12
nov
Seneste opdatering: 12/11-14 kl. 2245
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Muslimer forfølger kristne i Danmark.” Det var ikke så godt, synes sogne- og indvandrerpræst Eriksen på Vesterbro heller ikke.. En stående debat er, om de kristne kan redde os fra politikerne, der trækker os ud i religionskrig i vores land. Bortset fra nogle præster, et synligt mindretal, er Folkekirken den mest sentimentale samling hængerøve, vi har overhovedet. En Sovjetisk invasionshær ville de have budt på kaffe og kringle. De er den ‘spirituelle’ version af SF og De Radikale.

På en præstegård en nytsårsaften for en ti år år siden, havde jeg en kirkensat til bords, der mente at massemorderen Saddam Hussein blot skulle have lidt mere kærlighed fra os. Det skulle han nu nok have haft allerede som dreng. Kirken er en beskyttet bolig for fantaster, og det er da også helt i Jesu ånd. Bare præst Niels Nymann Eriksen nu ikke bliver ‘islamofob’ af den vold, som de stakkels muslimer jo slet ikke mener i virkeligheden.

»Jeg vil for alt i verden ikke spændes for en islamofobisk vogn, men vi står altså med et ret alvorligt problem her.«Alene inden for den forløbne uge har der ifølge Vesterbro-præsten været to episoder: En kristen dreng på otte år på Center Sandholm blev mobbet og slået af større arabiske drenge på vej til skole, og han tør derfor ikke længere gå i skole. På Bornholm blev der pillet ved en kristen asylansøgers cykel, så han styrtede og brækkede begge hænder. »Meget af det foregår i køkkenområderne på centrene og har form af små, men tydelige signaler,« siger han.Kristne bliver forfulgt på danske asylcentre.

Chief Rabbi narrowly misses being run over

Soldater og politifolk, bøsser og jøder?

The Chief Rabbi of Holland, Binyamin Jacobs, was miraculously saved from being run over by an unknown driver. The incident occurred when Rabbi Jacobs exited his vehicle at a gas station to fill up.

The Rabbi said that he was being watched by two youths “of Mediterranean extraction,” with one returning to his own vehicle when Rabbi Jacobs began filling up his vehicle. Suddenly, the youth sped up, aiming directly for the rabbi – and fortunately, he was able to jump back into his vehicle to avoid being hit. The two youths burst out laughing and drove away, he said.

“I don’t know if their intention was to scare me or G-d forbid worse. But thank G-d I was saved,” he said….Chief Rabbi of Holland Narrowly Misses Being Run Over

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
MerseyRiver
MerseyRiver
7 years ago

Koranen er en bok som er omskrevet gang på gang i løpet av historien. På et eller annet tidspunkt i løpet av denne perioden, har noen menet at vantro skal drepes etc. Bibelen er utgangspunktet for denne. Jeg mener det nye Testamentet med Jesus er det rette. Snu det andre kinnet til etc. Følger man det nye testamente, følger man Guds vilje.

Anonymous
Anonymous
7 years ago

Ja, der er skrevet utrolig meget vrøvl, også i bibelen …

Per
Per
7 years ago

Interessant med episoderne på bornholm, hvor længe har de været der? En måned?

Jacob
Jacob
7 years ago

@Prudentius: HØRT! Jesus skule nok bare have haft noget mere kærlighed fra sin samtid 😉 (Sværd skal selvfølge forstås som splid, til dem som ikke har læst Matthæus fornylig) Jesus siger også til skarerne og sine disciple om de skriftkloge og farisæerne: Matt 23:3 De binder tunge og uoverkommelige byrder sammen og lægger dem på menneskers skuldre, men selv vil de ikke røre dem med en finger.v5 Alle deres gerninger gør de for at vise sig for mennesker; de går jo med brede bederemme og med lange kvaster; v6 de ynder at sidde til højbords ved fester og at sidde… Read more »

Prudentius
7 years ago
Reply to  Jacob

HØRT!!!

Elefanten
Elefanten
7 years ago

Efter præsteløftet skal præsten fremme evangelisk-luthersk kristendom og bekæmpe anden lære.
Hvis præsteløftet strider imod præstens samvittighed, kan han sige sin pensionsgivende stilling op.
Man skal være loyal over for sin arbejdsgiver. En ansat i Bilka må jo heller ikke anbefale folk at handle i Coop.

