22
dec
Seneste opdatering: 24/12-14 kl. 0116
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 I Bonn talte Udo Ulfkotte. Tænk at netop Gerhard “Gazprom” Schröder opfordrer til “Aufstand der Anständigen”. Record numbers at German anti-Islam rally.More than 17,000 protesters, “The Ignorance and Mendacity of Our Politicians”

Fängelse för sadistisk gruppvåldtäkt

Mens Disneys Juleshow dumper i ligestillings-måling bukker svensker kvinder under for multikuturen

Våldtäkten, som Fria Tider tidigare skrivit om, ägde rum den 19 juni i en kolonistuga i närheten av Tensta. Männen gruppvåldtog flickan samtidigt som en av dem – en oidentifierad person – riktade en pistol mot hennes ansikte och hotade att döda henne om hon inte slutade skrika.

När de hade våldtagit färdigt tryckte mannen upp pistolen i hennes underliv, vilket orsakade skador och kraftiga blödningar.Sedan körde två av dem iväg flickan till en källarlokal i Rinkeby där de gruppvåldtog henne en gång till.Fängelse för sadistisk gruppvåldtäkt

En apparatnik går på pension

En af Aftonbladets utallige klummeskrivere går på pension. Det eneste jeg husker Anders Westgaardh for er hans shamingartikel af det danske valg 2001 Någonting är ruttet i staten Danmark, som virkede sært patologisk. Den har en så mærkelig, næsten hysterisk tone, at jeg vender tilbage til den med års mellemrum. Hvad vil han sige? “Åh, verden, efterlad ikke os svenskere med multikulturen?” Det er da et bud.

Siden jeg sidst så den, er den nu signeret “Zendry Svärdkrona”. Vil Anders Westgaardh ikke være ved den længere? Nu trækker han sig tilbage, han bor i privilligeret område i Gøteborg, men der vil ikke være nogle af dem tilbage om ti år. Da vil han flytte ud på landet, og han vil lyve om grunden til det. Ingen vil savne Anders Westgaardh.

Danskarna har nämligen gjort klart att utlänningar inte är välkomna. Nähä, då så. Sitt där på erat förlängda platt-Tyskland och mumsa smörrebröd på egen hand. Sitt där med era mustascher och drick Tuborg tills korna kommer hem. Sitt där och inavla er tillbaka till stenåldern. Men kom sen inte kravlande över Öresundsbron efter sympati när isoleringen övergår i tristess – för här har ni inget att hämta. Danskjävlar. Ursäkta om jag verkar grinig men jag är egentligen mest dyster. Ännu ett land målar sig brunt på Europakartan.

Det upprörande är inte att en viss Pia Kjaersgaard och hennes Dansk Folkeparti tagit sig in i Danmarks riksdag genom att peka med fulkäppen på landets invandrare och skrika “raus, raus, raus!”. Det gjorde aladåben Glistrup långt innan galna kosjukan spred sig över det yndiga landet.

Det upprörande är inte heller att många danskar faktiskt röstat på Pia och hennes parti. Danskar gör konstiga saker, och många är mer eller mindre permanent otillräkneliga på grund av landets hämningslösa alkoholromantik. Det upprörande är att “riktiga” och traditionellt “normala” partier inte kunnat avhålla sig från att slicka de höga stövlarna och med slappa händer ge efter för pöbeltryckets deliriska krav på Danmark åt danskarna.

Genom att klä rasistiska budskap i kejsarens nya kläder lyckades den uppenbart obehaglige Anders Fogh Rasmussen göra venstre till Danmarks största parti. Populistiskt medlöperi blev hans billiga biljett till statsministerposten, där han nu kommer att fjärrstyras i invandrarfrågor av den lika uppenbart obehagliga Pia Kjaersgaard.Yippie-ki-ay, motherfucker. Någonting är ruttet i staten Danmark

Twitterkontoen Singla Slant viser hvor alle multikulturjournalister og politikere bor

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
7 years ago
Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
7 years ago

À propos politisk ukorrekt tv i Tyskland: Hvornår tager de friske unge mennesker i Danmark sig sammen og organiserer noget lignende. De to skodkanalers bedrifter taget i betragtning er der et stort behov for “recherchierten Fakten” på skærmen – kort og godt: saglig og alsidig nyhedsformidling.

