8
okt
Seneste opdatering: 8/10-14 kl. 1621
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Muslim attack Kurds with Machetes in Hamburg. – Reportager: Jagdszenen in Hamburg: Video zeigt Straßenschlacht mit Islamisten – In Hamburg gehen radikale Muslime mit Metallstangen und Macheten auf Kurden los. – “Ich hatte das Gefühl, ich lebe in Hamburgistan!”.

 I Celle var der igen tidligt onsdag masseslagsmål mellem muslimer og yazidier.

Muslimer udgør 22 procent af verdens befolkning, men står for 90 procent af alle blodige konflikter. Nu importeret til Europa. Ingen der forsvarer eller faciliterer det, kan længere være i god tro, selvom de unægtelig lyder sådan. De må melde klart ud, at de prioriterer konventioner over fred, velstand og sikkerhed, det er det valg, de har påført os andre.

I år er voldspotentialet i alle multikulturens små åer ved at løbe sammen i en flod, der bør være svært at overse for andre end svenske politikere og eurokrater. Disse kan man roligt betragte som trusler mod sin personlige sikkerhed. Det er ved at dæmre. Sveriges uansvarlige udlændingepolitik truer også Danmarks fremtid.

“The Surgeon”: “Oi lads… I smell war”

Hvad  ville der ske i Europa, hvis et terrorangreb med 700 eller 2000 ofre lykkedes i dag et årti efter London og Madrid? Man tør ikke tænke tanken. Det er situationen i dag, hvor ISIS kan slå til når som helst. Se London terror i går: Isil terror suspect Tarik Hassane offered place at top UK university.‘The Surgeon’ tweeted to pals hours before being arrested by security forces: “Oi lads… I smell war”.

tafik water_LRG

Polis i Kronoberg varnas för terrorattacker

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Hmm, det tegner sandelig ‘rigigt godt’ for DRs seneste forsøg på kulturradigal / venstreorienteret folkeopdragelse og slet skjult anti-DF-propaganda 😉 Det lyder næsten som 173 mio kr [!], der er blevet smidt lige ud af vinduet – lige hvad DR har brug for oven i superskandalen med Eurovision Song Contest-arrangementet 😀 Det burde man jo næsten kunne have sagt sig selv, når man “helt tilfældigt” valgt den meget DF-fjendske og venstreorienterede Ole Bornedal som instruktør på “1864” *SUK* Et supergodt emne med masser af spændende historiske fakta og fantastiske muligheder for en velfortalt, rørende og medrivende fortælling, der nu åbenbart… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Massiv historikerkritik af Bornedals storserie http://www.b.dk/kultur/massiv-historikerkritik-af-bornedals-storserie Af Bent Blüdnikow og Kristian Lindberg 8. oktober 2014, 22:30 Fiktion eller fakta? Fire historikere kritiserer DRs nye TV-serie »1864« for at være historisk vildledende, og for at være en kommentar på nutidens danske udenrigspolitik. Søndag aften blænder DR op for Ole Bornedals længe ventede storserie, »1864«, Danmarks hidtil dyreste TV-serie, der har krævet medvirken af tusindvis af statister og en særlig bevilling på 100 mio. kroner fra Folketinget til dets virkeliggørelse. Serien er i otte afsnit, og en lang række af landets mest kendte skuespillere er trukket i 1800-tallets uniformer og medaljer, men… Read more »

Prudentius
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Det lidt “sjove” og vældigt aktuelle i denne sammenhæng er jo, at de to krige 1848-51 og 1864 var direkte resultater af rigets også daværende multikulturelle og multietniske karakter. Først efter danskere og tyskere blev adskilt og fik en grænse imellem sig, fik vi fred.

Drages den slags konklusioner mon i Bornedals drama?? Selvfølgelig ikke, selvom de er nok så oplagte.

(Den gik ikke med små hvide tyske lutheranere, men multikulturen vil helt sikkert lykkes med muslimske arabere, tyrkere, kurdere, afrikanere, you name them. Multikulturalisterne er vitterlig et totalt historieløst og derfor også radikalt optimistisk folkeslag!)

Lightmann
Lightmann
7 years ago

Jeg vil gerne kommentere denne og alle andre artikler, om det så er her på Snaphanen, Uriasposten eller Hodjas. Men, hver er der tilbage at sige? Alt hvad der kan siges om dette emne er sagt. Vi, der har set det komme for mange års siden, kan ikke engang sige : Hvad sagde vi? For det betyder at vores land, og Europa er ødelagt. OG DET PÅ SMÅ FANTASTISKE 30 ÅR! Det tog 1000 år at opbygge vores land og kultur fra bunden. Vi og vores generation har ødelagt det værdifulde livsværk, som blev os overladt af generationer af arbejdsomme… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Lightmann

Ja, havde man haft en spåkugle i 70’erne eller 80’erne, de tillod en at se 30-40 år frem med høj præcision, så ville folk sgu have nægtet at tro på spådommene om resultaterne og de meget alvorlige konsekvenser af den lallenaive, uansvarlige og kravløse indvandrings- og flygtningepolitik og troet, at man var blevet rablende vanvittig …

Vent nu lige, det var der jo rent faktisk nogle få modige, der gjorde 😉
Men dengang måtte man bare slet ikke sige det selvfølgelige …

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago

“Hamburgistan: Battle with machetes & knives” Problemet er at folk gradvis vænner sig til at det er “normalt.” Uden Islam ville Europa’s problemer være håndterbare og små og Europa have en af de sikreste fremtider man kan forestille sig. Istedet for er der flere og flere der åbent taler om risikoen for krig og gradvis gliden ned i 3. verdens-tilstande. Fordi kun få tør sige “hårde” ting, som fx. at forbyde islam som en “hostile allegiance” i Europa, og de der gør hænges ud som “racister.” Fordi vi ikke vil være håndfaste nu kan det glide ud i et blodbad… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago

“Hvad ville der ske i Europa, hvis et terrorangreb med 700 eller 2000 ofre lykkedes i dag et årti efter London og Madrid? Man tør ikke tænke tanken.” Selvfølgelig tør man tænke tanken, ikke mindst fordi sådanne terrorangreb kommer. Det er jo en del af islams terrormanual mod anderledes tænkende og hvad der forkyndes i alle moskeerne. Selvfølgelig ved diverse politikere det, men de bryder sig ikke synderligt om om at tænke tanken til ende, hvorledes sådan terror skal stoppes. Reelt er den nuværende indsats af diverse efterretningstjenester rent tidsspilde, som ikke løser det egentlige problem, førerkulten islam. Putin forklarede… Read more »

Bente
Bente
7 years ago

Jyllandsposten bringer i dag et læserbrev, som måske kan give stof til eftertanke
http://jyllands-posten.dk/opinion/breve/ECE7088831/Jeg-forstår-slet-ingenting/
Når man har læst det, siger man “ja, naturligvis”.

Prudentius
7 years ago

Og denne fundamentalt voldelige teokratiske ideologi regner de vestlige magteliter virkelig med at kunne blive ved med at styre efterhånden, som dens tilhængere bliver stadig flere i de vestlige stater??

Hvilket hovmod, hvilken forfængelighed!

Masseindvandring og multikultur i Vesten, demokrati og Vesten-venlig udvikling i Mellemøsten. Er der andre bundløse skibe vores politikere skal sejle i havn nu de er igang??

Dinglende savlende vanvid.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x