5
okt
Seneste opdatering: 27/1-17 kl. 0011
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

blond 2014 009

skriver Mark Steyn. Han er selv rødblond og hans børn også. Han havde en søn med i Bryssel i 2012, som sad og I paddede mens “islamofoberne” talte: Tommy Robinson, egyptiske koptere, Gavin Boby og Magdi Allam og den slemme Lars Hedegaard. Mark Steyn indleder. 96 % af verdens befolkning er sorthåret, alligevel farver blonde kvinder sig brun- og sorthårede.

Disse to i kassekøen søndag var for unge til at være så forskruede.10-11 år hvis mit kenderblik ikke svigter mig. Blonde som en kormark i august.

Jeg vil tro, de er overklassens døtre, de er upåvirkede af den mangfoldighed, deres forældre stemmer for. Det er underklassens kvinder, der farver sig sorthårede. I Sverige gør de det, for at overleve i forstæderne. I mit kvarter, kunne de Radikale og Enhedslisten danne regering alene. Jeg er en af de få, der har fortjent at bo her, ikke bare fordi jeg har forsvaret deres enklave mod dem selv, men fordi jeg er familiært københavner gennem 500 år. (klik for helskærm)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] mobilfoto 26 januar 2017, som en kornmark i august.  Oktober 2014: “I’ll miss those Swedish blondes when they’re extinct” […]

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

I kan godt pakke sammen med jeres kritik, for vores alle sammens Anna Mee Allerslev har talt.

“Verden står i brand. Det er et faktum, vi ikke kan komme uden om. Det betyder, at vi nu har 51 mio. mennesker på flugt på verdensplan – det største antal siden Anden Verdenskrig. Selvom det er et enormt tal, så må det ikke diktere den danske asyl- og integrationsdebat. Men det bliver nødt til at præge den”.

Og som hun tilføjer kan vi lære af Sverige.

http://jyllands-posten.dk/blogs/annaallerslev/ECE7082190/Venstre-ignorerer-50-millioner-mennesker-p%C3%A5-flugt/

Jannik
Jannik
7 years ago

Mark Steyn kommer til at savne blonde svenskere når de uddør. Og i princippet kunne man udvide samme tankegang til det øvrige Europa, hvor recessive gener der koder for blond hår er på retræten. Her indrømmer Steyn indirekte at indvandringsproblemet ikke blot drejer sig om islam eller kultur mere generelt. Nej det er ultimativt den europide race der står for fald, da den er den eneste race der producerer blondhed i noget nævneværdigt omfang. Og den logiske konklusion er selvfølgelig at med vedvarende ikke-europæisk indvandring, og den løbende etniske opblanding der følger heraf, så vil den europæiske race blive udavlet… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago

Også islams hvide faner burde være forbudte, idet disse “kun” vises på muslimsk kontrollerede områder.
Islams grønne fane har betydningen Muhammads personlige fane, troens fane, som blev taget frem ved felttogs begyndelse og derefter altid var i spidsen, så længe felttoget varede.
I det mindste må man håbe, at PET noterer og registrerer alle personer, der bærer sådanne faner. Kredsene omkring disse faner er de kommende terrorister.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x