6
okt
Seneste opdatering: 12/10-14 kl. 0511
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Det går tit galt. Maher, Affleck tussle on radical Islam

Svenskerne anerkender en stat, som ikke eksisterer

Nogle politikere administrerer virkeligheden, svenske er i branchen for at skabe historie, og den nye minister Kristina Persson (S), har haft tidligere liv i dyb meditation. Svenske socialdemokrater kan nok få brug for flere liv.  TV 2′ mellemøstkorrespondent Steffen Jensen:

Sveriges ambassadør her i Israel har fået besked på at begive sig til udenrigsministeriet i Jerusalem for at stå skoleret. Den israelske regering er rasende over den nye svenske statsminister Stefan Lofvens erklæring i sin tiltrædelsestale om at Sverige vil anerkende Palæstina.

”Måske er det fordi den svenske statsminister er ny og uprøvet”, siger en af mine kilder i det israelske udenrigsministerium, som ikke vil citeres med navn, fordi han ikke har ministeriets godkendelse til at udtale sig. ”Men Sverige har igen placeret sig som den politiske korrektheds forsvarer. Og det er ikke noget, der hjælper på situationen”, siger han. Der er naturligvis et helt oplagt problem: Palæstina eksisterer ikke som en stat. Derfor anerkender Sverige noget, som ikke findes.

At anerkende et ikke-eksisterende Palæstina risikerer at gøre den palæstinensiske ledelse mindre tilbøjelig til at ville gå på kompromis ved forhandlingsbordet, fordi den tror, at de har verden med sig, og israelerne derfor ikke har andet valg andet end at give dem det, de kræver. Samtidig spiller det lige direkte op til den højre-nationalistiske fløj i Israel, som allerede mener, at store dele af omverdenen i bund og grund er imod Israel, at man derfor ikke kan stole på andre end sig selv, at Israel derfor hellere må satse på at være så stærk som mulig, og at kompromisvilje er et svaghedstegn, som vil blive udnyttet og brugt imod Israel selv.Det er svært at se, hvordan det skulle tjene palæstinensernes sag.

Derfor gør Sverige freden en bjørnetjeneste ved at anerkende et endnu ikke-eksisterende Palæstina, selvom det sikkert vil være populært i de socialdemokratiske saloner i Skandinavien og ved cafébordene rundt om i de andre politiske korrekte cirkler. Steffen Jensen, TV 2 kommentar

Margot Wallström interviewes

“The Management of Savagery”

I dag har BILD historien fra igår spredt sig til engelsksprogede medier: US intelligence: Islamic State fighters pose as Syrian refugees to enter Europe.

It may not be as revealing as “Mein Kampf” or “The Communist Manifesto.” But people looking for insight into the extremist strategy that inflames the fighters of the Islamic State might begin with a book chillingly titled “The Management of Savagery.”

Published in 2004 by a jihadist who called himself Abu Bakr Naji, the book posits a world in which the superpower halo of the United States has disappeared and the Muslim world within the colonial boundaries known as the 1916 Sykes-Picot agreement has descended into chaos — “savagery,” as the author bluntly puts it.

Sound familiar? Read on. The book, translated in 2006 from Arabic by William McCants, is a frightening guide to the ultra-violent tactics today embraced by the Islamic State and its leader, who calls himself Abu Bakr al-Baghdadi.The book makes for horrifying reading.The manual that chillingly foreshadows the Islamic State

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
nadacomprende
nadacomprende
7 years ago

Skådisar utan manus bör för allas bästa hålla käft.

Skåning
Skåning
7 years ago

Ben Affleck. Vilken gapig hönshjärna. Har inte haft mycket till övers för Bill Maher förut. Tycker han är ganska medioker, men har tar han faktiskt ställning.

Robin Shadowes
7 years ago
Reply to  Skåning

Undrar vad Batman skulle ha gjort? Underkastat sig islam bara så där? Typiskt dessa Hollywood-kändisar. Nyligen gnällde Liam Neeson över USA’s vapenlagar. Fastän det knappast finns nån film där han inte använder skjutvapen i.

Kit Louise Strand
Kit Louise Strand
7 years ago

Trey Parker og Matt Stones’ film,” Team America – World police”, er stadig lige aktuel ti år efter den fik premiere:
Mange Hollywood-stjerner er simpelthen berøvet al sund fornuft og dømmekraft.

Gense disse klip fra filmen:

https://www.youtube.com/watch?v=qOH9trJLedk

https://www.youtube.com/watch?v=5TEvacFETvM

https://www.youtube.com/watch?v=y2GwrR-4Q9E

https://www.youtube.com/watch?v=32iCWzpDpKs

Lightmann
Lightmann
7 years ago

Heldigvis findes der kunstnere med et bedre greb om virkeligheden. Muhammed tegninger på Norsk TV show : h t t p://www.youtube.com/watch?v=ejqTg_QO_8E – En tv serie vi burde se på DR 🙂 http://no.wikipedia.org/wiki/Dag_%28TV-serie%29

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x