10
sep
Seneste opdatering: 10/9-14 kl. 2241
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Indspilning i fuld skærm 10-09-2014 140651

Der er mange fantasifulde forklaringer i omløb på Sveriges nedtur i PISA undersøgelserne, og at bringe intelligens og indvandring ind i det, er decideret ‘racistisk.’ Bla kalder man børn af krigsflygtninge ‘traumatiserede’, selvom det aldrig er vist, at børn af danske KZ fanger havde arvet deres forældres traumer.

Jeg blev forleden kaldt racist af en relativt oplyst svensker, for at minde ham om, at der er noget sådant som nationer og gennemsnits-IQ. Det er ingen hemmelighed, at Sverige indtager masser af mennesker fra overvejende lav IQ lande, og ikke en umulig tanke, at det påvirker skoleresultaterne permanent, da IQ er nogenlunde konstant over livet og man ikke kan uddanne mennesker udover deres begavelse. Der er tale om et gennemsnit, hvilket ikke forhindrer at den næste Niels Bohr er somalier, det er blot mindre sandsynligt.

Det er alt sammen ‘not nice to know” i et så anti-intellektuelt debatklima, som det svenske. Hellere vræle ‘racist’ og lukke debatten. Det betyder også, hvis det svenske problem er et delvist IQ problem, at der ikke er så forfærdelig meget at gøre ved den side af sagen. Man kan selvfølgelig gøre umuliusserne til genus-professorer, man behøver  ikke være begavet for at fremføre politisk konforme, pseudovidenskabelige teorier.

I 2010 skrev prof. Helmuth Nyborg en kronik i Jyllands Posten med titlen Sverige indvandrer sig dummere og dummere.  Mon ikke den kronik ville være strafbar med fængsel i Sverige i dag? (grafikken har den svaghed, at den blander alle asiater sammen, hvor der er betydelig intelligensforskel på pakistanere og japanere.)

Det är stora skillnader vad gäller skolprestationer mellan barn som är födda i Sverige och utrikesfödda. Ledande skolforskare menar att det är ett allvarligt problem, som hittills inte har tagits på tillräckligt allvar. Skolans växande kunskapsklyftor

Brussels  shooting suspect ‘beheaded baby’, tortured journalist

Ex-hostage says French jihadist accused of killing four at Brussels Jewish Museum ‘tortured prisoners’ and claimed to have raped and killed young mother before beheading her baby

Nicolas Hénin, a journalist, identified one of his kidnappers as Mehdi Nemmouche, 29, the French jihadist awaiting trial in Brussels for shooting dead four people at the city’s Jewish Museum after returning to Europe.He gave details of torture inflicted on prisoners by Isil militants holding the British aid worker David Haines. Mr Hénin described hearing beatings going on all night until the dawn prayer. He said he had been beaten by Mr Nemmouche, adding: “I don’t know if he [Nemmouche] tortured other western prisoners.”However, Mr Hénin’s account matches reports of beatings inflicted on other hostages including James Foley and Steven Sotloff, the two American journalists who have been beheaded in the past month. The Telegraph

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
7 years ago

Det här med IQ och olika länder/ursprung är en het potatis. Ingen seriös person förnekar att det förhåller sig på det här sättet, även om de inte tycker att man ska prata om det. Det finns två huvudsakliga motargument. Det första är att IQ är ett mått som inte håller och är anpassat för en västerländk livsstil. Det argumentet är oseriöst. Vilka andra livsstilar finns det och är det inte rätt uppenbart att alla människor i låg-IQ-länder vill ha det som vi. Det medges att det nog inte behövs någon högre snitt-IQ för att upprätthålla Islamiska Staten, men vill folk… Read more »

Ola
Ola
7 years ago

Ja, jeg har ventet på en analyse,break-down av pisaundersølsn der,og den bekrefter mine mistanker.

norje
norje
7 years ago

Liten gladnyhet i all elendigheten, Cecilia Malmström ikke lenggre immigrasjonskommisær.

https://www.document.no/2014/09/fra-svenske-til-greske-hender/

JensH
JensH
7 years ago
Reply to  norje

Og Klima-Connie’s kommisær-post er helt afskaffet. Lidt positive nyheder kommer der trods alt engang imellem nede fra fører-bunkeren i Bryssel.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x