8
jan
Seneste opdatering: 9/1-15 kl. 1124
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man behøver ikke at forstå fransk. Den nøgne fortvivlelse har bare ét sprog (Val var redaktør for Charlie Hebdo under Muhammedkrisen)

 

Hirsi Ali: How to Answer the Paris Terror Attack

If there is a lesson to be drawn from such a grisly episode, it is that what we believe about Islam truly doesn’t matter. This type of violence, jihad, is what they, the Islamists, believe. WSJ

“You will have to kill us all…eller Bo Lidegaard er en nasserøv”

i forsøget på at indføre sharias blasfemibud i Europa? Det burde være vores valgsprog, men Europa er splittet trods fakkeltogene. Mark Steyn: “Charlie Hebdo stod næsten alene. Nu er næsten alle journalister og politikere for ytringsfrihed.” Fint, men man har en underlig smag i munden fra tidligere. F.eks  over Obama i FN for to år siden: “The future must not belong to those who slander the prophet of Islam.”

Eller Bo Lidegaard i Politiken: Et attentat på os alle. Gu’ er det da ej. Dette er ikke et angreb “på os alle”. Det var et specifikt angreb på folk der ikke underkaster sig islams tabuer og shariaens blasfemikrav.. At Lidegaard tisser i bukserne, er en ligegyldig sidegevinst. Dhimmier som Politiken er så velbeholdne, som dhimmier nu kan være, og af resten af os vil Politiken egentlig helst konvertere til islam, så der ikke skal overgå os noget ondt.

Med den manøvre beregner Politiken sig en-offer-status, den mindre end nogen er berettiget til. Bo Lidegaard snylter på dem, der virkelig har betalt en pris for at tale islam imod. Hvis ikke Politiken boede i hus med Jyllands Posten, ville den være sikrere end en moské. (Douglas Murray: Charlie Hebdo sto alene. Hva sier det om vår “frie presse”?)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PBrad
PBrad
7 years ago

Nogle danske reaktioner på Hebdo massakren:

http://monokultur.dk/?p=13895

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Svensk journalist kælling sagde i radioen, at Charlie Hebdo-ofrene ikke er uskyldige.

Jeg er imod vold, men er der ikke en, der kan smække den smatso et par flade fra mig.

Jernhesten
Jernhesten
7 years ago

Så kom den endelig:

German Interior Minister: Charlie Hebdo murders have nothing to do with Islam:

http://www.jihadwatch.org/2015/01/german-interior-minister-charlie-hebdo-murders-have-nothing-to-do-with-islam

Jonny
Jonny
7 years ago
Reply to  Jernhesten

Thomas die Misere vet att den verkliga fara för “Europa” ligger i högerpopulism, främlingsfientlighet och intolerans. Unter dem Eindruck des Attentats von Paris hat Bundesinnenminister Thomas de Maizière vor populistischen Brandstiftern in Deutschland gewarnt. Der CDU-Politiker sagte der SZ: “Terroristische Anschläge haben nichts mit dem Islam zu tun.” Anschläge wie der von Paris richteten sich gegen die gesamte Gesellschaft und ihre Werteordnung. Gerade die Menschen, die aus den Bürgerkriegsregionen Syriens und des Iraks nach Deutschland kämen, seien dem Terror entflohen und dürften nun nicht ihrerseits in Verdacht geraten, nur weil sie Muslime seien. Mit Blick auf die antiislamischen Pegida-Demonstrationen sagte… Read more »

KSD
KSD
7 years ago

LA’s Mette Bock: Rigtig mange muslimer er helt fredelige mennesker

http://ksdha.wordpress.com/2015/01/08/las-mette-bock-rigtig-mange-muslimer-er-helt-fredelige-mennesker/

Nils
Nils
7 years ago
Reply to  KSD

Sådan er det jo. En ud af tre er bare chauffør.

Santor
Santor
7 years ago

Mark Styn er som altid, lige på og hård, og han har ret hele vejen igennem. Alle de andre er feje og tænker kun på at dække sig selv.

Det mest mærkelige er at der kommer “stærke” reaktioner nu. islam slår flere ihjel på daglig basis men det foregår selvfølgelig i islamiske lande og er ikke en trussel mod dem selv så det er vel ikke så farligt!

Mette
Mette
7 years ago

Nu er alle for ytringsfrihed i fine taler, men det bliver ytringsfrihed på papiret – og for de få modige, er jeg bange for. Hvem tør – . Det er allerede blevet sådan, at vi har ytringsfrihed, MEN… det er en falliterklæring offentligt at indrømme, at vi har mistet vores ytringsfrihed, så de siger det modsatte. Jeg er bange for at det er en kæmpestor løgn.

intetnavntak
intetnavntak
7 years ago
Reply to  Mette

Ja, ret ofte har jeg følelsen af, ordet “ytringsfrihed” bliver brugt i global sammenhæng. Fakta er at vi over landegrænser med resten af vesten, ikke har ret meget til fælles. Og slet ikke med resten af verden.

Vi står nok så alene.

@Machiavelli
Mig? men du kan stadig nå at fortryde.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Morten Uhrskov Jensen: Hvad vi kan vente os fremover http://jyllands-posten.dk/blogs/mortenjensen/ECE7342513/Hvad-vi-kan-vente-os-fremover/ 07. januar. 2015 Vore politikere har intet forstået af dagens forfærdelige begivenhed i Paris. Det isnede, da jeg fik beskeden om et angreb i Paris. Charlie Hebdo, tænkte jeg med det samme. Det var næsten for oplagt. At angrebet skete med militærisk præcision, forøger kun uhyggen. En ubegribelig tragedie for de dræbte og for deres familier. Al vor medfølelse må gå til dem i disse timer og dage. Spørgsmålet er, hvad vi kan lære af det skete. Vore politikere vil formentlig lære absolut ingen ting. Virkelig absolut ingen ting. Statsminister… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

18-årig terrormistænkt har overgivet sig selv

http://ekstrabladet.dk/112/18-aarig-terrormistaenkt-har-overgivet-sig-selv/5388066

8. jan. 2015 – kl. 02:33

Kl. 02.30: To netop anholdt – en af terroristerne har overgivet sig selv

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Medier: Terrormistænkt har overgivet sig http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7342610/Medier-Terrormist%C3%A6nkt-har-overgivet-sig/ AF JOHANNES KAAS FALLESEN, Jyllands-Postens korrespondent Den ene af tre terrormistænkte har overgivet sig til fransk politi. Los Angeles Natten til torsdag har elitestyrker fra fransk politi været i gang med en anti-terroraktion i den franske by Reims. Midt på natten skriver nyhedsbureauet AFP og den franske avis Le Monde, at en af i alt tre mænd, der mistænkt for at stå bag onsdagens terrorangreb på det franske satiremagasin Charlie Hebdo, er blevet anholdt. Han skulle ifølge medierne selv have overgivet sig til fransk politi. Tidligere onsdag har politiet, ifølge det lokale medie L’Union,… Read more »

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x