17
nov
Seneste opdatering: 17/11-14 kl. 2300
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hele interviewet er her, den tyske lingeriannonce her.

Margot’s feministiske udenrigspolitik over for Rusland

”Sverige ska bedriva en feministisk utrikespolitik, i ett skärpt världsläge. Ingen ska tvivla på att vi kräver respekt.”

”Vi visar att vi håller koll på det här, att vi kommer att försvara svenskt territorium och att vi inte accepterar det här. Det är en skarp protest som vi framför.” ”Ingen ska tvivla på att vi kräver respekt”

Det er store ord fra et land, der er allianceløst og stort set ingen hær har tilbage. Hun er nødt til at sige “Det är en skarp protest som vi framför,” for ellers ville Putin aldrig opdage det. Hans slyngelstue må genlyde af rå latter. Værre end at være repræsenteret af inkompetente, rene dumrianer, kan kun være at være repræsenteret af nogle, der gør ens land til grin.

Mange generationer har filosoferet over, hvordan verden ville blive, hvis kvinderne fik magten. Det har Sverige nu besvaret: De kom til og formøblede hele møllen, 1000 års møje og besvær, de truede stormagter med løst krudt, men til gengæld kom deres mænd til at sidde ned og tisse på unisex-toiletter, blive straffet for at gå på bordel og drikke verdens tyndeste øl. Og det værste er, at kvinder kan blive fuldstændigt umulige af at få deres vilje. Da de ikke længere får modstand, slutter jeg de jævnthen er ulykkelige. Sådan ser Margot Wallström også ud. (Læs endelig Eva Selsings formidable kronik: Giftigheder fra flinkeskolen.)

Those danish islamobabes

Unge uledsagede muslimske møer er, som alle ved, mere optaget af Uwes krops maskulinitet end af 1000 giftelystne IS krigere. Billedet viser blot en enkelt tilbeder fra i lørdags.

gefion muslimah

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

En artikel i dagens Telegraph angående det senaste terrordådet i Jerusalem ger en intressant inblick i terrorns väsen: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/israel/11237316/Jerusalem-attack.html “The attackers were identified as cousins Uday and Ghassam Abu Jamal from the East Jerusalem neighbourhood of Jabal Mukaber.” En kusin till de båda teroristkusinerna kommenterar dådet så här: “What they did is a heroic act and natural reaction to what’s happening in Jerusalem especially and to Palestinians generally,” said Sofian Abu Jamal, 40, a cousin of Ghassan. I think Al-Aqsa is the main motivation for what they’ve done and also the conditions of Palestinians in Jerusalem.” En farbror eller morbror… Read more »

nadacomprende
nadacomprende
7 years ago

Jag vill fan inte vara med längre.
Förbannade “sossar”, håll för tusan bövelen edra kladdiga
totalitär-fingrar ifrån mitt land.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago
Reply to  nadacomprende

Apropå totalitär: Det är inte dåligt gjort, det måste man säga, att så totalt dekonstruera ett mycket väl fungerande samhälle på 40 år. Det kräver stor kraft, skicklighet, organisation, målmedvetenhet och uthållighet. Och när vi blickar bakåt, så kan vi nu när vi vet facit – fastän de ännu inte är helt i mål, så förstår vi ju tydligt vartåt de syftar – se hur det började revolutionsåret 1968 och åren däromkring och följa den röda tråden fram till nuet. Om vi bara går ett år bakåt, så kan vi t.ex. konstatera att Islamiska Förbundets ordförande Omar Mustafa figurerade flitigt… Read more »

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x