25
sep
Seneste opdatering: 25/9-14 kl. 2149
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

I anledning af udgivelsen af Mikael Jalving bog om Søren Krarup afholdt Trykkefrihesselskabet et møde i CEPOS lokaler på Landgreven. Her er et redigeret uddrag der mangler præsten Sørine Godtfredsen og litteraturprofessor Nils Gunder Hansen. Hele råfilmen overgives til Selskabet og historien. “Det største hoved til højre” – og hans tid. Bogmøde 23. september.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
7 years ago

Krarups “bundlinie” rammer plet! Og hans selvransagelse er god. Ja, det kneb vist nok ret alvorligt med det “systemskifte”. Kun Thornings og Vestagers efterfølgende febrilske svenske kurs har givet det lidt stang at flage på, men det er mest held i uheld. De borgerlige har simpelthen ikke rigtig appetit på nationalstaten og folkestyret. EU-imperiet og blodige globale demokratisme-projekter er meget vigtigere. Fra Saddam til Gaddafi til Assad til al-Baghdadi til ??… snebolden ruller. At det skal blive værre før det kan blive bedre, må vi håbe er rigtigt. For det bliver stadig værre med en elite der er ideologisk-kronisk ude… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x