29
nov
Seneste opdatering: 29/11-14 kl. 1922
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tilbage i året 1951 blev jeg født. Dvs at jeg har oplevet en del store forandringer i Tyskland og i verden. Det har været spændende at opleve hvorledes intet for evigt står hugget i sten. Indtil for nogle år siden var det, med mindre undtagelser, en positiv udvikling. Jeg har befundet mig godt i dette land og ja – jeg var stolt over at være tysker og stolt af dette land. Det kunne man være uden at blive kaldt nazi.

Af Achim Ernst

Man kunne stole på det meste. Politikere var også mennesker og viste det udadtil, som man kunne se det i mange TV debatter.

Medierne var 90% pålidelige og præsenterede som regel sande oplysninger.

Økonomien tøffede derudaf og enhver kunne deltage i disse fremskridt, hvis man fulgte spillereglerne. Kort sagt, så kunne man planlægge både sit eget og sine børns liv. Disse tider er dog desværre forbi.

Dette land er ikke mere mit land. Det gør ondt at måtte sige det. I dette land er intet mere som det var. Det fremtræder som fotografisk negativbillede.

Medierne udbreder nu kun politisk korrekt materiale – som sandsynligvis er blevet dem pålagt. Journalisterne har degraderet sig selv fra kritisk neutrale rapportører til politikernes prostituerede. Énstemmigt rapporterer de løgnagtigt eller propagandistisk eller fortier helt nyheder.

Politikerne er blevet ansigts- og lidenskabsløse bureaukrater. Landet som de har svoret at tjene, interesserer dem kun lidt. Endnu mindre interesserer de sig for dets folk. Kun dele af befolkningen interesserer dem, selv om disse dele er ubekymrede om ret og orden og ikke kender til begrebet ‘andres ejendom’. Disse politikere lader sig hylde for en forhøjelse af boligbidraget på 2 Euro, samtidigt med at de uden at blinke strør om sig med kæmpebeløb af skattebetalernes penge.

Tankefrihed, informationsfrihed og ret til at demonstrere gælder efterhånden kun for den politiske venstrefløj. Andres tilkendegivelser bliver nedsablet som racistiske. Og værre endnu, den som tydeligt siger sin mening, lever i risiko for anholdelse og for at miste sit arbejde.

Begrebet vold er også undergået en besynderlig forvandling: Hvis volden udgår fra venstrefløjen, så er det aktivister som forsvarer sig mod den brune mob. Hvis volden begås af folk med immigrantbaggrund, så er der slet ikke tale om vold, men om fremmed levevis. Kun hvis borgere forsvarer sig, er der tale om afskyelig vold.

På den tid da jeg voksede op fandtes der også mennesker, som behøvede hjælp fra staten. Men det var et forsvindende lille antal, målt på totalbefolkningen. Dengang hed det stadigvæk socialhjælp, og folk brød sig ikke om at modtage den. I dag skammer mange mennesker sig over støtte fra “Harz IV” (tysk heldækkende ordning for kontanthjælp mm.). Men det er de ældre som skammer sig. For mange andre er det i dag smart at kunne plukke staten.

Fremmede kommer til dette land og kræver med kriminel energi at få økonomiske ydelser. Det politiske system tillader dette og overlader til menige tjenestemænd at administrere det. De som virkeligt behøver hjælp, herunder mange pensionister, må derimod klare sig som de bedst kan. I den forbindelse kan man også spørge hvorfor jeg som tysk skattebetaler, skal finansiere visse europæiske landes sociale problemer ?

Man kan dårligt tænke sig det, men engang havde man endda respekt for politiet. I dag må politifolk finde sig i fornærmelser, at blive skældt ud med kraftudtryk og at blive slået. Hvis de så benytter sin ret til selvforsvar risikerer de disciplinærstraf.

Hvis en politimand for en gangs skyld kom til at sige sandheden kunne det sagtens tænkes, at han ville blive beskyldt for at være højreradikal, løgnagtig og for undergravende virksomhed. At der i dag er bydele, hvor politiet ikke vover sig ind, er ganske ufatteligt. Det er resultatet af mange års politik.

Og så er der lige skolen. Jeg bliver altid forskrækket når jeg læser studenters stile eller såkaldte ‘projekter’. Egentligt venter jeg, at en student har en vis sikkerhed i sin håndtering af det tyske sprog, både i tale og skrift. Hvorfor er det ikke mere sådan ? Ligger noget af det i, at barnets første par skoleår beskæftiger sig mere med seksualundervisning end med at læse og skrive ?

