27
okt
Seneste opdatering: 28/10-14 kl. 0201
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Australien har med succes nedbragt antallet druknede fra 1300 til nul, og det vil det også ende med Europa gør, når politikerne har tænkt sig om i nogle år. Virkeligheden presser sig på, de næste ti år  hedder konkurrencen: “Hvem vil være den sidste multikulturalist i Europa?” og hvem nåede, Sverige, at ødelægge deres land i den forudgående proces?

Britain will not support any future search and rescue operations to prevent migrants and refugees drowning in the Mediterranean, claiming they simply encourage more people to attempt the dangerous sea crossing, Foreign Office ministers have quietly announced.

British policy was quietly spelled out in a recent House of Lords written answer by the new Foreign Office minister, Lady Anelay: “We do not support planned search and rescue operations in the Mediterranean,” she said, adding that the government believed there was “an unintended ‘pull factor’, encouraging more migrants to attempt the dangerous sea crossing and thereby leading to more tragic and unnecessary deaths”.

Anelay said: “The government believes the most effective way to prevent refugees and migrants attempting this dangerous crossing is to focus our attention on countries of origin and transit, as well as taking steps to fight the people smugglers who wilfully put lives at risk by packing migrants into unseaworthy boats.” UK axes support for Mediterranean migrant rescue operation

Måling: Udlændingepolitik vigtigere end økonomi

MENINGSMÅLING: Sundhed og udlændingepolitik har nu større betydning for, hvor vælgerne sætter krydset, end økonomi og arbejdsmarked. Det viser en måling foretaget for Altinget : christiansborg

Selvom den økonomiske krise ikke er endegyldigt forbi, er økonomi og arbejdsmarkedspolitik ikke længere det vigtigste for vælgerne. Nu er sundhedspolitik fulgt af udlændingepolitik og socialpolitik det, der optager danskerne mest. Helt i bund ligger politikområder som forsvar, transport og kultur

.Vælgernes prioriteringer er blevet målt i en ny undersøgelse fra A&B Analyse udført for Altinget, hvor svarpersonerne har haft mulighed for at sætte kryds ud for de tre politikområder, der har størst betydning for deres stemmeafgivning. Og alt tyder på en helt anderledes valgkamp ved det kommende folketingsvalg end ved det seneste valg 2011. Altinget

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

SvD verkar inte ha varit ensamma i Fatih häromdagen. Här en mer djupgående Reuters-artikel om utvecklingen i Turkiet. http://www.reuters.com/article/2014/10/27/us-turkey-crisis-neighbours-insight-idUSKBN0IG1JI20141027 Där sägs att Turkiet står alltmer ensamt, men samtidigt blir det tydligare och tydligare hur starka banden till MB och IS är, så särskilt ensamt är inte Turkiet. I själva verket verkar Mellanöstern falla isär i tre just nu jämnstora block, som skär rätt över nationsgränserna och blir alltmer invecklade i strider alla mot alla och där allianserna kan komma att skifta snabbt: 1. Turkiet, Qatar, Sudan och den första revolutionsregeringen i Libyen, MB med Hamas samt IS, AQ och med… Read more »

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

Något om en “intended push factor”:

Risken för ännu intensivare strider ökar i Medelhavsområdet, nu främst i Libyen och Libanon.

Här något om IS’ och AQs gemensamma försök att nå exporthamnar i norra Libanon:

http://www.al-monitor.com/pulse/originals/2014/10/lebanon-islamic-state-akkar-route-to-sea.html

http://dailystar.com.lb/News/Lebanon-News/2014/Oct-28/275584-tripoli-battles-part-of-isis-nusra-scheme-to-establish-islamic-emirate.ashx#axzz3HRELHIyP

Egyptens nya regering ser också gärna en snar uppgörelse med terrorismen och får stöd från den brittiska regeringen:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/egypt/11191386/Egypt-demands-war-on-Isil-reaches-other-forces-of-Islamist-terror.html

…medan den svenska regeringen går åt motsatt håll:

http://www.sydsvenskan.se/opinion/signerat/mats-skogkar/en-minister-markligt-vag-om-islamister/

http://www.corren.se/asikter/ledare/problemet-kaplan-7425540.aspx

…att delar av den svenska medievärlden är på väg att börja ta intryck av IS framfart märks också här:

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/usa-fientlig-jihadism-vinner-stod-i-turkiet_4046129.svd

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Det er for hårdt at deltage i udlændinge debatten, jeg bliver for mange gange rigtig ked af det. Tårer i øjnene er desværre ved at blive en vane.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

Nu er der diskussion i P1 om antallet af flygtninge. Det er ikke 20.000 som anslået, men kun ca. det halve – altså 10.000, fordi mange forsvinder / rejser ud igen.
Javel men selv 10.000 er jo ikke 10.000 men langt flere med familiesammenføringerne. Det glemmes helt belejligt af journalisterne. Hvor mange det er, ved jeg ikke.

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Og så kommer anden generations-indvandrerne. Jo flere muslimer der kommer til Danmark, jo flere vender sig igen mod Islam.

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Udlændinge politikken får ringe indflydelse på Folketingsvalget. Den mere uvidende del af den danske befolkning har overhovedet ikke forstået katastrofen. Årsagen er dels pressen og dels deres hjerner. Først når kriminaliteten og gadeuorden når en vis højde begynder det at dæmre for fårehovederne. Det er svært at stoppe godheden.

Nielsen
Nielsen
7 years ago

Bedre at tilsidesætte sømandsskik, end at indrømme fejl.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x