12
okt
Seneste opdatering: 12/10-14 kl. 1442
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hedegaard-mistænkt løsladt i formodet fangeudveklsing med IS

Lars Hedegaard mener, at den manglende udlevering til Danmark bekræfter ham i den opfattelse, han hele tiden har haft – at manden ikke handlede på egen hånd. Han var på det tidspunkt, hvor han prøvede at skyde mig, medlem af en muslimsk terrorgruppe, ligesom han stadig er det, siger Lars Hedegaard og tilføjer: Jeg tror ikke, at han kommer tilbage til Danmark, fordi nu ved man, hvem han er. Men der sendes formentlig en anden, som enten befinder sig i landet allerede, eller som kommer hertil for at fuldføre jobbet.

»Jeg er dybt rystet over oplysningerne. Jeg synes, det er dybt forargeligt, hvis det er sandt, og det lader det til at være, at Tyrkiet på den måde spiller et dobbeltspil og er med til at lave aftaler med Islamisk Stat, mens de samtidig er medlem af NATO og søger om optagelse i EU,« siger Søren Espersen.

Lars Hedegaard siger, at han er »rasende på den danske regering«, der »ikke evner at beskytte landets egne borgere«, men til gengæld »lukker personer, der har kæmpet for Islamisk Stat, ind i Danmark, når de ønsker at vende tilbage«.Og han håber, at enhver »tanke om at optage Tyrkiet i EU nu vil forstumme«.»Tyrkiet er en stat, der kalder sig moderat, men altså først og fremmest viser sympati med islam, og så må alt andet træde til side,« siger han.

Ifølge 24 nyhederne har tyrkerne antagelig brugt B El-Cheikh H i en fageudveklsing med ISIL i september. Vi må antage, at han aldrig viser sig i Danmark igen, om han nu bliver slået ihjel på slagmarken eller bare fordufter. Dukker han ikke op i Danmark og renser sig, er det en klar indrømmelse af skyld. Jeg går ud fra at danske myndigheder anullerer hans statsborgerskab uden videre, og at politikerne der gav ham det får sig en tankeställare. Jeg vil sige, nu jeg er blevet så vant til at komme til retssager, at jeg havde set særligt frem til denne. At Lars Hedegaard er mere end skuffet, siger sig selv.

Man kan høre et interview med Hedegaard og Søren Espersen i Radio 24 syv nyheder kl 24. Espersen benytter lejligheden til at sige det, mange sikkert er enige i: Smid dem ud af NATO. Tyrkiet under Erdogan er en gangsterstat, når man også tænker på deres opførsel ved Kobani i øjeblikket, der giver mindelser om Stalins ved De 63 dage i Warszawa. Tyrkiet er ikke i nogen forstand et  europæisk land, det fik chancen, men Erdogan valgte at orientere det mod islam. “Udenrigsministeriet har derfor reageret skarpt over for den tyrkiske ambassadør i København,” hvad det så nærmere betyder.

Lars Hedegaard rystet over løsladelse af formodet attentatmand, Advokat: Mistænkt for Hedegaard-attentat har været på fri fod i flere uger, Lars Hedegaard: Advarselslamperne begynder at blinke, DF-ordfører rystet over løsladelse af drabssigtet mand. Der findes en omtale i tyrkiske HABER.

Salman Rushdie om”isalmofobi”

Accusations of ‘Islamophobia’ are being levelled at anyone who dares to speak out against the “hate-filled rhetoric” of Islamic fanaticism, Salman Rushdie has claimed in a speech condemning Isil and “this new age of religious mayhem”.

He said: “A word I dislike greatly, ‘Islamophobia’, has been coined to discredit those who point at these excesses, by labelling them as bigots. But in the first place, if I don’t like your ideas, it must be acceptable for me to say so, just as it is acceptable for you to say that you don’t like mine. Ideas cannot be ring-fenced just because they claim to have this or that fictional sky god on their side.

“And in the second place, it’s important to remember that most of those who suffer under the yoke of the new Islamic fanaticism are other Muslims…”It is right to feel phobia towards such matters. As several commentators have said, what is being killed in Iraq is not just human beings, but a whole culture. To feel aversion towards such a force is not bigotry. It is the only possible response to the horror of events. “I can’t, as a citizen, avoid speaking of the horror of the world in this new age of religious mayhem, and of the language that conjures it up and justifies it, so that young men, including young Britons, led towards acts of extreme bestiality, believe themselves to be fighting a just war.”

Fra Rushdies tale da han i forgårs fik  PEN’s Pinter-Prize i London sammen med den fængslede syriske dissident Mazen Darwish.Salman Rushdie condemns ‘hate-filled rhetoric’ of Islamic fanaticism

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Se mere om sagen her. […]

pk
pk
9 years ago

Medlem af socialdemokratiet og Folketinget Trine Bramsen
udtaler flere gange på TV at palæstinenseren, som er anklaget
for drabforsøg på Lars Hedegaard , skal hjem til Danmark.
Ak disse socialdemokratiske damer bliver vores undergang.

Morten Dreyer
Morten Dreyer
9 years ago

Der er et problem med de rabiate muslimer i Syrien. Og dermed også med regeringens asylpolitik. Hvis koalitionens bombninger bringer IS i knæ, så kalifatet går i opløsning, så opstår der straks et andet problem. Så vil de hellige krigere i Islamisk Stat blive en truet befolkningsgruppe. Og en truet befolkningsgruppe har efter den radikale regerings et retskrav på ophold, kontanthjælp og beskyttelse i Danmark. Så hvis de udsendte danske F16 fly er effektive og nedkæmper IS, så vil resultatet være, at de hellige krigere modtages med åbne arme i Danmark med efterfølgende livsvarig kontanthjælp af de selvgode socialdemokrater. Morten… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
9 years ago
Reply to  Morten Dreyer

Glem det,man kan ikke bombe sig til sejr.

norje
norje
9 years ago

Utrolig, hva går det av disse “public prosecuters” i Nederland egentlig. Lærte de ingenting av forrige rettsak.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x