.000 nya invandrare

Antalet personer med invandrarbakgrund beräknas ha ökat med otroliga 770.000 under Fredrik Reinfeldts två regeringsperioder. En alliansseger i riksdagsvalet kommer att innebära 1,6 miljoner nya invandrare från i första hand tredje världen under Reinfeldts tid vid makten, enligt Migrationsverkets prognos.FT

Islamic Supremacism and Rape

Andrew C. McCarthy forklarer, hvorfor Rotherham ikke handler om ‘asiater, indvandrere, en syg lokal seksualkultur’ eller hvad man hører i disse dage. Det handler islam, den bagvedliggende ideologi. Ingen andre gennemfører sådanne grove forbrydelser i årevis i større grupper, simpelthen fordi fordømmelsen af det og skamfølelsen ville forhindre, at en større grupppe overhovedet dannes. Accepten i islam er bare én af grundene. Muslimske ledere i Rotherham kendte til forbrydelserne, men selvklart sagde de intet om det.

 Jeg kaldte den en krigshandling, og det er præcis, hvad det er. Der lyves så stærkt som en hest kan rende ikke bare i England, men af MSM i hele Europa. Alt for at bevare den stadig mere labile fred nogle ekstra år fra de samme personer, der har sat os på en krudtønde.

As recounted in Ian Tuttle’s bracing reports (here and here) about rapes committed by Muslims in Rotherdam, England, this is a longstanding European scandal the cover-up of which brings shame – more shame – to the Western media. In my 2010 book The Grand Jihad, on the Islamist-supremacist threat to the West, I described rape by Muslim immigrants as “the unspoken epidemic of Western Europe.” The book goes on to discuss the unmentionable Islamic doctrinal and cultural underpinnings of the epidemic:

As a violent jihadist tactic, [rape] has long been an infamous weapon in the Sudanese Islamist regime’s genocidal arsenal, used first against Christians and animists in the south in the early Nineties and, more recently, in western Sudan against the Muslims of Darfur, whom Islamists judge to be insufficiently Islamic. Now, with the tide of immigration, jihad by rape has been imported to Europe, where indignation by the politically correct press is predictably reserved not for the perpetrators but for the few journalists willing to report on it. [..]

Consistent with [top Muslim Brotherhood sharia jurist] Sheikh [Yusuf] Qaradawi’s aforementioned view that the rape victim is to blame for her plight if she has failed to adhere to fundamentalist protocols for women’s attire, Shahid Mehdi, a top Islamic cleric in Denmark, has explained that women who fail to don a headscarf are asking to be raped (an admonition also given voice by Sheik Faiz Mohammed, a prominent Lebanese cleric, during a lecture he delivered in Australia) (See Sharon Lapkin, “Western Muslims’ Racist Rape Spree”, FrontPageMag.com, Dec. 29, 2005).

Not surprisingly given such encouragement, Fjordman painstakingly documents that it has become a commonplace for young Muslim men to participate in sexual assaults and absolve themselves from culpability. (See here, here and here.) As a psychologist working in the prison system, the incomparable Theodore Dalrymple witnessed the six-fold spike in Britain’s Muslim inmate population between 1990 and 2005. He bluntly notes that “thanks to their cultural inheritance, [the Muslims’] abuse of women is systematic rather than unsystematic as it is with” white and black inmates. (See Theodore Dalrymple, “Our prisons are fertile ground for cultivating suickde bombers”, The Times of London, July 30, 2005.) [..]

These are but a surface scratch of the mosaic that gives Sheikh Qaradawi such confidence that Islam will “conquer” Europe—that Islam is this minute conquering Europe—and that it will eventually bring America to heel as well. National Review.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
7 years ago

Åter till Sverige. Igår visade svensk TV upp en KD-dam som inte hade ord nog för att fördöma KDU-ledarens sakliga penetration av bostadsläget i Sverige och därav flyktingarnas svåra situation i vårt land. Var det inte tal om integration? Svenskar, i det här fallet KD-damen, älskar att visa upp sin moralitet och sin avsky som alltid är mainstream. I grund och botten är det falska signaler man ger ifrån sig. Man vill alltid visa upp den sida som förmodas vara rätt. Under detta fördömande visade den intervjuade damen inte upp en enda sida av det som uttryckts: att det är… Read more »

HH
HH
7 years ago

Åter till Sverige. Igår visade svensk TV upp en KD-dam som inte hade ord nog för att fördöma KDU-ledarens sakliga penetration av bostadsläget i Sverige och därav flyktingarnas svåra situation i vårt land. Var det inte tal om integration? Svenskar, i det här fallet KD-damen, älskar att visa upp sin moralitet och sin avsky som alltid är mainstream. I grund och botten är det falska signaler man ger ifrån sig. Man vill alltid visa upp den sida som förmodas vara rätt. Under detta fördömande visade den intervjuade damen inte upp en enda sida av det som uttryckts: att det är… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

