19
sep
Seneste opdatering: 19/9-14 kl. 0736
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Indspilning i fuld skærm 19-09-2014 021331

Når norske politikere og akademikere debatterer med svenskeren Björn Söder på NRK, bliver man mat i livsånderne. Både FRP og SD er inspireret fra Danmark, og det er pænt af dem,  men når de er færdige med at skændes, er der ikke noget Norge eller Sverige længere. Nu har jeg hørt på repræsentanten for Socialistisk Venstreparti og Fjordmans biografi, Simen Sætre her, der kommer fra samme venstrehøstak, og det der umiddelbart falder mig ind, er titlen på Lagercrantz dejlige bog om Gunnar Ekelöf Jag bor i en annan värld men du bor ju i samma, altså undren. Oplever vi det samme i den samme verden, og hvem tager kapitalt fejl? Dem der er inde i varmen, eller vi der  ikke aspirerer til at komme det?

Verden kører hurtigt rundt om sig selv, demokratierne kører den samme vej i slow motion. Parlamenter, journalist og -masseuniversiteter er for folk, der er fuldt tilfredse med at føre halvanden idé ud i virkeligheden på et helt liv, hvis de har deres gode udkomme af det. Min sympati i skønhedskonkurrencen ligger selvsagt hos Björn Söder, underhunden ingen vil gå en tur med.

Læs heller dagens artikel, hvor Karen Jespersen, der er forblevet sine rødder i Nansensgade tro, forsøger at råbe etablissementet op. Det bliver det næste, disse hjerner skal tage stilling til, hvis de stadig findes til den tid. Hvis Vesten dør i denne omgang, bliver det paradoksalt nok af langsomhed, men ellers er der en ny chance for at begå selvmord for hver ny generation. Fratrædelse af Flygtningekonventionen er vort foreløbige overlevelsehåb. Endnu ganske spinkelt, eliten skal lige sved tran om de skal vove pelsen på den ene måde eller på den anden. Det er ikke deres egen pels, men de er pussilanime alligevel.Danmark kan forandres for altid

En tredje mulighed for at ændre asylsystemet er at lægge nogle fastere rammer for, hvor mange asylansøgere Danmark kan tage imod. Der kan være en kvote for, hvor mange vi kan tage imod, hvis integrationen skal lykkes, så Danmark ikke ændrer sig på en måde, som de fleste danskere er imod. Det skal kombineres med en indsats i nærområderne.Vi er nødt til at tage denne debat om fundamentale ændringer i asylpolitikken. Selv om det uundgåeligt også bliver en debat om konventionerne og Menneskerettighedsdomstolen.

I DR 2 Debatten tørrer malingen også

Udsendelsen tager udgangspunkt i Sverige. Clement har ikke inviteret nogen, der ved noget om det med Martin Henriksen som en hæderlig undtagelse. David Trads kan ikke udtale Sverigedemokraternes navn rigtigt, hvad kan han heller ikke? Jeg blev ikke hængende for at høre det. Clement Kjærsgaard med de showmanagtige armbevægelser og en dyr frisør, er demonstrativt selvglad, men der var der ikke noget at være spor glad over i det, jeg så. Jeg tænkte, da jeg surfede væk, at for at blive et geni på dansk TV, skal man bare være blottet for selvkritik. Alle der optræder offentligt, er under lup. Bluff holder ikke længe, de finder alligevel ud af, hvem man er bag manererne. Jeg smed mit TV ud i 2004, det skulle have været fra 6 sal, så jeg havde nydt braget lidt mere.  Debatten, 58 minutter.

1-Indspilning i fuld skærm 19-09-2014 033517

The new Nazis are here and everyone is running low on excuses

Selv The New York Times

And yet the German police have noted a disturbing rise in the number of people of Arabic and Turkish descent arrested on suspicion of anti-Semitic acts in recent years, especially over the last several months. After noticing an alarming uptick in anti-Semitic sentiment among immigrant students, the German government is considering a special fund for Holocaust education.

But the rise of Muslim anti-Semitism is responsible for the recent change in the tone of hate in Germany. Until recently, the country’s anti-Semitism has been largely coded and anonymous. Messages might be spray-painted on walls at night; during the day, though, it would be rare to hear someone shout, as protesters did in Berlin in July, “Jews to the gas!” Another popular slogan at this and other rallies was “Jew, coward pig, come out and fight alone!” — shouted just yards from Berlin’s main Holocaust memorial.

Talking to Muslim friends, I can’t help but believe that the audacity of today’s anti-Semitism is in part a result of the exploitation of a “victim status,” an underdog sentiment that too many European Muslims have embraced enthusiastically.

New York Times: German Anti-Semitism is Now a Muslim Problem

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Per
Per
7 years ago

Hvis du var blevet hængene kunne du have hørt david trads (hvem er den idiot?) proklamere at religiøse hensyn burde veje højere end ytringsfriheden!
Det sagde han faktisk, men clement opfangede det enten ikke, eller også havde han bare for travlt med at afbryde som sædvanligt.
Jeg så ham også i en anden debat om sverige, han er værd at holde øje med hvis man mangler et skræmmeeksempel på en radikal fundamentalist uden jordforbindelse.

Peter Andersen
7 years ago

Godt du skånede dig selv for resten af debatten Steen.

Til sidst havde Clemens sgu hentet to rappere ind..?!!! Så var bunden ligesom nået..!

Men så længe det kører på det niveau er desperationen jo ligesom også til at skære i. Hvilken skabs-borgerlig vil kunne holde til det i længden.?

Henriksen og tågehornet Støjberg klarede det nu ganske fint. Og det siger jo ikke så lidt..!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x