25
sep
Seneste opdatering: 25/9-14 kl. 1006
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Living under the ISIS terror: Woman reveals crushing oppression of life in fundamentalist regime in video shot from under her niqab

Elin Ørjasæter i Sverige

Under valgkampsugen slog asylsøgningen til Sverige alle rekorder med 2.400 personer. Meget af bearbejdningen af det svenske valg foregår mellem linjerne eller under overfladen. F.eks. blev lektor Ørjasæters kronik Svenskene forstår ikke sin egen innvandring genoptrykt på svensk i Svenska Dagbladet som Sverige vet inte vad invandringen kostar. Det ville ikke være sket inden valget, da det havde forstyrret avisens moderparti, Moderaterna, der nu er så komatøse, at de ikke er lette at genere.

I går var hun i Studio Ett og fik lidt taletid, som hun brugte godt, men læg mærke til hvor let politikeren Frederik Federley slipper om ved at moralisere komme med løse påstande. Over 90 % flygter ikke fra krig og undertrykkelse, som Federley uhindret påstår. Der foregår en historisk revolution i Sverige, og svenske journalister stiller ikke politikerne til ansvar. Elin Ørjasæter og danske kritikere af Sverige i valgkampen, gør ret i at være bekymrede, men rigtig alvorligt bliver de ikke taget.

Min egen fornemmelse er, at Sverigedemokraterna kan blive den sidste chance for demokratisk modstand, Sverige får. Den næste bliver udenomsparlamentarisk, og den kan komme når som helst efter at vi ser, at Riksdagen vil køre over SD i forsøget på at regere. Sverige, der vil gå for at være forsigtigheden og fornuftens land, er i virkeligheden er det dybt irrationelt med rene kamikaze-politikere. – Se også Rita Karlsen.Elin Ørjasæters oppgjør med svenskenes faktagrunnlag i innvandrings- og integreringsdebatten er betimelig. Men ledende aktører i Statistisk sentralbyrå (SSB) bør heller ikke gå fri for kritikk.

Professor Bent Jensen om profeten Muhammed

Muhammed omtales altid som en historisk person, selvom intet tyder på han er andet end en sagnskikkelse som f.eks.Sisyfos, Tantalos, Ixion og Tityos. I hans tid og i hundrede år efter, var der stadig ansigter på arabiske mønter, som man kan se på Davids Samling, men igen af dem var Muhammeds. Derefter blev de ansigtsløse. Et af de bedre argumenter for Muhammeds eksistens, er Fjordmans at “så utiltalende en person kan man ikke opfinde.”

Meget tyder dog på, at de ekspanderende arabiske stammer efter nogen tid fik brug for en religiøst-ideologisk overbygning på deres emperium, og helt enkelt opfinder Muhammed. Hermed bliver en af historiens mest indflydelsesrige personer til et spøgelse, en ørkenspejling, hvad der indgyder en en vis følelse af livets absurditet. Vi har personer i landet, der vil myrde for Muhammeds ære, hvilket svarer til jeg emigrerede til Saudi Arabien og ville myrde  for Amled, Thor, Balder, Loke og Skjoldungens. Det ville de tage mig mere ilde op, end det danske madammevælde vil, når nu Syrienjihadister vender hjem fra deres krigsforbrydelser og truer os fordi vi har generet Muhammed eller hans klaner. Bent Jensen klager over at dansk islamforskning ikke er videnskabelig og artikuleret som forskningen i Biblens historie.

Ifølge Pressburg tyder intet på, at Muhammed har eksisteret. Han er en litterær eller mytisk konstruktion. Ja, navnet Muhammed fandtes slet ikke, da Muhammed levede. ”Muhammed” var oprindeligt ikke et navn, men en titel, der betød ”den udvalgte” eller ”lovpriste”. Og denne udvalgte og lovpriste var – hold på hat og briller – Jesus Kristus. Titlen findes på mønter og i inskriptioner, som er forsynet med et kors og fremstillet af kristne arabiske herskere. Pressburg bygger på Christoph Luxenbergs banebrydende filologiske studier. Ifølge Luxenberg (også et pseudonym) er det simpelthen grammatisk umuligt, at Muhammed var et navn. Arabisk har ligesom hebraisk kun konsonanter, og det i sig selv har givet anledning til store problemer med at forstå mange passager i Koranen. Det er Luxenbergs store fortjeneste at have forklaret flere af disse dunkle eller uforståelige passager. Luxenberg mener, at Koranens kernestykke er en assyrisk kristen tekst, skrevet med arabisk skrift, men på aramæisk, som i sin tid var et udbredt kultursprog i Mellemøsten. Den MHMD (MuHaMeD), der omtales, betyder altså Guds lovpriste udsending, Jesus Kristus. Først flere hundrede år efter Muhammeds angivelige eksistens blev de fire konsonanter misforstået og gjort til navnet Muhammed. Bent Jensen: Hvad er Koranen for en bog?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Andersen
7 years ago

Spørgemålet om islams tilblivelse har jo været oppe og vende flere gange.

Robert Spencer har også været inde over hele mystikken omkring denne Muhammed…

http://www.answering-islam.org/authors/roark/muhammad_exist.html

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x