9
dec
Seneste opdatering: 10/12-14 kl. 0807
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tyskland rejser sig så småt mod islam og indvandring, Forleden demonstrerede hele 10.000 i Dresden, men protesterne forekommer i mange store byer: Berlin, Bochum, Hamburg, Darmstadt, Düsseldorf, Heidelberg, Leipzig og München.

En tysk protest måtte blive den sidste i Europa, men når Tyskland en dag ligner Frankrig eller Holland politisk, er multikulti stendød i -EU, bortset fra den, der allerede er her. Den dag er det vigtigt, ikke at have gjort med sit land som svenske politikere. Det ville være at vente, at de kappede hovedet af Pegida, (“patriotiske europæere mod islamiseringen af Vesteuropa”), ligesom engelske kappede Tommy Robinson fra EDL. Det ville være at købe tid. Politikerne er bekymrede på den xeno-islamofobiske måde, hvem ved om Adolf’s kranium vender tilbage fra, hvor det sidst er set? De rationelle tyskere og svenskere tror på spøgelser.

The interior ministers of Germany‘s 16 federal states are to hold talks this week after an anti-Islam march drew 10,000 people in the eastern city of Dresden, local media reported Tuesday. “The initiators [of the protest] are using xenophobic and Islamophobic sentiment to fan the flames of fear and prejudice,” Ralf Jaeger, a Social Democrat and head of the interior ministers‘ conference, told the Neue Osnabruecker Zeitung newspaper.

The counter-demonstrators included members of Christian, Muslim and Jewish groups, left-wing and anti-facist groups including Dresden Nazifrei, and students. Jaeger told the newspaper that the movement was causing growing concern among the interior ministers, and that an investigation would be launched into the make-up and motivation of the anti-Islam groups emerging on the German political landscape. Germany’s interior ministers to confer after massive anti-Islam march

EU føler sig kaldet til at glatte ud på Tysklands vegne: Anti-Islam protests ‘paint a twisted picture’ of German sentiment

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Moran ya Simba
Moran ya Simba
8 years ago

“Tyskland rejser sig så småt mod islam og indvandring”

Jeg tror den civiliserede verden vinder til sidst. Men, som Churchill sagde om opgøret mod en anden slags sadister, vi får måske brændt halefjerene lidt…

intetnavntak
intetnavntak
8 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Tror ikke du har nogen ide om hvad du snakker om, din integration er betalt af andre. Det kan ikke holde selv i de mængder vi har nu, og det kan heller ikke at holde. At være passiv som nu, at lade det ske igen, det giver altså 2 scenarier. Bliv lige som de landsmænd du dig selv flygtede fra, eller stå grund og løs problemet. Jeg står grund, om så 3 verdenskrig skulle udbryde i 3 verdenskrig, og halvdelen af jordens befolkning skulle dø. Hvorefter den afrikanske befolkning ville være de eneste der var tilbage, men passivitet ville have… Read more »

intetnavntak
intetnavntak
8 years ago
Reply to  intetnavntak

Og jeg kender allerede dine reaktioner, så jeg afslutter og sender det afsted med:

“You must be the change you wish to see in the world.” – Mahatma Gandhi

Moran ya Simba
Moran ya Simba
8 years ago
Reply to  intetnavntak

“Tror ikke du har nogen ide om hvad du snakker om, din integration er betalt af andre.”

LOL Det har du ihvertfald ikke. Halvhjerne 🙂

machiavelli
machiavelli
8 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Tal ordentligt.

Moran ya Simba
Moran ya Simba
8 years ago
Reply to  Moran ya Simba

“Tal ordentligt.”

Ja, det har du jo ret i. Jeg synes ikke jeg selv blev talt ordenligt til. Der var en nedladende tone i Intetnavntak’s kommentar. Og min moniker ledte tydeligvis til nogle fejlagtige antagelser om min herkomst, som ikke i sig selv er fornærmende på nogen måde men som ihvertfald gjorde at “intetnavntak” ikke selv vidste hvad han talte om…

norje
norje
8 years ago

De må ha gått feil, for jeg regner med det var Bundestag de så etter, fremfor å virre rundt i bakgatene i Dresden. Hva oppnår man med det? Det er politkerne som har skapt tilstandene, og det er de man må konfrontere for å stoppe innvandringen. De vil ikke gjøre noe før de føler mer press fra folket enn de nye lite siviliserte landsmenn.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x