Svend Andersen
Svend Andersen
7 years ago

Tyskland har tilsyneladende fået et ny politisk ukorrekt TV-magasin, som kan ses via internettet. Tysklands “den korte avis” i TV-format? Pilotsending: https://www.youtube.com/watch?v=RCfzH7EWexg#t=453

Svend Andersen
Svend Andersen
7 years ago
Reply to  Svend Andersen

Citat: “Jetzt ist es soweit: Der Mut zur Wahrheit hat ein neues TV-Format – das COMPACT-TV Magazin. Mit knallhart recherchierten Fakten gehen wir den Themen der Zeit auf den Grund.”

Pünktlich zum Weihnachten nun unsere erste Ausgabe.

Themenübersicht:
PEGIDA: Wurden Gegendemonstranten gekauft?
Friedenswinter: Widerstand gegen Gaucks Kriegskurs
Pressefreiheit: Jürgen Elsässer KEIN glühender Antisemit
Donezk: Überleben in Kiews Krieg
2015: Was die Deutschen von der Politik erwarten

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Det er nu stadig Anders Westgaardh, der står som forfatteren, Steen, men mails angående artiklen ryger åbenbart nu åbenbart til Zendry Svärdkrona ( 😀 ) – se under artiklen – , som rent faktisk er en virkelig person, hvor utroligt det end lyder.

Grattis, Zendry Svärdkrona

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10202825.ab

Aftonbladets journalist som utsetts till ny ordförande för föreningen Grävande journalister. [!!!]

[ Findes gravende journalister virkelig stadig i Sverige, eller er det mon ironisk ment? 😀 ]

PBrad
PBrad
7 years ago

Og idag var DI så i medierne for at udskamme DF for den smule modstand mod indvandring af uintegrerbare muslimer der trods alt stadig er i partiet.

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
7 years ago
Reply to  PBrad

Ja, det var virkelig dårlig stil. Spørgsmålet om hvorvidt der kan skelnes mellem værdifulde indvandrere og umulige perkere kom slet ikke på banen. Typisk.

Nils
Nils
7 years ago

De anstændige har valgt parolen “hug hovedet af dem, der fornærmer islam.”

Svend Andersen
Svend Andersen
7 years ago

Udo Ulfkotte talte i Bonn, hvor der var 500 deltagere plus 80, som politiet hindrede i at deltage – altså en fordobling af deltagerantallet. Hans tale er her: https://www.youtube.com/watch?v=1rigqGvd4cU

Citizens for an Orange Revolution in Europe (CORE)
Citizens for an Orange Revolution in Europe (CORE)
7 years ago

“Tænk at netop Gerhard “Gazprom” Schröder opfordrer til “Aufstand der Anständigen”.”

Ja, kan det bli tydligare vad alltihop handlar om?
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/ukraine/10795042/Gerhard-Schroeders-birthday-party-with-Vladimir-Putin.html

LarsS
LarsS
7 years ago

Blot endnu et blåt øje som sænker kikkerten, sukker, noterer og konstaterer:

http://www.gatestoneinstitute.org/4972/sweden-free-speech

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago

Det er så afgjort spændende tider vi lever i. Og som den gamle kineser så viseligt sagde: det er ikke rart at leve i historisk spændende tider. Det er ikke kongemagt, adel, kapitalisme osv der nu gøres op med, men den ny herskende klasse af såkaldt højt uddannede, som i dag sidder på magten uden at have egentlig viden eller virkelige økonomiske interesser på spil. Syv år for længe i skole, hvor man er indoktrineret mere eller mindre marxistisk og uden reel viden om det virkelige samfund, ren teori. Egentlig ganske som masseproducerede, smagløse kyllinger og lige så meget hjerne.… Read more »

LarsS
LarsS
7 years ago

Hvad jeg ikke forstår er magthavernes ignorance, det at de ikke forstår, at historien altid vil gentage sig, og at dét er et faktum! Den franske revolution kendetegnes ved 1789, men få nævner og tænker på, at proppen sprang af flasken 3 gange, inden folket faldt til ro, langt inde i det næste århundrede. Uenighed opstår når folk af forskelligheder tvinges til at være i samme selskab, det være sig religion, sprog eller kultur. Dette lille mix har alle dage kun haft et eneste udfald = ufred, terror og krig. Alle kan blive enige om, at en Stalin, Napoleon, Hitler… Read more »

Da Capo
Da Capo
7 years ago
Reply to  LarsS

http://www.bonton.se/modules/bonton/file.asp?d=2014-12-23

When you wish upon a star
Makes no difference who you are
Anything your heart desires
Will come to you

Jernhesten
Jernhesten
7 years ago
15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x