17
nov
Seneste opdatering: 17/11-14 kl. 2300
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hele interviewet er her, den tyske lingeriannonce her.

Margot’s feministiske udenrigspolitik over for Rusland

”Sverige ska bedriva en feministisk utrikespolitik, i ett skĂ€rpt vĂ€rldslĂ€ge. Ingen ska tvivla pĂ„ att vi krĂ€ver respekt.”

”Vi visar att vi hĂ„ller koll pĂ„ det hĂ€r, att vi kommer att försvara svenskt territorium och att vi inte accepterar det hĂ€r. Det Ă€r en skarp protest som vi framför.” ”Ingen ska tvivla pĂ„ att vi krĂ€ver respekt”

Det er store ord fra et land, der er alliancelĂžst og stort set ingen hĂŠr har tilbage. Hun er nĂždt til at sige “Det Ă€r en skarp protest som vi framför,” for ellers ville Putin aldrig opdage det. Hans slyngelstue mĂ„ genlyde af rĂ„ latter. VĂŠrre end at vĂŠre reprĂŠsenteret af inkompetente, rene dumrianer, kan kun vĂŠre at vĂŠre reprĂŠsenteret af nogle, der gĂžr ens land til grin.

Mange generationer har filosoferet over, hvordan verden ville blive, hvis kvinderne fik magten. Det har Sverige nu besvaret: De kom til og formÞblede hele mÞllen, 1000 Ärs mÞje og besvÊr, de truede stormagter med lÞst krudt, men til gengÊld kom deres mÊnd til at sidde ned og tisse pÄ unisex-toiletter, blive straffet for at gÄ pÄ bordel og drikke verdens tyndeste Þl. Og det vÊrste er, at kvinder kan blive fuldstÊndigt umulige af at fÄ deres vilje. Da de ikke lÊngere fÄr modstand, slutter jeg de jÊvnthen er ulykkelige. SÄdan ser Margot Wallström ogsÄ ud. (LÊs endelig Eva Selsings formidable kronik: Giftigheder fra flinkeskolen.)

Those danish islamobabes

Unge uledsagede muslimske mĂžer er, som alle ved, mere optaget af Uwes krops maskulinitet end af 1000 giftelystne IS krigere. Billedet viser blot en enkelt tilbeder fra i lĂžrdags.

gefion muslimah

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
9 years ago

En artikel i dagens Telegraph angĂ„ende det senaste terrordĂ„det i Jerusalem ger en intressant inblick i terrorns vĂ€sen: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/israel/11237316/Jerusalem-attack.html “The attackers were identified as cousins Uday and Ghassam Abu Jamal from the East Jerusalem neighbourhood of Jabal Mukaber.” En kusin till de bĂ„da teroristkusinerna kommenterar dĂ„det sĂ„ hĂ€r: “What they did is a heroic act and natural reaction to what’s happening in Jerusalem especially and to Palestinians generally,” said Sofian Abu Jamal, 40, a cousin of Ghassan. I think Al-Aqsa is the main motivation for what they’ve done and also the conditions of Palestinians in Jerusalem.” En farbror eller morbror… Read more »

nadacomprende
nadacomprende
9 years ago

Jag vill fan inte vara med lÀngre.
Förbannade “sossar”, hĂ„ll för tusan bövelen edra kladdiga
totalitÀr-fingrar ifrÄn mitt land.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
9 years ago
Reply to  nadacomprende

ApropĂ„ totalitĂ€r: Det Ă€r inte dĂ„ligt gjort, det mĂ„ste man sĂ€ga, att sĂ„ totalt dekonstruera ett mycket vĂ€l fungerande samhĂ€lle pĂ„ 40 Ă„r. Det krĂ€ver stor kraft, skicklighet, organisation, mĂ„lmedvetenhet och uthĂ„llighet. Och nĂ€r vi blickar bakĂ„t, sĂ„ kan vi nu nĂ€r vi vet facit – fastĂ€n de Ă€nnu inte Ă€r helt i mĂ„l, sĂ„ förstĂ„r vi ju tydligt vartĂ„t de syftar – se hur det började revolutionsĂ„ret 1968 och Ă„ren dĂ€romkring och följa den röda trĂ„den fram till nuet. Om vi bara gĂ„r ett Ă„r bakĂ„t, sĂ„ kan vi t.ex. konstatera att Islamiska Förbundets ordförande Omar Mustafa figurerade flitigt… Read more »

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x