29
aug
Seneste opdatering: 29/8-14 kl. 1708
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sverige har det svært med sig selv, og de har det svært med selve demokratiet.Det kan have nok så mange mangler og være befolket af mennesker, der burde lave noget andet, men når det som i Sverige i praksis har været sat ud af drift på indvandringsområdet i 40 år, så er det dog værre. Over 2 millioner indvandrere er kommet – i Reinfeldts tid alene 770.000 – uden at det har været lagt ud til demokratisk debat. Hver 4. år har svenskerne kunne stemme, men aldrig om det. I ni (9) Riksdagvalg har det været et ikke-spørgmål, nu kommer det tiende snart.

For første gang siden 1975 er det til diskussion, og da har de gamle politikere selvfølglig vanskeligheder med en sagligt velfunderet Åkesson i debatter, de hidtil har været skånet for, ikke mindst af cirka 18.000 journalister, der venligt har arkiveret enhver dissens lodret. Går det svenske eksperiment åbenlyst galt, er det en ret lille håndfuld ansvarlige personer, svenskerne skal gøre op med. De kan være i  ret få retssale. Hører de hjemme foran en dommer? Det kan man sagtens argumentere for.

Hvis jeg boede i en andelsforening, og bestyrelsen uden at spørge generalforsamlingen forærede 25% af den bort til mennesker, der aldrig har indbetalt en krone, ville bestyrelsen være oplagt kriminel. Politikerne kan mene, de havde demokratisk legitimitet gennem de 4. årige valg, jeg mener at de om ikke andet er moralsk kriminelle ved at forholde befolkningen stillingtagen til et spørgsmål af vital almeninteresse. Politikernes helt personlige fremtid kan afhænge af, hvordan eksperimentet forløber. Har de tænkt den tanke?

Den 14.9 kan Sverige blive et demokrati som alle andre takket være Jimmie Åkersson. Han er formentlig også landets sidste chance for at opleve en modstand mod “multikulturen”, der er demokratisk og ikke-voldelig. Forhåbentlig da, fristen kan være overskredet, tiden vil vise det. Sverige bliver dog aldrig igen det land, der i 1975 var et af verdens rigeste og fredeligste. Ændringen er historisk og for altid.

95% of Child Rape and Molestation Were Committed by Muslims

These are the results of an investigation into “Child Grooming” (Child Rape and Molestation) in the UK.17 Cases were investigated between the years of: November 1997 – July 2013. These results were provided by Andrew Norfolk who was awarded the Orwell Prize for Journalism for his reporting on grooming gangs.

He was the only journalist who provided expert testimony to the House of Commons select committee, in their (2012-2013) investigation into the grooming gangs. In organised gangs, men groomed girls they met on the street. Most of the offenders were of Pakistani origin and most of the victims were white. A Pattern of Exploitation (The Times, 2011) via Sharia Unveiled.

“Kriminaliteten er faldende”

Der er netop udkommet en statistik om kriminaliteten i Danmark i 1. halvår af 2014, og den glade nyhed er, at kriminaliteten er faldende.Der har ganske rigtigt været et fald i anmeldelser fra 173.961 til 163.418 i forhold til 1.halvår 2013. Bag tallene gemmer der sig imidlertid artige sager, her nogle tal for anmeldelser:

– Simpel vold er steget med 3,5 %
– Kvalificeret vold (hård vold) er steget med 9,2 %
– Vold mod polititjenestemænd er steget med 22 %
– Vold mod tjenestemænd er steget med 8,8 %
– Trusler på livet er steget med 12 %
– Manddrab er steget med 71 %
– Voldtægt er steget med 42 %

180 Grader

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

jeg har set klippet fra svensk tv. Ingen bruger ordet: Demokrati! Når vælgerne har stemt på et parti (sverigesdemokraterne) bør man i et demokrati kunne tale sammen – det er demokratiets natur.

Angela
Angela
7 years ago

Den bästa valaffischen av alla är nog den som Exponerat presenterar.

http://www.exponerat.net/lordagsbilden-reinfeldt-erkanner-misslyckandet/

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Første gang jeg læste, at kriminaliteten er faldet, slog jeg mig på lårene af grin og og tabte halvdelen af kaffen på gulvet. Selvfølgelig er kriminaliteten steget. Nu venter jeg kun på, at trafikulykkerne også er faldet, selvom de er steget.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x