Igen og igen bliver min generation beskyldt for at være racistisk og antisemitisk. Men hver dag er det unge arabiske/muslimske knægte som skriger jøde- og kristenfjendtlige paroler. Det lader ikke til at genere nogen. Derimod læser og hører jeg i medierne hver gang en fuld ung tysker (som ikke engang ved hvad han taler om) råber Heil.

Dette er bare nogle af de ting som ikke er acceptable. Enten er det store problemer, eller også har jeg fået en dårlig opdragelse, en forvreden retsopfattelse eller ganske simpelt er senil og ikke forstår den moderne verden.

Fratag et folk dets identitet, riv nationale grænser ned, fjern sproget og den nationale valuta, fjern muligheden for at eje og bruge kontanter, hold den brede masse på eksistensminimum så de ikke bekymrer sig om andet end sine egne problemer, læg skat på medierne men tilbyd et bredt udvalg af underholdning – så har man snart en føjelig masse af frit disponibel arbejdskraft. Arbejdskraft som man kan flytte rundt efter behag.

Nej, det gør mig ondt, men dette land er ikke længere mit land.

Fra Dies ist nicht mehr mein Land,  Snaphanens oversættelse

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
Angela
7 years ago

Har Turkiet och gulfstaterna inga VÄRDEGRUNDER? I så fall får väl Löfven skicka några. Mehmet Kaplan kan ju ta med sig nästa gång han besöker Erdogan eller får väl Elisson ta med sig till FN och dela ut där!

Angela
Angela
7 years ago

http://www.friatider.se/tyska-p-tryckningar-ska-arabisera-tjeckien

Varför inte be Erdogan som är granne? Han kan väl ta emot en flykting för varje ISIS-soldat han släpper in i Syrien. Och de övriga Gulfstaterna. Saudiarabien som stället till det genom att tussa ihop dem som den saudiske prinsen sa.

Det är ett sådant trams så man har inte ord för det. Vad döljer etablissemanget. Kan de rika oljeländerna bygga moskeer och betala imamer i väst så kan de försörja sina broderländers och egna befolkningar.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Ja, hvem kan det mon være, og hvad er deres motiv mon? 😉

Bombe eksploderet i Malmö centrum

http://www.bt.dk/udland/bombe-eksploderet-i-malmoe-centrum

Mandag den 1. december 2014, 00:48

En kraftig eksplosion ramte søndag aften kort før midnat et område i Malmø, der huser flere politi- og retsbygninger, skriver svenske medier.

Det drejer sig ifølge Aftonbladet om en bombe, der var placeret uden for byrettens lokaler.

Victor
Victor
7 years ago

“naturlige allierede ”

Det er her, vi aldrig bliver enige. Jeg er – på dette felt – fuldkommen enig med Langballe, når han kalder tyskerne for vores arvefjender. Et folk, vi ikke skal hade; men holde på arms afstand.

De danske kirkegårde er fyldt med gravene af rigtige danske patrioter, der er døde af denne veldfarelse: At vi kunne stole på det folk og det land.

De regner os ikke. For dem, lige gyldigt hvilkne politisk lejr de så ellers tilhører, vil vi altid være “die dumme Dänen” og vores land være moden til afskaffelse.

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago
Reply to  Victor

I anden verdenskrig ville du have haft helt ret, problemet er bare at det er låst i een epoke og vi lever idag i en helt anden. Nogle ældre herrer i forsvaret mener stadig Danmark skal være klar til at tage imod russiske marinetropper der lander på Sjælland eller Falster. Det er ret forældet men, med Putins eventyrlyst ikke fuldstændigt vanvittigt. Din indstilling er endnu mere forældet. Før Tyskland, helt rigtigt, blev Danmark’s hovedfjende var det helt klart Sverige der havde den ‘ære’ og med England, med deres ikke særligt “gentleman-agtige” overfald, kort inde som hovedfjenden omkring Napoleonskrigene (og hvor… Read more »

Victor
Victor
7 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Altså – at Tyskland er ved at udvikle sig til et enormt problem I Europa, er jeg vist ikke alene om at se. Det er Nigel Farage, Beppe Grillo, osv osv – det er altså ikke bare en frustreret engelsk støvsuger-producent: Nigel Farage fra UKIP: https://www.youtube.com/watch?v=pHfZ3JFzHgU “What has happened since the crisis hit in 2008 is largely due to the lack of legitimacy of Van Rompuy and Brussels. This vacuum has been filled by an individual who is arguably the most capable leader of any European Country, namely Angela Merkel. The Germans are the treasurers and now they are making… Read more »

