3
okt
Seneste opdatering: 4/10-14 kl. 1421
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hamed Abdel-Samad på ORF – tysk, utekstet.

 En islamist, en nullitet, en Disney-stjerne og en asylbedrager

Alle tiders svageste regering nogensinde er udset i Sverige. Den er symptomatisk ikke bare for det hjørne svenske politikere har malet sig op i, men den er også et udtryk for Sveriges forfald. Miljøpartisten Mehmet Kaplan blev Sveriges bostads- och stadsutvecklingsminister. Om han er Broderskabet, eller om han bare omgås med dem, er uvist. Han var uhyre aktiv i kampagnen mod Jyllands Posten under Muhammedkrisen, hvis tegninger han betegnede som “nidbilleder”. han deltog i Ship to Gaza i 2010, og han har sammenlignet Syrienjihadister med svenske frivillige i Vinterkrigen i Finland. Som så mange andre muslimer, er hans egentlige ærinde i politik at fremme islams sag.

Ardalan Shekarabi (S) blev civilminister. Han er illegal indvandrer fra Iran. Hans familie blev udvist af regeringen Carlsson i 1989, men familien blev i landet og fik opholdtilladelse under regeringen Bildt af humanitære grunde nogle år senere. I 1993 blev han medlem af SSU og blev formand. Som formand financierede han sin egen valgkampagne med midler, der var afsat til en ‘integrationsfond,’ han blev valgt til medlem i polisstyrelsen i Uppsala län uden at være bosat i länet eller være svensk statsborger, han foretog omfattende medlemsfusk ved at blæse antallet SSU’s medlemmer stort op. Han måtte til sidst afgå.

Endelig er Margot Wallström blevet udenrigsminister. Hun beskrives bredt i Bryssel som en nullitet af alle der kom i berøring med hende. Hendes egentlige kvalifikation er, at det er lykkedes hende at blive 60 år gammel.

Den nuværende regering afspejler det, som Sverige er blevet: Et land i brat forfald. Den afspejler også den større bevægelse,  som er i fuld gang, at oprindelige svenskere vil miste den politiske magt i Sverige i dette århundrede. Som sagt, den holder ikke i fire år. Der bliver nok af underholdning fra den. Om man vil kalde det farce eller tragedie, bliver en smagssag. Illegal invandrare blir minister.Sverige i chok: Disney-stjerne bliver kulturminister. Socialdemokraten Johan Westerholm skriver om den:

 Så kom den. Regeringsförklaringen. En av de tyvärr mest intetsägande socialdemokratiska någonsin och med den svagaste ministären sedan Hedenhös. Inte bara vad avser det parlamentariska stödet utan även kompetensmässigt.

Good bye, Sweden

Arnstberg og Sandelin er gode hver dag, men denne er alligevel noget særligt, for den viser også den vrede og sorg, som enhver der har holdt af Sverige føler. Et land hvori fremtiden allerede er så indskrevet, at unge med den samme indsigt, uddanelse og ressourcer, ville være nødt til at forlade det for at sikre deres egen fremtid. Löfvén og hans provinsielle tosser vil løbe tør for svenskere, der vil financiere dem. Arnstberg er ikke bare vred på hærværksmændene i politik, han er vred på sine landsmænd, der passivt tillader dette at ske.

Plötsligt nådde min insikt om vad som händer med Sverige en ny nivå. Det är inte bara så att vi fyller på landet med kostsamma nya medborgare i en takt och omfattning som inget annat land, utan konsekvensen blir att många ur det högpresterande elitskiktet (naturligtvis också de invandrare som platsar där) kommer att lämna Sverige. Höga skatter men alldeles för lite tillbaka, därför att hur ska annars alla dessa nya medborgare försörjas. De med ett arbetsmarknadsperspektiv mest attraktiva sticker, samtidigt som vi får allt fler i gärsgårdsserien. Och nu kommer den insikt som gör mest ont: detta är en irreversibel process!

Visst, jag är förbannad på alla dessa korkade, hycklande efter-oss-syndafloden-dårar till politiker och journalister – men det har jag varit i flera år. En av de saker som Gunnar och jag ofta både tänkt och skrivit är att de odlar ett folkförakt. De gillar inte svenskar och bryr sig inte om att det går åt helvete för Sverige. De kommer aldrig att erkänna att de hade fel, totalt fel. Så låt oss säga att de inte hamnar särskilt högt på en lista över folk som vi respekterar.

