4
sep
Seneste opdatering: 4/9-14 kl. 1911
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Når man har hørt disse 35 minutter om herrefolkssammenslutningen Organisation of Islamic Cooperation OIC, er man klar over at vestlige politikere og FN formentlig uafvidende gør sig til fortalere for sharia. I det lille format er accepten af ord som ‘islamofobi’ også en accept af sharia og islams tabuer. Derfor bør man bojkotte det, debattører og politikere der anvender det, stempler sig selv og deres kritikløshed og uvidenhed. Det gælder f.eks. Politiken, handels- og udviklingsminister Mogens Jensen og hele den svenske presse. A Survivor of 9/11 Speaks: An Interview with Deborah Weiss, Esq.

Rasmus Jarlov: Sveriges flygtningeselvmord

Nu heder den danske debat op ligesom omkring Sveriges valg i 2010. På overfalden er den svenske valgkamp ikke særlig hed, men lige nedenunder ulmer det voldsomt. Det er også et skæbnevalg for landet. Allersidste chance, som mange siger, selvom den demografisk egentlig befandt sig for tyve år siden i 1992. Svenskerne vil komme i mindretal i deres eget land, om det så sker i 2040 eller 2060.  Sverige vil forsvinde som det land vi kender, det er hvad der kommer  i stedet, vi skændes om.

Rasmus Jarlov håber trods sin nøgterne beskrivelse af Sveriges situation, at Moderaterna genvinder magten. Det går ikke op, Jarlov, du må låne eller vælge. Reinfeldt og Carl Bildt i 1992 har været de to største asylmodtagere i svensk historie, og de har tænkt sig at fortsætte. Fremmedpolitisk er de svenske “borgerlige” ræverøde. Jarlov skal have tak for at vågne, han bør fortsætte sine Sverigestudier, det er på høje tid andre danske politikere gjorde det samme. De har intet svar, den dag 100.000 asylsøgere står i Kastrup i stedet for i Sverige, det viser Venstres opreklamerede udlændingeudspil med al tydelighed.

Selvdestruktionen raser i Sverige. Der vil komme 340.000 asylansøgere de næste fire år. Men det er problemfrit og forbudt at tale om, mener den svenske elite.I Sverige er der rigsdagsvalg d. 14. september….Men jeg håber godt nok også, at Sverige snart vågner op, når det kommer til det andet af valgets store emner: Udlændingepolitikken.[..]

Som dansker er det svært at forstå, hvorfor vi skulle være i krig i 300 år for, at Sverige kunne få sine nuværende grænser, hvis de alligevel har tænkt sig at ødelægge deres land. Men det har de selvfølgelig lov til.Hvis svenskerne mener, at hensynet til flygtningene skal stå over hensynet til deres eget land, så er det fuldstændig legitimt. Hvis de gerne vil ophøre med at være et stærkt land, som kan gøre en positiv forskel i verden, fordi de vælger at smadre deres samfund med en selvdestruktiv flygtningepolitik, så kan ingen forhindre dem i det. Sveriges flygtningeselvmord,

Dagens gyser! Denne video var en øjenåbner for mig, for det står åbenbart endnu værre til i Sverige, end jeg troede….Samtlige andre syv partiledere skoser her Sverigedemokraterne for overhovedet at tage emnet op. “Hvorfor skal vi tale om denne omkostning?”, lyder det. De taler fuldstændigt uden om regningen for det svenske samfund ved at påstå, at flygtningene vil være til gavn for Sverige. De nægter at forholde sig til, om ikke det ville være mere effektivt at hjælpe i nærområderne. Der er absolut ingen argumenter. Kun følelser.Jimmi Åkesson fra SD fremstår som den rene og skære fornuft overfor den flok. Rasmus Jarlov:Denne video var en øjenåbner for mig, for det står åbenbart endnu værre til i Sverige, end jeg troede.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

For at gentage mig selv, der er intet at gøre. De fortsætter lige til der udbryder et oprør i en af de store indvandrerbyer eller et par politikere får kniven.

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago

Jeg hader når amerikanere bliver fyldt med nationalt ego og siger at de er “åhh, frihedens sidste håb.” De er vigtige for den frie verden men er ikke de eneste der har forsvaret den og de alene er ikke nok til at forsvare den, selv hjemme i USA. De fatter ikke verden udenfor og de opfandt ikke frihed, har ikke patent på den og er ikke i særlig grad dens repræsentant. Det er både uhøfligt og provinsielt af amerikanere at tale sådan (der ligger en uudtalt og nedladende antagelse om at alle frihedselskende ikke-amerikanere er USAs små klienter. Hvor nedladende..)… Read more »

Per
Per
7 years ago

Bare lige til info, så fungerer youtube videoer generelt ikke på ipad på siden her, der er bare et tomt område hvor de skulle være.

Peter Andersen
7 years ago

Det viser blot hvor fastlåste de svenske politikere er blevet, i deres egen PK-retorik. De ved forhåbentlig godt selv at de er helt ude i hampen. Men det værste er jo at svenskerne stemmer på dem.

Det virker fuldstændig absurd, set med danske øjne.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x