Victor
Victor
7 years ago
Reply to  Victor

I øvrigt er dette ikke bare en 1940-45 problem. De fleste danskere har vist, desværre, glemt Jacob Grimms skriverier fra starten af 1800-tallet: Danskerne – jyderne – skal heim ins Reich: “Wie sollte dann, wenn der grosze verein sich binnenmarken setzt, die streitige halbinsel nicht ganz zum festen lande geschlagen werden, was geschichte, natur und lage fordert, wie sollten nicht die Jüten zum alten anschlusz an Angeln und Sachsen, die Dänen zu dem an Gothen wiederkehren? Sobald Deutschland sich umgestaltet kann Dänemark unmöglich wie vorher bestehen.” http://spinnet.humanities.uva.nl/images/2010-12/grimmdanish_new.pdf Resultatet af disse overvejelser kender vi. Alt for godt – alt for smerteligt.… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago

At tro at EU er en eller anden gemen tysk “fjerde rige” skabning er en fejllæsning så grotesk at resten af ens analyse er af tvivlsom kvalitet. EU er et misfoster men, om noget, mere af fransk end tysk design. Endnu vigtigere er det at EU ikke skyldes eet bestemt medlemsland. Dels fordi EU har fået sit eget liv, hvor en en hel hær af bureakrater og andre gør karierre i skidtet nede i Bruxelles og føler større loyalitet overfor “projektet” end overfor deres hjemlande, dels fordi EU er tiltagende upopulært i samtlige medlemslande (ikke mindst Tyskland) og dels fordi… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Nu skal man vel ikke være tættere på nære allierede end der stadig er forskel. Ellers kunne vi, herfra tolket, lige så godt nedlægge Danmark og melde os ind i Tyskland. Tyskland har siden starten af 1940erne haft omkring og over 10 millioner fremmede arbejdende, det er ikke udelukkende til Danmarks gavn. For blot at nævne en ting.
Som med Serige er der et årtusindlangt modsætningsforhold hvor de har forsøgt at besætte og afskaffe Danmark.
At se bort fra den erfaring er ren idioti.

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago
Reply to  Peter Buch

Der ligger i at være allierede at man arbejder tæt sammen fordi ens centrale interesser, og overlevelse er den første interesse for nationer og individer, stemmer overens. Hvis Tyskland forsøgte at opsluge Danmark ville vi have modstridende interesser. Det der først og fremmest bestemmer hvem ens naturlige allierede er, er at have fælles fjender. Og det er præcis tilfældet med Danmark og Tyskland. Historien er ikke stendød, hvem der er ens fjender, og venner, skifter efter forholdene. Man kan ikke basere national strategi på de navne der stod i historiebøgerne for 70 eller 100 år siden.

Victor
Victor
7 years ago
Reply to  Moran ya Simba

“Min fjendes fjende er min ven”. Det er nogenlunde den værste begrundelse for en alliance, man kan tænke sig. Tydeligvis har pølseæderne problemer med muhammedanerne. Men det skal ikke fastlægge vores politik. Vores allierede er stadig USA og England -det er deres skyld, vi eksisterer som selvstændigt land. (Og at min familie lever).

Tyskerne skylder vi intet. (Tværtimod ville det være fint, hvis de endelig betalte deres krigsgæld til os).

Ådärkomdenja
Ådärkomdenja
7 years ago

Why this endless arguing, from historical, religious aspect standpoints?

It’s simple, and obvious, learning from the Quran, what it’s all about. I find these endless discussions – Politcal-Correct-oriented, meaningless. I live in a muslim-islam country, and learning that Islam is an Ideology, religious aspects a part of it:

http://www.whyislam.org/islam/what-is-submission/

It’s a war, not recognized in western hemisephere naives, focusing on bringing peace in
Syria and Iraq, mission impossibke.

Falsterbo
7 years ago

Den italienska adelsdamen, vars adliga namn betyder riddarrustning, avslöjar “elitens” agenda för dem som förstår;
http://verklighetenisverige.wordpress.com/2011/11/26/anna-maria-corazza-bildt-undercover-muslim/

Sophia
Sophia
7 years ago

@ Victor
Du er da meget velkommen i Dresden. Der er mange mennesker fra hele Europa, der efterhaanden foelger med. Der er ogsaa andre byer, som begynder med en fredelig protest, hvor Politi og Antifa ikke kan komme med vold, som vi har oplevet i lang tid. Vaerst er det i Hamborg og NRW.
Det handler om EUROPA, hvor naesten alle siger: dette er ikke laengere mit land.
http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/torben-grombery/dresden-pegida-waechst-zum-massenprotest.html

Victor
Victor
7 years ago
Reply to  Sophia

Sofia: Det kunne jeg da ikke drømme om. Men så længe,tyskerne kun marcherer i Dresden – og går hjem om aftenen – må de sgu gøre, som de vil.