Prudentius
7 years ago

“Kirken er en beskyttet bolig for fantaster, og det er da også helt i Jesu ånd.”

Første halvdel stemmer efter mening. Anden halvdel er lige til den evige ild! 🙂

Mattæus 10:34 : “Jeg er ikke kommet for at bringe fred, men sværd”.

Johannes 16:2 : “…ja, der kommer en tid, da enhver, som slår jer ihjel, skal mene, at han derved tjener Gud. Og det skal de gøre fordi de hverken har kendt Faderen eller mig.”

Vorherre mangler ikke realitetssans.

Prudentius
7 years ago
Reply to  Prudentius

“…efter mening.”

Og her er der selvfølgelig tale om “min” mening!

Prudentius
7 years ago
Reply to  Prudentius

Og Vorherre om Ismael, arabernes kødelige og muslimernes åndelige patriark, Første Mosebog 16:12 : “Han skal blive et vildæsel af et menneske; Hans hånd skal være vendt mod alle og alles hånd mod ham, han skal leve på tværs af alle sine brødre.”

Og til Esau, som giftede sig med en af Ismaels døtre, Første Mosebog 27:40 : “Ved dit sværd skal du leve…”

Det er hvis ikke “i” Jesu ånd, så ihvertfald nedskrevet ved den Hellige Ånd!

Jacob
Jacob
7 years ago
Reply to  Prudentius

Hvad betyder det?

Prudentius
7 years ago
Reply to  Jacob

Det betyder: Som Ismael og Esau så deres efterkommer-arving (i kødet og i ånden) Muhammed, og som Muhammed så muslimerne!

Det kaldes profeti via arketyper. Noget Bibelen ofte benytter sig af.

Du ved ligesom Abraham, Isak og David (og flere andre) er forfædre til Jesus, ligeledes er de typer på ham og dermed personlige profetier om ham!

Prudentius
7 years ago
Reply to  Jacob

Altså, meget kort:

1. Abraham, den hellige nations fader og pagtbærer – Jesus kirkens grundlægger og pagts-opfylder

2. Isak, den mirakuløse søn og det udpegede Gudsoffer – Jesus den mirakuløse søn og det udpegede Gudsoffer

3. David, den hellige nations hyrde og salvede konge – Jesus den hellige kirkes hyrde og salvede konge

Osv. osv. osv. (Jeg standser her for ikke at forvandle Snaphanen til vores private søndagsskole)

Jacob
Jacob
7 years ago

Vil du ikke uddybe dét med Jesu ånd?

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago
Reply to  Jacob

Må jeg svare: Vend den anden kind til.

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago
Reply to  Machiavelli

Hvilket udarter sig til, at biskopper udtaler: Muslimer må også have en Moske, så de kan dyrke deres Gud. Så nu kommer der snart en stor ny moske i Kbh. så muslimerne kan dyrke fredens mand: Muhammed. Og når det muslimske antal stiger, stiger naturligvis også behovet for flere moskeer.
Alt ved udviklingen er sygt.

Jacob
Jacob
7 years ago
Reply to  Machiavelli

I den Lutherske tradition er fordringen om at vende den anden kind til, loven og kærlighedsbudet kun til for, at mennesket skal se sin uformåenhed, og i den uformåenhed drive mennesket til Kristus, til syndernes forladelse. Det er beskrevet i bogen: “Om den trælbundne vilje”, af Luther. Biskopperne som vil have Moskeer i Danmark er arvetagere af bibelhumanismen, Erasmus af Rotterdam. Manden som var Luthers arvefjende under reformationen, og som mente, at mennesket har en fri vilje til det gode, og at mennesket vil det gode. Jeg kan anbefale bogen “Mod tyrken og jøden” af Martin Luther. Vi taler bestemt… Read more »

pk
pk
7 years ago

Sagt på en anden måde :Folketinget og islam påfører
os er ret alvorligt problem.
Desværre ser de flere partier problemet som
vidunderligt socialt arbejde.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x