Orban har fullkomligt rätt och att EU fördömer allt vad han gör och säger är för att han ogillar den agenda som EU (Bilderbergarna) satt. EU:s fördömande av Orban landar i egenintresse och har inget stöd i någon vetenskap eller någon föreställning om ett gott samhälle för människor. Bilderbergarna har sin förankring i ekonomiskt synsätt, ett synsätt som fördömdes för tusentals år sedan. Sagan om kung Midas och hur det gick för honom borde ha lärt herrarna i Bilderbergsgruppen något, OM de verkligen eftersträvat ett gott samhälle. Dessvärre är det nog bara medlöparna som är okunniga, nyttiga idioter, den lilla… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Victor Orban er lidt af et mirakel . Det kommer næsten som et chok at høre en europæisk statsleder sige SANDHEDEN . ..Hvordan i alverden er det lykkedes for ham blive valgt ind som statsminister ? Virker tyngdekraften OGSÅ omvendt i ungarn ? Er ungarere generelt mere intiligente end andre mennesker ? ( denne mulighed er specielt interresant for mig fordi 25% af mit DNA kommer fra en ungarsk bedstefar !) I alle tilfælde må man ønske ungarerne tillyke med at have sikret deres smukke lands fremtid et godt stykke fremover . Sidste gang jeg var Budapest for to år… Read more »

Marit
Marit
7 years ago
Reply to  Ole Burde

Jeg har vært i Budapest 3 ganger for å få profesjonell og rimelig tannbehandling. Aldri i noen andre land har jeg møtt slik hjelpsomhet og høflighet som i budapest.

LarsS
LarsS
7 years ago
Reply to  Marit

Hej Marit

Jeg overvejer også at tage til Budapest for tandbehandling – kan du anbefale en klinik?

Ludvig
Ludvig
7 years ago
Reply to  Marit

Ja,Marit;det vore fint om du kunde ge lite utförligare information om tandvård i Budapest.

Vänliga hälsningar
Ludvig

Bergfast
7 years ago

Man behöver nog ändå konstatera att alla – erövringsideologier – , och – ismer -, som vill erövra genom att underkuva andra folk, nationer eller ideologier, har samma – manual – , i just vad gäller viljor till förnedring, stöld, rån och mördande och dödande av en s.k. – fiendenation – , eller en s.k. – fiendefolkgruppering – , som just vill erövras och – oskadliggöras – . Ta den våldtäktsepidemi som kommunister utsatte tyska kvinnor för i slutskedet av andra världskriget då de sovjetiska trupperna intågade i Tyskland. Vid otaliga krig i historien infinner sig tydligen detta beteende som… Read more »

intetnavntak
intetnavntak
7 years ago

“Islamic Supremacism and Rape”

Jeg er så træt af at læse det *** , som Orban jo siger….. Det er indvandringen generelt…

HH
HH
7 years ago

En ung representant för KDU – Kristedemokratisk ungdom – har skrivit ett klokt och sansat inlägg på DN-debatt. Hon menar det som är uppenbart för oss alla, att vi har begränsade resurser när det kommer till boende för immigranterna. Hur länge orkar man bo i en flyktingförläggning? Naturligtvis fick skribenten omedelbart “bashing”! Det alltmer uppenbara får inte komma i dagen. Jag har läst en bok av Benjamin Farrington “Grekisk vetenskap” där han tar upp någonting mycket väsentligt. Så här t ex: “Enligt en naiv föreställning som ännu inte tycks vara utrotad uppkom renässansens vetenskap ärför att grekiska böcker nått Västeuropa… Read more »

britta due andersen
britta due andersen
7 years ago

Når jeg læser tal, som ovenover fra England, Wales, kan jeg stadig få tårer i øjnene, ondt i maven og føle fortabthed, selv om jeg er af ælde dato. Derefter kommer vreden!!!

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

The Oxford Migration Observatory said the latest figures made it “effectively impossible for the government to achieve its target by the end of this Parliament without radical measures”. Pressure group MigrationWatch UK said the levels of net migration were “not sustainable”. The group said: “It will put huge further strain on our infrastructure, housing and school places.” UKIP MEP Steven Woolfe said the government was not “listening to the people”. He said the levels of immigration were “driving down wages” and causing “overcrowding at schools”. At the same time as the immigration statistics were released, the ONS published figures showing… Read more »

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x