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Sophia

Protesterna avlöser varandra över hela EU mot etablissemanget och deras övergrepp mot de inhemska befolkningarna. Medierna rapporterar inte denna obekväma sanning så folk vet inte om varandra. Vad som händer i andra länder och skulle de rapportera så är det vinklat eller bara sådana nyheter som gynnar deras egen uppfattning. Och för etablissemanget är EU och globalisering ett normaltillstånd. Jag skulle tro att om det funnits TV, radio och tidningar så skulle samma sak hänt i Romarriket eller i andra imperier under historiens lopp. Naturligtvis var svenska medier snabba att tala om att schweizarna röstat ja till mera invandring. Man… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Angela

Rättelse “odemokratiskt” eller “inte demokratiskt”. Val är aldrig demokratiska när våld, tvång, hot ingår.

nobody
nobody
7 years ago

Apropå “Dette er ikke længere mit land” Visst f-n är det mitt land! Undrade många gånger vart min morfar fick “fan i vold” från; numera har jag fått för mig att det är en dansk svordom; kanske min gamle morfar en gång hade rötter söder om Göteborg, vad vet jag. Vad jag däremot vet är att trots DF’s väljar siffror så kommer SD att med råge överstiga dessa och därmed lägga Danmark i lä. Det spelar ingen som helst roll hur mycket jag håller Danmark högt, om inte danskarna själva håller Danmark kärt. “Bare Kom An”: http://www.youtube.com/watch?v=9aG8r7i_0ds Själv håller jag… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

Om han inte skrivit att han var tysk hade alla trott att det var deras land han beskrev. Varför? Därför att vi går under samma agenda. Men så illa hade jag inte trott att det var, rättare sagt, jag trodde inte att vi kommit så långt på agendan, som när jag lyssnade på reprisen av Människor och Tro. http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/465820?programid=416 Det kändes chockartat. Första reaktionen är att man inte vill lyssna. Det är för hemskt. Ingen vill väl se sitt eget folk, sina barn, gå under i ett folkmord? Det skulle vara intressant att veta hur långt de avancerat i islamiseringen… Read more »

Victor
Victor
7 years ago

LÆS: et Europa i de tyske koncerners billede. – betyder som de tyske koncerner vil have det.

Sådan som James Dyson, den britiske serieiværksætter, forklarer her:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/11245359/Dyson-Britain-should-leave-Europe-to-avoid-being-dominated-by-Germans.html

Forresten bør ingen glemme dette triumfhyl: “Jetzt wird in Europa Deutsch gesprochen”

http://www.spiegel.de/politik/deutschland/kauders-euro-schelte-jetzt-wird-in-europa-deutsch-gesprochen-a-797945.html

Victor
Victor
7 years ago
Reply to  Victor

At EU er tyskernes projekt primært tjener tyske interesser er jeg nu ikke ene om at mene.. Her er en del af et Spiegel-interview med Marine le Pen: These treaties promote German interests quite well, but they are poor at defending France’s interests. SPIEGEL: Germany is to be blamed for France’s misery? Le Pen: Whenever I hear people utter anti-German sentiments, I say: You can’t blame Germany for defending its own interests. I can’t blame Ms. Merkel for saying she wants a strong euro. I place the blame with our own leaders who are not defending our interests. A strong… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Victor

Det er rigtigt at EU har været godt for Tyskland. Euroen har, i den grad, boostet deres export og gjort dem i stand til, at dikterer andres økonomi. Men med til historien hører jo så også det faktum, at tysk finans og arbejdsmarkedspolitik var gearet til projektet, ulig visse andre landes. Det kan man selvfølgelig godt hade dem for Victor, men det virker bare lidt åndssvagt. Mange af Frankrigs problemer er jo selvskabte. En løsrivelse fra euroen kan sikkert godt være et redskab til at løse nogen af dem, men ligefrem at give tyskerne skylden, er vist at gå lidt… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago
Reply to  Victor

