14
okt
Seneste opdatering: 14/10-14 kl. 2356
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den syriske imam Abu Bashar Mohamad Al-Khaled Samha, fra Det Islamiske Informations- og Rådgivningscenter, Odense har den sædvanlige karriere. Han deltog i det “Historiske møde mellem kristne og muslimske ledere på Nyborg Strand” arrangeret af Folkekirke og Religionsmøde, han deltog i rejserne i Mellemøsten, han var aktiv mod Danmark under Muhammedkrisen, han har været fængselsimam, han kendte Vollsmose-terroristerne, hans telefonnummer fandtes på terroristen El Hajdib’s mobil, hans blev dømt for det fejlslagne bombeangreb mod et tog ved Koblenz i 2006, der ville have dræbt hundreder. Han mangler kun at blive den næste Radikale statsminister i Danmark, hvis der nogensinde kommer én til.

Det kræver først, at vi beslutter os for, om det er i orden at citere koranen ordret her i landet eller ej. Jacob Mchangama mener, “prædikenen fra september måske danne grundlag for en racismesag mod imamen. Der kan være tale om dødstrusler, og det kan falde ind under racismeparagraffen. Også det med aber og svin er noget, som man vil se relativt strengt på.” Hvis Abu Bashar Mohamad Al-Khaled Samha dømmes for det, kan man lige så godt dømme store dele af koranen ulovlig. Der er over 100 vers der kalder muslimer til krig mod vantro, krig er også en slags dødstrussel.

PS:  24 syv nyhederne kl. 20 lader Imran Shah slippe gratis fra at sige, at “Det følger ikke islams lære, når en imam udtaler at jøder er efterkommere af aber og grise. Vi behandler alle med respekt.””

Tidligere ambassadør: Flygtningekonventionen  må opsiges

Hvis udlændingepolitikken derfor skal lægges helt om, – hvad der er særdeles tungtvejende grunde til – bør vi ikke spilde tiden med forslag om oprettelse af flygtningelejre i nærområderne. I stedet er der nok ikke andet at gøre end at gå til biddet og opsige FNs Flygtningekonvention af 1951. Flygtninge- og udvandringsproblemerne ude i verden har antaget et omfang, som ikke kan løses ved flugt eller udvandring til Vesten.

Konventionen kan opsiges med et års varsel. Det ville utvivlsomt fremkalde stærk international kritik, hvis Danmark gik enegang. Men nogen skal af og til være foregangsland. Og enhver regering, der som i Danmark står med udfordringer, som ikke kan skjules eller undertrykkes overfor en bramfri befolkning, må selvfølgelig afveje en international kritik overfor en hjemlig opinion, som med stadigt stigende styrke forlanger, at der skiftes spor.

Det er vel heller ikke utænkeligt, at andre vestlige lande meget snart ville følge efter – og efterlade lande som Sverige i deres egen suppedas. Hvis Danmark skulle overveje at udtræde af flygtningekonventionen, så burde vi samtidigt præcisere, at vi selvfølgelig fortsat vil stå ved vort internationale ansvar, men blot med andre midler end de hidtidige. Danmark bør styre asylpolitikken meget strammere – men lejre i nærområderne er ikke vejen frem

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
7 years ago

Og her igen-igen den våde islamiske apokalyptiske drøm om at massemyrde jøderne og (gen)indtage Jerusalem. Det kommer til at lysne en hel del for den vestlige islam-forståelse, den dag man faktisk begynder at tage troende muslimer på ordet. Kalifat-bevægelsens manifest destiny er genindlemmelsen af Israel i Dar al islam. Og for at nå dette mål er den parat til at kravle over bjerge af lig og krydse floder af blod. Og det er et mål som er 100% bakket op af de muslimske masser. Vestlige demokratister vil da tigge og bede Vorherre om at genoplive og genindsætte hele slænget af… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

Jag återkommer till Agenda-inslaget igen om saudiske prinsen och dessförinnan amerikans känd politiker (det inslaget var borta nu) tyvärr. Kommer inte ihåg vem det var. Men det var lika intressant det. Men den aspekt jag närmast tänkte på här är hur bra det belyste att makteliten använder folk som brickor i ett spel för egna syften. Det är ingen hemlighet för proffsen men det är ovanligt att det så tydligt bekräftades. Imamen använde all världens muslimer till upplopp mot Danmark för att sätta press på Danmark. Så det är VÄLDIGT farligt att blanda folk. Förr hade man bättre vett. Och… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

“Han var aktiv mod Danmark under Muhammedkrisen…” 🙂 Kommer ihåg det så väl. Satt i en grupp som talade om krisen och om det var rätt eller fel att göra så. Muhammedanerna över hela världen hade tagit illa vid sig osv. Tänk, sa jag. Före detta hade jag aldrig hört talas om Jyllandsposten. Är det inte underligt. Sverige och Danmark är grannar. Har liknande språk. Samma alfabet. Och ändå aldrig hört talas om tidningen. Är det inte ännu konstigare att analfabeter i andra världsdelar, som inte ens har samma alfabet känner till Jyllandsposten? Och Danmark? Jag måste erkänna att jag… Read more »

MartinH
7 years ago
Reply to  Angela

“Han var aktiv mod Danmark under Muhammedkrisen…”

Nemlig. Han viste de falske Muhammedtegninger frem, både i Saudiarabien og på BBC.

http://photos1.blogger.com/blogger/4159/384/1600/live.jpg
http://photos1.blogger.com/blogger/4159/384/1600/bbcgrab.jpg

PFEP
PFEP
7 years ago

Den där filuren i pyjamas, borde inte han delegeras hem till sina likasinnade?
Såklart efter att ha blivit dömd för rasism och avtjänat sitt straff.

Øyvind
Øyvind
7 years ago

Koran-sitering ser ut til å kunne få beskyttelse i Norge (dommen er anket av både Hussain og statsadvokaten) – document.no 16.02.14: «Retten finner det klart at det ikke kan straffes (..) hvis det var ment som en utlegning av Koranen» Med rett til å krenke: Religiøse mennesker har et særlig vern mot verbale krenkelser etter straffeloven. Samtidig sørger religionsfriheten for at religiøse kan krenke andre så mye de vil, bare de kan vise til en religiøs tekst, skriver Torstein Ulserød, jurist i Civita, i en kronikk i Aftenposten. 7. februar ble Ubaydullah Hussain dømt til 120 dagers fengsel (60 av… Read more »

ny kommentator
ny kommentator
7 years ago

Vi skal selvfølgelig gøre som alle gode Radikale.. Vi skal åbne vores “hjerter”, hjem og pengepung… Eller skal vi…?

http://www.exponerat.net/kvinna-gruppvaldtogs-av-tre-zigenska-tiggare-nar-hon-ville-hjalpa-dem/

Nils
Nils
7 years ago

Også radikale og det der er værre bør støtte, at man ophæver konventionerne, for en radikal er som bekendt en person, der er ved at sprænges af iboende godhed og empati for hele menneskeheden, og så må det jo være stærkt frustrerende ikke at kunne komme til at udfolde sin godhed, fordi man bliver tvunget til de gode handlinger af gamle papirer, som Estrup eller hvem det var er kommet til at skrive under på i gamle dage. Det er som at tage en tier frem til en tigger, og så stjæler han den; være villig og så blive voldtaget.… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x