27
nov
Seneste opdatering: 28/11-14 kl. 1424
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 27-11-2014 175015

På sin vis glimrende, især hvis de kan presse Venstre, der med deres fantasifulde forslag er helt uden troværdighed i fremmepolitikken. Venstre tror, deres vælgere er idioter. Vi får se.  “Familiesammenførte skal selv betale flybilletterne,” det er Venstres våben mod den folkevandring, som kan ventes de næste par årtier. Jeg sidder over, indtil der kommer et parti der kræver Flygtningekonventionen opsagt eller genforhandlet. Det skal nok komme. Der er folk der tænker i længere perioder end fire år, og som tænker mere på Danmark end på FN og EU. Historisk måling: DF er Danmarks største parti

Basil Hassan är hos ISIS, som älskar honom högt

En interessant rapport, blandt andet at attentatmanden har haft kontakt med sine forældre efter attentatet og inden han blev pågrebet. Har de fortalt dansk politi det?

Den danska regeringen har stängt ner för ytterligare information om min attentatsman och Østre Landsret [hovrätten, reds anm] förbjuder oss att nämna hans namn. Vi får alltså själv inhämta nya upplysningar. De visar att den turkiska regeringen mycket tidigt gav Basil Hassan positiv särbehandling.

Informationen i nedanstående artikel har tagit fram av en framträdande turkisk journalist, som av förståeliga skäl önskar vara anonym. Turkiet är ingen rättsstat. Många journalister sitter i fängelse, andra har mördats. Tidningar stängs ner. Dispatch International kan inte verifiera journalistens upplysningar, som vi har fått via direktören för det ansedda Middle East Forum i Philadelphia, Daniel Pipes. Honom har vi samarbetat med i många år och vi litar på att hans källa är trovärdig.

Några kanske undrar hur det kommer sig att vi nämner den förmodade attentatsmannen vid namn, trots att det nedlagts namnförbud. Det beror på att Dispatch International har svenskt utgivningsbevis – och alltså är en svensk tidning – och i Sverige föreligger inget namnförbud.Lars Hedegaard: Basil Hassan är hos ISIS, som älskar honom högt

PVV calls for closure of all Dutch mosques 

PVV calls for closure of all Dutch mosques to ‘de-Islam’ the Netherlands Politics November 27, 2014 The anti-Islam PVV on Wednesday night called for the closure of all mosques in the Netherlands. ‘We want to de-Islam the Netherlands,’ MP Machiel de Graaf said during a debate on integration. Until now the PVV has only called for a freeze in mosque building programmes and the closure of mosques funded from abroad or which support violence. De Graaf said schools are being hit by a landslide of children called Mohammed. ‘We will experience that a majority of school pupils are Islamic…. Dutch unity, identity and culture are being wrecked by immigration and via wombs,’ he said. PVV calls for closure of all Dutch mosques to ‘de-Islam’ the Netherlands

Kan man hollandsk, kan man se talen her. Bølgerne går højt i Tweede Kamer, temperaturen stiger i Europa. Om kogepunktet er i morgen eller om fem år, aner vi ikke, men man bør få det meste ud af den tid, vi endnu har i relativ fred.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
8 years ago

Se där. Nu är de snart lika stora som SD i Skåne och Blekinge. 🙂

Hans Und
8 years ago

De tre partier har til sammen ligget stabilt på 62%+ i et par år. Måske et par tiår.

Mon ikke tendensen, med større og større andel til DF fortsætter?

Moran ya Simba
Moran ya Simba
8 years ago

“PVV calls for closure of all Dutch mosques ”

Glimrende. Før eller siden vil der komme en regering i et europæisk land der har det på programmet. Så bliver det eddermame spændende at se nyheder. Svært at sige hvordan USA, andre europæiske lande og 3. parter vil reagere (om ca. 10 år vil alle spørge hvordan Indien ser på den slags. Jeg tror ikke New Delhi vil anføre kritiker-koret). Til gengæld ved vi ca. hvordan EU og muslimer vil reagere. De er ikke fjender for ingenting.

Morten Dreyer
Morten Dreyer
8 years ago

Konventionerne skal gennemgås.
Hvis der er et flertal for ændringer, så skal de genbehandles ellers opsiges.

Victor
Victor
8 years ago

“Herligt med DF i front!”

Den ene DJØFer kan vel være lige så god som den anden.

