9
okt
Seneste opdatering: 11/10-14 kl. 0244
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

charlie hebdo, vilks 09.10.2014 404

Chefredaktøren for det venstreorienterede franske satiremagazin, Gèrard Biard, var i København i aftes og modtog Lars Vilks Komiteen pris for bladets støtte til Danmark under Muhammedkrisen. Prisen er en hund af Vilks. Vi havde ret lidt støtte fra udlandet dengang, selvom et massivt flertal i Danmark stod bag ved VK regeringen kurs: Norske Vebjørn Selbekk, Hans Rustad, Hege Storhaug og Peder Jensen, Fjordman, Gates of Vienna i USA og andre sub-officielle medier.

Der var en stor lettelse og glæde, da Charlie Hebdo brød gennem bortnertheds-uvidenheds-  og dumhedmuren med et brag for Danmark. Samtlige, ledende vestlige politikere udenfor Danmark havde svigtet et grundlæggende vestlige princip. Muhammedkrisen var et kupforsøg mod Danmark, og de støttede kupmagerne. Nogle er kommet på bedre tanker siden, f.eks. kansler Merkel. Svenskerne reagerede med fordømmelse og censur, Udenrigsminister Laila Freiwalds lukkede ulovligt en hjemmeside med tegninger, det totalitære er en stadig nærværende refleks i Sverige. Den topstyrede stat trumfer altid over friheden.

Den lille danske venstreelite ømmer sig stadig idag, når de tænker på selv under krisen. Det forstår jeg godt. Der er meget ordrig efter-evaluering, der skal gøres endnu. Det bliver nok til et selvstændigt universitetsspeciale: Muhammedkriseologi med eksaminer og phd. grader, der vil sikre at det røde synspunkt, Tøger-synspunktet, lever videre i kommede generationer i stedet for at komme på historiens mødding.

Jeg kunne ikke lade være med at sammenligne den franske venstrefløj, som den viser sig i Charlie Hebdo, med den protestantiske heroppe. Hebdo er Fanden i voldsk, respektløs, begavet og morsom, og så tænker jeg på Enhedslisten og SF og behøver ikke tænke mere. Man hører Mikael Jalving, Helle Merete Brix, Niels Ivar Larsen, Information, Lars Vilks Mehdi Mozzafari og Birgithe Kosovic, Dansk PEN.

Talen falder ogsĂĄ pĂĄ Dan Park, der er observeret i København til aften sammen med gallerist Henrik Rönnquist i anledning af en TV optræden. Det er mere kvalificeret end det meste af den jammer, man hører i danske medier af folk, der ikke er indsatte og ikke kan tænke principielt  eller logisk. Sproget er mest engelsk, men ogsĂĄ dansk og lidt fransk ogsĂĄ fra Biard og Mozzafari, der taler det med en dejligt, forstĂĄelig dansk accent. Gèrard Biard’s takketale er minut 32. Lyden er i radiokvalitet. (Click photos for full screen)

Lars Vilks skriver: 1907: Charlie Hebdos pris och satiren

charlie hebdo, vilks 09.10.2014 374
charlie  hebdo, vilks 09.10,2014 021charlie hebdo, vilks 09.10.2014 396charlie hebdo, vilks 09.10.2014 364charlie hebdo, vilks 09.10.2014 407charlie hebdo, vilks 09.10.2014 415charlie  hebdo, vilks 09.10,2014 020

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Stephane Charbonnier meldes blandet de dræbte. Gèrard Biard, jeg traf var i København den 9 oktober sidste ĂĄr , var i London pĂĄ tidspunktet og er i […]

trackback
9 years ago

[…] (Foto door Snaphanen: http://snaphanen.dk) […]

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Arnar Steinthorsson
Arnar Steinthorsson
9 years ago

Godt stykke arbejde !

Moran ya Simba
Moran ya Simba
9 years ago

“Danmark takker Charlie Hebdo” Jeg tror mange stadig lidt tænker i WW2/koldkrigs-baner nĂĄr man overvejer hvem der “til sidst skal redde demokratiet”, altsĂĄ USA+UK. De skal bestemt ikke afskrives men fortidens mønster kan ikke bruger her. Personligt har jeg visse forhĂĄbninger til at netop Frankrig træder lidt mere i karakter i de kommende ĂĄr. Selv en svag, venstre-drejet mand som Hollande er udenrigspolitisk en høg overfor islamister, det var Frankrig der gav Israel et tip om Obama’s sleske Geneve handler med Iran og der er mĂĄske lidt gallisk stĂĄl tilbage i den gamle nation?? Er lige kommet hjem fra et… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x