7
nov
Seneste opdatering: 8/11-14 kl. 2034
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Myndighet lanserar “nationalsången” på arabiska. Der er jo sket det, at flere og flere udenfor Sverigedemokraterna har øjnet den dag i horisonten, hvor kassekisten er tom. Da Sverige er karakteriseret ved politikere, der ikke vil beslutte noget, der ikke tager sig godt ud i en operetteanmeldelse (det gælder i mindre grad også danske, jeg har udtrykt min dybeste foragt for), er jeg kommet på en helt ny løsning på det problem, der nærmer sig.

Ude i de svenske skove skal titusinder af flygtninge overvintre uden udsigt til bolig, arbejde skole, og med flere kilometer til den nærmeste civillistation: En ICA med de dyreste cigaretter i verden og den tyndeste øl i Europa. De fortæller den arabiske gade: “Her er ikke mere at komme efter.” Asylstrømmen til Sverige aftager. En nyskabelse i den demokratiske proces er opfundet. Skvatmiklerne og bangebuksenes. Den arabiske gade beslutter for Sveriges beslutningtagere.

“Löfvens första månad har varit katastrofal”

”Att vi har en rödgrön regering förklaras av de etablerade partiernas totala beröringsskräck med SD. Medan Löfven nu låter 12,6 procent av rösterna styra Sverige så ställs de 800.000 människor, eller nästan 13 procent av valmanskåren, som röstat på Sverigedemokraterna ut i kylan.

Oavsett om SD:s huvudfråga är oacceptabel för övriga partier eller inte så hade det för alliansen funnits möjlighet till samarbete i de flesta andra frågor. Då hade vi inte haft en rödgrön regering i dag.” Olof Stenhammar: “Löfvens första månad har varit katastrofal”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
Angela
7 years ago

Jag skrev en kommentar tidigare förmodligen i ett inlägg där jag tog upp att det inte lönat sig för kvinnor att vare sig jobba heltid eller utbilda sig. Skillnaden är minimal mot de som aldrig jobbat utan kunnat stanna hemma med sina barn, aldrig betalat skatt eller sociala försäkringsavgifter och inte ens bott i Sverige så övriga familjemedlemmar har inte heller betalat skatt men ändå får garantipension och de utbildade kvinnor som jobbat heltid. Orättvisan är gigantisk och gör att inga svenskar längre vill betala skatt. En av dem som hindrade välutbildade kvinnor i offentlig sektor att få högre lön… Read more »

Utlandssvensk
Utlandssvensk
7 years ago
Reply to  Angela

Angela,

Det finns ingen grupp i Sverige som bär större ansvar för landets förfall och sannolika kollaps än just “välutbildade kvinnor i offentlig sektor”.

Att yngre svenskar, som har fått se sina liv gradvis förstörda av dessa 68-tanter, ska tvingas att både försörja dessa plågoandar och dessutom de horder av immigranter från 3-världen som de har röstat fram är fullkommligt groteskt.

Visst, det finns alltid undantag, men vad gäller “välutbildade kvinnor i offentlig sektor” tror jag knappt att jag någonmsin har träffat någon som INTE är en massiv förespråkare för mångkultur.

Santor
Santor
7 years ago

Jeg får efterhånden kuldegysninger hver gang jeg hører nyt fra Sverige.

PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  Santor

Ja du Santor, man behøver sgu lange underhylere selv om sommeren hvis man skal læse en svensk avis 🙂

Angela
Angela
7 years ago

Och den 5 nov blev Sverige känt i världen för sina araber med en artikel i Mad World News! 51 kommentarer från “jänkarna”. 🙂

http://everykindapeople.blogspot.se/2014/11/mad-world-news-sverige-ett-land-i.html

PFEP
PFEP
7 years ago

Detta mailade jag till Mattias Bengtsson Byström i går: Jag (dansk) där har bott och jobbat i 27 år i Sverige, kom hit i -75 med två utbildningar och ett halvårs lön i fickan, kommer nu vid pensionen att erhålla generösa 50000 SKR om året innan skatt! Var är mina pengar? Migrationsverket eller? Tvi vale för ett elände ni har skapat i detta landet och jag bara bävar inför vad som komma skal, med det menar jag hur alla fyrtiotalister där från idag till 2018 upptäcker att deras pension är förskingrad och ”ladan” är tom. Välkommen till verkligheten bästa Mattias,… Read more »

Falsterbo
7 years ago
Reply to  PFEP

Många svenskor som jobbat hela sitt liv och tagit hand om familj och hem har ännu lägre pension än du får.
Jag tror att första steget är att avslöja för allmänheten hur ekonomi och samhällsutveckling misskötts under flera decennier sedan är nästa steg att organisera vanligt folk att kräva sin rätt.

PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  Falsterbo

Oj då, jag hoppas verkligen inte det är sant, ty då är det värre än jag trodde.
Nu har jag jobbat inom byggsvängen och tjänad ganska bra ibland, kanske därför jag blir så belönad till den milda graden 😉
Som tur ska jag ha 52% dansk pension också och även den danska pensionen är bråkmässig mindre, faktisk nästan 40% högre räknat om till svensk trärubler…

Falsterbo
7 years ago
Reply to  PFEP

Här är en kortfattad och klar sammanställning om vad som gäller för svensk pension:
http://varjager.wordpress.com/2014/06/27/garantipension-beviljas-for-att-dolja-nyanlandas-pensionskostnader/

PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  Falsterbo

Många tack för den länk, pensionssystemet är en djungel och det är lätt att missa något.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x