30
aug
Seneste opdatering: 30/8-14 kl. 2159
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Indspilning i fuld skærm 30-08-2014 184925 2-Indspilning i fuld skærm 30-08-2014 185050

Nederst: Kærlighed og tolerance, Pride-deltagere i Ørebro.

Støt en multikulti-politiker: Tag en taxi!

Taxi Kurir slår ett slag för mångfalden. Desværre kan man fodre halalslagtede svenske grise med historien: Kvinna våldtagen i taxi. Også Taxi-Kurir kan forbindes til mange af de historier. Sætter de mon ‘integrationen’ højere end deres koner og døtre på grund af reklamebureauet Truth? Et reklamebureau der hedder ‘sandhed’…Sikkert. Sverige er idealisternes land.

1-Indspilning i fuld skærm 30-08-2014 180808

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Ja og navnet er multikultur. Den sindssyge ide som ødelagde Europa.

Per
Per
7 years ago

Dan park får 1/2 års fængsel for “had mod folkegruppe” for et par tvetydige malerier som efterfølgende destrueres af staten, mens opfordringer til drab på sveriges demokrater (eller er det alle “heterosvin”?) med en AK-47 er helt ok. Sverige er et sindssygt sted.

nobody
nobody
7 years ago

En stor skillnad mellan islamister och kristna är att vi kristna (och judar) anser att Gud klarar av att genomdriva sin vilja utan våran hjälp…

“Johnny Cash – God’s Gonna Cut You Down”: https://www.youtube.com/watch?v=eJlN9jdQFSc

nobody
nobody
7 years ago

Så här inpå valet bör vi vänta oss en hel del… För Sverige i tiden. “Över hela denna jord – oh yeah oh yeah Sker katastrofer, terror, mord – å ack o ve Men vi som tror på media har ändå ryggen fri För roten till all världens ondska är inte vi Nej, det är Sverigedemokraternas fel – Sverigedemokraternas fel…” – Grotesco – Det är bögarnas fel: https://www.youtube.com/watch?v=T1lvMJ-l0_A Detta är demokrati… För Sverige i tiden. Emil i Lönneberga – Idas Sommarvisa: http://www.youtube.com/watch?v=ym4HGUDbKbY “Väljaren skall inte tro det blir frihet Ifall inte väljaren sätter fart på Sverige och gör lite röstande… Read more »

nobody
nobody
7 years ago

Apropå valet SD 2014! Johnny Cash – San Quentin: http://www.youtube.com/watch?v=1zgja26eNeY “Multiculti, you’ve been livin’ hell to me You’ve prisoned me since nineteen seventy five I’ve seen ’em come and go and I’ve seen them take And not long ago I started askin’ why Multiculti, I hate every inch of you. You’ve cut me and scarred me thru an’ thru. And I’ll walk a wiser weaker man; Mister sosse Congressman why can’t you understand. Multiculti, what good do you think you do? Do you think I’ll be different when you’re through? You bent my heart and mind and you whart my… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x