Samtidigt finns där en tanke som är svår och som jag inte gärna vill släppa fram. Jag är på väg in i ett folkförakt, jag också. Nu har jag satt det på papper (åtminstone elektroniskt), så nu erkänner jag det: jag är skitförbannad på detta naiva godhjärtade och hiskeligt okunniga svenska folk (inbegripet en del vänner) som inte förstår att vi alla har ett ansvar för det land som gett oss ett väldigt bra liv. De är inte tacksamma mot tidigare generationer och de förstår inte att de bör värna Sverige så att deras barn kan få det något sånär lika bra. (Drontsyndromet, googla på dront). Jag läser om kineser i Hongkong som demonstrerar och kämpar för att få demokrati. Sådant händer inte i Sverige. Här träffar jag vanliga svenskar som är förbannade på Sverigedemokraterna. Snacka om att pissa på fel ställe! Märker ni inte hur lurade ni är?! Ni klarar ju att hantera en dator. Varför går ni inte ut på nätet och kollar runt lite? Ni har ett politiskt ansvar! Morr, morr, morr!  Good Bye, Sweden

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PFEP
PFEP
7 years ago

Detta är väl knappast någon nyhet, envar där inte är endera blind eller döv, ser och hör med egna ögon och öron vad det talas av språk på gatan, i affären, på bussen och annanstans i det offentliga rummet, vill bara säga att det INTE är svenska där idag dominerar och oavsett man är i en stad, storstad, eller någon byhåla med kanske ett par tusende huvuden. Såklart är det “good bye Sweden” och det med besked. Ännu knyter flertalet enbart näven i fickan, men dagen var flertalet når kokpunkten kommer allt närmre och då mina vänner; lär det bli… Read more »

norje
norje
7 years ago

Regjering eller omreisende sirkus.

Sveriges minister för “strategi- och framtidsfrågor”, Kristina Persson, påstår att hon blev ihjälslagen – på 1300-talet.
http://www.friatider.se/minister-jag-blev-ihj-lslagen-p-1300-talet

TheReligiousCynic
TheReligiousCynic
7 years ago

Svenskenes oppførsel minner meg om den gamle kinesiske historien om en tyv i natten som stjeler en rik manns dørklokke, for siden å holde seg for ørene når han lister seg gjennom landsbyen – i den tro at så vil ingen høre klokken klemte.

LarsS
LarsS
7 years ago

Sverige er for længe siden gået i betalings- og fornuftstandsning, så denne vanvittige konstellation af en “regering”, er blot indsættelsen af en sidste direktion af idioter før den endegyldige konkurs. SD bør nu blot læne sig tilbage, betragte den vanvittige kamikaze regering og holde sig for ørerne for hver eksplosion af mange, som nu vil blive udløst af “the Keystone Cops”! Det gør næsten fysisk ondt, at betragte hvad Sverige har gang i – et selvmord med hensigt at påføre størst mulig smerte til alle omkring sig, også de som blot ville yde og nyde et helt almindeligt liv i… Read more »

Ådärkomdenja
Ådärkomdenja
7 years ago
Reply to  LarsS

Ursäkta, men Karl XII var inte den hjältekonung som ofta framställs. Han förlorade massor av landvinningar, och förödde de mesta landvinningarna inom stormaktsriket Sverige. Som grundlades av Karl X Gustav, den verklige ‘hjältekonungen’. om man betraktar territorie-erövringar som hjältedåd.

Idag kan man beklaga att erövringarna i Roskildefreden 1658, vilka omfattade Skåne, Blekinge och Halland, från Danmark, även Bohuslän, en norsk besittning historiskt.

Befolkningarna i dessa områden hade idag haft en bättre tillvaro inom sina historiska räjonger, än den som Sverige/Absurdistanska multikulti-riket idag erbjuder.

LarsS
LarsS
7 years ago
Reply to  Ådärkomdenja

@ Ådärkomdenja

Du er indfødt svensk og kender din historie, kan jeg fornemme.

Jeg skal ikke spille klog på sveriges historie, jeg har blot læst mine del fra skolen og da var XX12 en historisk personlighed på niveau med Zar Peter 1. den Store og August 2. den Stærke.

But I rest my case!

nadacomprende
nadacomprende
7 years ago
Reply to  Ådärkomdenja

Men, han var heller inte den psykopat som självaste armémuseum i Stockholm beskriver honom som i sin utställning. Han var bara barnet när Sveriges grannländer tyckte att man skulle passa på att slå till. Tänk om ideologierna kunde läggas undan när historiska skeenden skall beskrivas.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x