4
sep
Seneste opdatering: 4/9-14 kl. 1505
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Indspilning i fuld skærm 04-09-2014 115549

Valgannonce nægtet optagelse i følgende aviser. Sandheden er ikke konkret, den er “främlingsfientlig”. Sådan blev alternative medier efterhånden store i Sverige, meget større end i Danmark. Se også Avpixlad: Follow the readers.

Eskilstuna-Kuriren, Strengnäs Tidning, Dagens Nyheter, Sydsvenskan, Göteborgsposten, Borås Tidning, Gävletidningarna, Sundsvalls Tidning, Uppsala Nya Tidning, Norrköpings Tidningar, Folkbladet, Hallandsposten, Norrländska Socialdemokraten, Helsingborgs Dagblad, Landskronaposten, Nordvästra Skåne Tidning, Västerbottens-Kuriren, Kristianstadsbladet, Norrbottens-Kuriren och Alingsås Tidning.Asylstatistik ovälkommet i svensk media

Calais: Illegale stormer kanalfærge

En gruppe på mere end 100 illegale indvandrere forsøgte i to omgange at tiltvinge sig adgang til en P & O færge i havnen i Calais i Frankrig i et forsøg på at komme til Storbritannien. Det lykkedes dog kaptajnen at hæve ramperne og lukke for passageradgangen.Først forsøgte omkring 85 personer at klatre over hegnet og trænge forbi sikkerhedspersonalet. De kom dog ikke ombord på færgen. Senere prøvede op mod 150 at trænge forbi sikkerhedsvagterne, hvilket dog ikke lykkedes. Gruppen blev eskorteret væk af franske politifolk bevæbnet med maskinpistoler.

Episoden har nu fået Calais borgmester Natacha Bouchart til at true med at lukke havnen i Calais….DFDS der har op til 10 daglige afgange mellem Dover og Calais vil også blive hårdt ramt, hvis Calais’ borgmester gør alvor af truslen om at lukke havnen. Illegale indvandrere stormer P & O færge. Calais security guards turned a fire hose on hundreds of migrants as they stormed a P&O ferry in desperate bid to get to Britain.

Anders Orris: Den gode utopis undergang

Den 14. september er der rigsdagsvalg i Sverige og det følges intenst, måske særligt udenfor de etablerede medier. Sverige dækkes ofte kritisk-konfrontatorisk med blik til landets påståede absurditet vedrørende flygtninge- og indvandrerpolitik og politisk korrekthed i al almindelighed. Anders Orris kombinerer en anmeldelse af en bog om landets nyere historie med en kommentar til valget og belyser blandt andet traditionen for utopisk tænkning og skarpe brud i landet.

“Hos Centerpartiet har et internt netværk for homo- og biseksuelle samt trans- og queerpersoner har blandt andet fået gennemført, at svensk udenrigspolitik skal have et såkaldt HBT-perspektiv, samt at de ansatte i sundhedssystemet skal have forbedret deres HBT-kompetencer. Desuden skal såkaldt papirløse – hvad der på alt andet end svensk betyder illegale indvandrere – have fuld adgang til læge- og sygehusbehandling i Sverige.”…….. Det konservative tidsskrift Critique.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
norje
norje
7 years ago
Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Der er bare ikke demokrati i Sverige, så enkelt er det.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

“Klimatet” blir allt varmare: Al Qaida tillkännager öppnandet av en ny front i Indien och förklarar krig mot en miljard hinduer:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/india/11074466/India-on-alert-as-al-Qaeda-claims-new-terror-group-on-the-subcontinent.html

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x