11
dec
Seneste opdatering: 11/12-14 kl. 1036
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Italy, Cremona Friday Sermon by Imam Nabil Abd Al-Aziz: Egyptian Copts Ban Contraceptives as Part of Conspiracy to Take Egypt Back from the Muslims December 2, 2014. Denne politiske, opgejlende, historiereviderende konspirationstale modsvarer en prædiken i en kristen kirke. En moske er et partikontor for Muhammed, og vores intetanende politikere tillader dem i massevis.  Vi kommer til høste, som de har sået. Om hundrede år vil der stå en imam og “prædike”: Disse danskere hævder, at Danmark oprindeligt var deres land.” Om allerede 30 år vil det dog være en svensk imam, hvis det er til nogen trøst. Raymond Ibrahims seneste rapport om, hvad islam gør mod kristne.Raping and Beheading the Faithful, Muslim Persecution of Christians I A world without islam would be pretty peaceful skrev jeg:

Risikoen for at islam udløser blodige konflikter i Europa, er altså langt større end for at den ikke gør: Vores chance for fredeligt samliv med islam vil set over tid være foruroligende lille, hvis vi ser statistisk på det.

Efter mit bedste skøn planter danske politikere her 13 år efter 2001 valget stadig en krig for vores efterkommere. Derfor har jeg som nekendt efter 42 år meldt mig ud af demokratiet, som så stort på befolkningen i 1983, og jeg melder mig ikke ind igen før et parti foretager det påkrævede: At frigøre os fra konventioner, der bringer vores land i yderligere fare. Hertil skal der mere end Støjberg, Pind og Lauritzens retorik, der bare fornærmer informerede mennesker. Det skal nok komme, men kommer det i tide og ville det være tids nok, hvis det allerede var idag? Den der lever, får det at se.

5000 ofre for jihad hver måned – syv i timen

Det svarer til tre terrorangreb som i London 2005 – om dagen. Man kan sidde og pille hår ud af islam’s suppe, men når islam er indblandet i 80 procent af nutidens krige med over 1000 døde om året, skønt muslimer kun udgør 23 procent af verdens befolkning, betyder islam statistisk set først og fremmest krig. Det er ikke opinion, det er sådan som det forholder sig.

Jihadist attacks caused more than 5,000 deaths last month alone, according to a study that claims to have tallied fatalities caused by Islamist extremists for the first time. In November, there were 664 reported jihadist attacks in 14 countries, resulting in 5,042 deaths, research by the BBC World Service and International Centre for the Study of Radicalisation (ICSR) found. This equates to an average of 22 attacks a day and 168 deaths as a result of jihadist related violence.

The majority of those killed were citizens (2,080), followed closely by a large number of military personnel (1,723), as the jihadists tried to undermine and topple countries. Of the 83 politicians or officials murdered, half were in Afghanistan and Somalia. Some 935 jihadists also died – including radicalised British Muslims fighting for IS – incorporating 38 suicide bombers who were responsible for slaughtering 650 innocent people.

Islamic State was identified as the deadliest group with 308 attacks across Iraq and Syria resulting in 2,206 deaths – 44% of the total death toll. In total, 16 Jihadist groups claimed responsibility for the attacks or were identified as being perpetrators.

Peter Neumann, director at the ICSR at Kings College London, said: “First and foremost, our data highlights the significant human cost of jihadism.”In just one month, jihadist groups killed 5,042 people – the equivalent of three attacks on the scale of the London bombings in July 2005 each day. Jihadis ‘kill 5,000 in a month’, 5,000 deaths in a MONTH: Shocking toll of the 664 jihadi attacks in 14 countries around the world in November

Fem anholdt i forbindelse med jødemordene i Bryssel

The French police made five new arrests related to the shooting at the Jewish Museum of Belgium in Brussels this past May. Four people, including an Israeli couple, were killed in the attack.

A spokeswoman for the Paris prosecutor’s office, Agnes Thibault-Lecuivre, said that three men and two women were arrested Tuesday in Marseille, the Associated Press reported. The newly arrested individuals are suspected of helping the Muslim man accused of carrying out the shooting, 29-year-old French national of Algerian origin Mehdi Nemmouche, who six days after the attack was arrested at a Marseille bus station while in possession of weapons similar to those used in the museum shooting. French Police Make 5 New Arrests in Brussels Jewish Museum Shooting, Affaire Mehdi Nemmouche: cinq personnes interpellées à Marseille

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PFEP
PFEP
8 years ago

Det findes ikke en jordisk chance at Kristenheden og Islam kan opnå nogen fredelig sameksistens. Der har været konflikter siden Profetens tid og de er i allerhøjeste grad stadigvæk aktuelle. Der tales om det store antal mennesker der på forskellige grunde mister livet gennem Islams troendes handlinger. Dog tales det ikke så meget om alle de der årligt mister liver på grund af de bekender sig til den kristne tro. Det er ikke uden grund af man en gang imellem bliver lidt bange, der dræbes som laveste antal omkring 1000 kristne hver måned verden rundt, den overvejende majoritet i de… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x