Det her er intet andet end et kabuki-spil…

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Victor

Tro på det Victor. Det er lige præcis den slags sortsyn vi lige nu har brug for. Jeg, på den anden side, er ikke et sekund i tvivl om hvad DF’s agenda hele tiden har været. At vokse sig store og få indflydelse. At de er socialdemokrater er der vel efterhånden ingen tvivl om længere. Men det er også fint med mig. Velfærd til vores egne og op i r… med de skide liberalister, som straks øjnede en mulighed for, at give landet væk til multinationale virksomheder. Det er nemlig kun derfor at Venstre og Liberal Alliance hoppede med på… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago
Reply to  Peter Andersen

Ved at befæste det nationale skulle vi igen kunne skabe velfærd og velstand for os alle.
Hvordan i alverden skulle nationale socialister nogensinde kunne det?
Historien rummer næppe eksempler, men forslag til hvordan det i givet fald skulle kunne optræde er naturligvis velkomne

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Peter Buch

Prøv at spørge en socialdemokrat om han er socialist. Han bliver ikke glad…

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Peter Andersen

“Prøv at spørge en socialdemokrat om han er socialist. Han bliver ikke glad…”

Det kan jag intyga att de inte blir.:) En svensk journalist frågade f d statsminister Göran Persson (S) det i riksdagskorridoren och han blev inte glad. Han ville inte bli kallad “socialist” och snäste först av reportern. Men reportern envisades och då sa G P att “socialist” står för så mycket. Till slut spände han ögonen i den envise reportern som ville ha ett svar och sa. “Det får duga med socialdemokrat. Kalla mig det”, och så gick han.

Victor
Victor
8 years ago
Reply to  Peter Andersen

Altså: Hvis du bor udenfor djævleøen er DJØFerne et – mindst – lige så stort problem som indvandrerne. Årene under Fogh og Løkke har, med DFs stemmer, øget københavneriseringen og udplyndringen af udkantsdanmark. Jeg er sådan set ligeglad med, om DF vil stramme op på indvandringen – hvis de også er en del af centraliseringsprojektet. DF var f.eks. med til “Kommunalreformen”, som vel nok er et af de værste bureaukratiske vildskud. (Den betyder f.eks. at jeg skal køre mere end 60 km for at komme på rådhuset – det tager en hel dag. Men det er københavnerne vel skideligeglade med.… Read more »

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Victor

“Jeg er sådan set ligeglad med, om DF vil stramme op på indvandringen – hvis de også er en del af centraliseringsprojektet.”

Det er jeg så ikke. Men centraliseringen skal naturligvis også ned med nakken. Vi har nok bare forskelligt syn prioriteringen.

LarsS
LarsS
8 years ago

Herligt med DF i front! Nu er det blot at læne sig tilbage med popcorn og cola – evt. en stiv whiskey! Tulle kan sagtens bære hvervet som statsminister, han er seriøs og målrettet og ved 100% hvad han vil. Nu mangler blot, at Lars L., Søren P. og Anders S. erkender, at danskerne er træt af at skulle agere socialkontor for en fandens masse mennesker, som flygter fra det land de tilfældigvis blev født i, og hvor de kunne havde været med til at opbygge et godt økonomisk og politisk bæredygtigt samfund for dem selv og deres medborgere! –… Read more »

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  LarsS

Ja det är globalisering i ett nötskal. Och skall det fortgå kommer hela världen att stagnera. För vem vill bygga upp något som i nästa sekund någon annan kan ta. Ingen vågar tro på något långsiktigt. Då lever man för stunden eller i “nuet” som det så modernt kallas. Tilliten försvinner mellan människor och i stället för att bygga upp något själv sneglar man på grannen och snor det grannen har när man kan. Den som är störst och starkast vinner. Lag och rätt spelar ut sin roll. Ett allas krig mot alla.

Prudentius
8 years ago

“…det er Venstres våben mod den folkevandring, som kan ventes de næste par årtier.” Hvad vil Venstre gøre den dag Assad falder?? Hvad vil de gøre hvis Egypten får en borgerkrig?? Og hvad hvis Jordan går op i flammer?? For ikke at nævne Afghanistans fald nr. 2 til talibanerne, eller Pakistans til lignende bevægelser. Venstre har vundet en del valg på at være et fasttømret EU-masseindvandrings-parti, som koldt og beregnende blæser national jordbærgrød ud af bagdelen når indfødte vælgere skal til stemmeurnerne. Og det har de tænkt sig med at blive ved med. Mene et og sige noget andet. Deres… Read more »

pk
pk
8 years ago

“DF størst i Danmark.”
Det går jeg ret meget ud fra.
Dog vil jeg mene , at det også ville være godt i Sverige.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x