4
jan
Seneste opdatering: 4/1-15 kl. 2241
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 04-01-2015 204930

The Dutch member of parliament Joram van Klaveren and Louis Bontes of the Party for the Netherlands (VNL) are upset about the cooperation during New Year’s Eve between The Hague police department and the Salafist As-Sunnah mosque.

Volunteers of the As-Sunnah mosque were patrolling the Transvaal and Schilderswijk districts of The Hague during the New Year’s Eve in order to prevent young people from causing trouble. The mosque also organized some activities for young people in the old school building “Het Startpunt”.The volunteers of the mosque were rewarded with tourist vouchers. The Party for the Netherlands finds it inappropriate that the Dutch government “should be represented on the streets by a Salafist mosque. Dutch police paid Salafis to help patrol The Hague during New Year’s Eve, Arnoud van Doorn Twitter

Bärgida demonstration i Berlin mandag 

Mandag vil Pegidaudløber demonstrere i Berlin. “Bärgida” ønsker at gå med flere hundrede mennesker gennem byens centrum. Politiet forventer tusindvis af moddemonstranter.Mottoet er “Berlins patrioter mod islamiseringen af Vesten. Den begynder bag det Røde Rådhus Klosterstraße kl 18 og går gennem Stralauer Straße, Molkenmarkt, Spandauer og Karl-Liebknecht-Straße, Unter den Linden til Pariser Platz ved Brandenburger Tor.

Organisatoren er den 60-årige Karl S. fra Reinickendorf. Han sad et par år siden i kommunalbestyrelsen for CDU i Pankow og var ifølge hans parti i kontakt med flere højreorienterede grupper. Denne gang ville det være anderledes. Indtil søndag eftermiddag havde mere end 500 bekræftet deres deltagelse på Facebook-siden Bärgida

Imod demonstrationen danner sig en protest: den mest heftige kommer nok fra det tyrkiske samfund. Det har varslet en moddemonstration med 10.000 deltagere Brandenburger Tor. Politiet regner med, at dette tal er overdrevet. Polizei stellt sich bei Bärgida-Demo am Montag auf Großeinsatz ein (Snaphanens oversættelse) POSITIONSPAPIER der PEGIDA

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
EH
EH
7 years ago

Der er tale om desperation. En ren tilståelsessag. Man har erkendt at politiet ikke længere er i kontrol. Politiledelserne i Europa synes at have været underlagt de samme ansættelsesskriterier. Ned på maven, hænderne på ryggen og så aflirer vi i kor de politisk korrekte paroler. Sammenfaldet er særdeles i øjenfaldende. Politikerne har sat en udvikling i gang, som de troede de kunne styre. Det går ikke så godt og knivene hvæsses til brug overvejende mod landenes oprindelige befolkninger. Merkels seneste udmeldinger mod de tyske demonstrationer viser med al tydelighed at de ledende politikere opfatter situationen som truende. Deres svar er… Read more »

Prudentius
7 years ago
Reply to  EH

“Hvornår kommer volden?” Den kommer givetvis i det øjeblik indfødte europæere organisere sig for at (gen)skabe en ny stat, der varetager deres grundlæggende behov, såsom basal sikkerhed og territorial integritet. Den kommer imidlertid ikke fra den multikulturelle stat. Den multikulturelle stat er nemlig en selv-afviklende enhed og den kan derfor ikke meget andet end at nedlægge sig selv og føre racismesager imod de borgere der skulle finde på at påpege det. Nærmere end at politikerne og politiet “ikke længere er i kontrol”, hvilket de efter min mening klart er, uden nogen reel social eller politisk udfordring, så er de grundlæggende… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x