18
dec
Seneste opdatering: 18/12-14 kl. 1329
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Trailer fra Lawfareprojekt. Hver dag har sine klip om emnet, her er dagens: Terror has no religion’: MP urges ban on phrase ‘Islamic terrorist’ in mass media

Landafståelse på overtid

Nu er det vinter, og der kommer heldigvis kun 1.500 om ugen

Migrationsverkets personal tvingas arbeta kvällar och helger för att klara av den extremt stora flyktingströmmen. Nu nyanställer myndigheten cirka tusen nya personer. ”Många är stressade och mår inte bra”, säger fackordföranden Jörgen Broman.

Myndigheten bedömer att omkring 80.000 flyktingar kommer att ha sökt asyl i Sverige när året är slut. Majoriteten kommer från Syrien, Afghanistan, Somalia och Eritrea. Det är nästan lika många som rekordåret 1992, då 84.000 kom hit. Nästa år räknar Migrationsverket med att 95.000 personer kommer att söka asyl i Sverige. Migrationsverket nyanställer cirka tusen personer

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Polka Charlie
Polka Charlie
7 years ago

“Hooligans gegen Salafisten” set gennem farvede briller.
https://www.youtube.com/watch?v=NRZiTreKcCk

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago

Folk nægter, på trods af overvældende beviser, at diskutere islam’s rolle i Sydney, Peshawar og alle andre steder.

Selv Taliban kan ikke få taletid til at hævde det var islamisk terror i Peshawar
http://www.jihadwatch.org/2014/12/taliban-spokesman-the-peshawar-attack-is-in-complete-accordance-with-the-prophets-teachings

Det er simpelthen ufatteligt.

Angela
Angela
7 years ago

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=6049839

Ubaydullah Hussain: “Vårt långsiktiga mål är att islam ska dominera över hela världen”
(8:55 min)
18 december kl 15:20

Reportage av Jens Möller.

Allt fler unga svenska män reser iväg för att slåss för Islamiska Staten, IS. I Norge är tendensen densamma, enligt säkerhetspolisen. Fast i Norge förs radikala islamistiska ståndpunkter fram helt öppet i den offentliga debatten, på ett annat sätt än i Sverige. Sveriges Radios korrespondent Jens Möller har träffat två personer från Norge, som står på olika sidor när det gäller den debatten.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Sverige har åbenbart ikke meget at glæde sig over nu for tiden 😉 Svenskerne taber sutten: Raser over EB’s babeliste 😀 http://ekstrabladet.dk/sport/haandbold/svenskerne-taber-sutten-raser-over-ebs-babeliste/5362676 Svenske håndboldlegender raser over EB’s liste over de 10 smukkeste håndboldspillere – som sædvanlig er der ikke særlig sjovt i Sverige Det er både afskyeligt og forkasteligt, at Ekstra Bladet har lavet en liste over de 10 smukkeste spillere ved EM i håndbold. Det mener man i Sverige – eller nogle svenskere gør. Den tidligere anfører for det svenske landshold, Johanna Wiberg, går således lige i flæsket på EB’s liste. – Det er unødvendigt og idiotisk, sådan en… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x