Det er jo blot et surt bøvs fra hr. støvsugerbaron Dyson, fordi engelsk teknologi ikke sælger – i forhold til tyskernes. Tyskernes bilteknologi synes feks. i orden, ja de har endog fået den engelske op at stå igen, hvor det netop ikke mindst var bilteknologien, der haltede. Sådan er der så meget. Den tyske kommentar om at en 30% national indtjening der kommer fra børsmarkedsspekulationer ol. som noget luftig og enstrenget, er ganske korrekt. Tysklands økonomi er i orden, i modsætning til englændernes, og den der betaler orkestret, han bestemmer også, hvad der skal spilles! I øvrigt var Tysklands export… Read more »

Victor
Victor
7 years ago
Reply to  T. Snorrason

“at beskylde Tyskland for at være årsag til Frankrigs problemer er, lad os kalde det typisk fransk.”

Jeg vil kalde det empiri.

“Kan glæde dig med, at den tyske Grosser Generalstab efter Stalingrad besluttede sig for at arbejde for at samlet Europa – ad fredelig vej.”

Det er jo netop det, jeg siger. Det, vi ser, er en omvendt Clausewitz: For Tyskland er politik og diplomati blevet en fortsættelse af krigen, med andre midler.

Victor
Victor
7 years ago

Hvor eeeeer det synd, Achim. Snup en tudekiks og tænk lige på hvor meget EU er blevet pushet af tyske politikere fra Adenauer over Kohl til Merkel og alle de andre, der ville skabe et Europa i de tyske koncerners billede.

I går kunne Guardian fortælle, hvordan Merkel havde lænet sig op ad Cameron, der ellers ville stoppe EU-migrationen.

http://www.theguardian.com/uk-news/2014/nov/28/angela-merkel-david-cameron-migrant-cap

Som jeg siger: Der er to slags taquiya. Den muhammedanske – og den tyske. De minder fandeme om hinanden.

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago
Reply to  Victor

EU er ikke opbygget efter tyske koncernmodel, men efter fransk model Napoleon/revolutionens djøfmodel. Vi er endnu ikke kommet til prefektstyre og ændring af landegrænser og nationer ud fra økonomiske betragtninger, feks. Jylland til Hamborg og Nordtyskland, resten til Sydsverige osv.
Men det såkaldte “parlament” fungere ganske som under Napoleons diktatur, det er rådgivende og kan stille forslag, men har reelt ingen indflydelse på “kejserens” beslutninger.

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago
Reply to  Victor

Victor, du har ingen hjerne.

Prudentius
7 years ago
Reply to  Victor

Victor, du HAR en hjerne. 🙂 Selvfølgelig er EU da et tysk foretagende! Det er det fjerde rige, hvad gamle Adolf ikke kunne anskaffe sig med krudt og kugler, det købte man sig til efter krigen. Frankrig og England var (og er stadig) efter krigen tredjerangs magter og man gik derfor med på euro-imperiet fordi det lignede en god måde at opretholde de ellers undergravede stormagtsambitioner. Nu sidder man så i suppedasen, med et Tyskland der kører forretningen suverænt og befolkninger der undrer sig over hvor deres skatter ryger hen og hvorfor østeuropæere skal overtage alt arbejdet. Kan man ikke… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

Ja, den “gift” sniger sig ind alle vegne. Sidder lige og læser rejseparlør om Grand Canaria, da jeg tænker måske at købe en billig billet. Der står om de stakkels flygtninge, der banker på EU’s velfærdsport. Og herregud de udgør mindre end 10.000 – antal i 2010, da bogen er fra 2011.
Vi kender det kun alt for godt. I hvert eneste medie finder man disse små “uskyldige” bemærkninger.

Robert R
Robert R
7 years ago

Noget tilsvarende kunne man sige om Danmark.

En Mand
En Mand
7 years ago

Ja den gift kaldet kulturrelativisme de socialistiske lande nåede at spy ud over vesten, inden muren faldt, har nu virket uhindret i 25 år og resultaterne viser sig mere og mere tydeligt.

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago

EUSSR – egentlig synd, at Honnecker og kammeraterne så deres idealsamfund genopstå.
Man kunne tro, at det var Danmark, der blev beskrevet.

Anonymous
Anonymous
7 years ago
Reply to  T. Snorrason

Der skulle selvfølgelig stå:
EUSSR – egentlig synd, at Honnecker og kammeraterne ikke så deres idealsamfund genopstå.
Man kunne tro, at det var Danmark, der blev beskrevet.

34
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x