10
jan
Seneste opdatering: 12/1-15 kl. 0035
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Et Tivoli, et Woodstock for en generation vant til tomme fester. The great multicultural selfie-show. Her går de arm i arm alle de, der selv har foranstaltet den anduvende katastrofe. Til og med den eksaminerede jødehader Mahmoud Abbas. “The I-word” nævnes ikke en gang. I et sundt samfund havde de befundet sig foran en national undersøgelseskommission eller det der er værre.

Hollande, en 60-årig mand med en tøndeformet krop, sortfarvet hår og smag for unge elskerinder og fem luksusejendomme i multimillionklassen, holdt forleden en tale, hvor han gav udtryk for, at Frankrig har kontrol over situationen. 2000 jihadister i Syrien, og mange flere derhjemme. Sikkerhedspolitiet klarer at overvåge 200. Magt og magt? Lige så lidt som han udstråler magt. Den franske hær prøver i øjeblikket at sikre, ikke flere jøder mister livet.

I Norge kalder én det Den store frihetsmarsjen. Tower Bridge lyste op i tricolore farver, som om Anden Verdenskrig var sluttet, når det blot er en Europakrig, der er begyndt.

Vi har kastet op her i Berlin, hvor jeg er, heldigvis inden den ærketyske Currywurst,  men nu bliver jeg helt andægtig. “Seid umschlungen Millionären”, “You shall overcome”.

Samtidigt har den tyske justitsminister opfordret til forbud mod PEGIDA marcher “af respekt for de døde i Paris. “ Frankrig: Demonstration for national enhed – National Front ikke inviteret, muslimer ikke interesseret, Hugh Fitzgerald: From A Friend In Southern France, Millions in Paris rally against nothing in particular.

Indspilning i fuld skærm 11-01-2015 192812Indspilning i fuld skærm 11-01-2015 192833Indspilning i fuld skærm 11-01-2015 192820Indspilning i fuld skærm 11-01-2015 192801

“They have declared us war on us”

Canadas Stephen Harper er en sjældenhed blandt politikere. Man må bede til, de ikke vælger den fårede Justin Trudeau i år

Fl Rose:’ Jihadis want to assassinate me

But I refuse to be condemned to a tyranny of deathly silence’: Cry of defiance from Danish editor who printed first controversial cartoons Flemming Rose is the Foreign Editor of Jyllands-Posten in Holland He was put on a jihadi hit-list after publishing anti-Islam cartoons in 2005 His cartoonist colleague survived an assassination attempt in his home Here, he reflects on the Charlie Hebdo massacre in Paris. Flemming Rose i Daily Mail

Lone Nørgaard: Den skruppelløse optimsme

Hvorfor vil så mange til Vesten? Elementært. Vores samfund fungerer langt bedre end de lande, hvorfra de kommer.

Overskriften er inspireret af Mogens Camre, Ole Hasselbalch og Lars Hedegaards nye bog ”Der var et yndigt land – en beretning om truslen mod Danmark”. Datidsformen ”var” konstaterer, at Danmark ikke mere er det smørhul, det var engang, og forfatterne argumenterer for, at det frie og demokratiske danske samfund er ved at blive nedbrudt af en uansvarlig indvandringspolitik. Ført af politikere, der nægter at forstå flygtningeproblemets kerne: oprindelseslandenes kultur. Tilvandrernes egne klanbaserede samfund i (Nord)afrika og Mellemøsten lider under en ukontrolleret befolkningstilvækst, korruption, vold, (kvinde)undertrykkelse og grådige magthavere. Hvis Danmark og Europa bliver ved med at lukke flere ind herfra, vil vores egen kultur gå til grunde.

Scruton undersøger konsekvenserne af det, han kalder ”skruppelløs optimisme”. Hans påstand er, at håb og optimisme løsrevet fra (historiske) erfaringer er farlig og lægger op til, at man kan tro hvad som helst – herunder, at uorden, problemer og menneskelige fejl-(be)slutninger kan ”løses”/elimineres. Troen skal bare give en god følelse. Der var et yndigt land AF LONE NØRGAARD JP

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Brozak
Brozak
7 years ago

Europa er i et stadium av sjokk og fornektelse. Borgerkrigen er enda ensidig. Men dette stadium vil ikke vare.For borgerkrigen vil eskalere og eskalere.Neste stadium blir aa definere fienden og debattere det som i dag er tabu.Alt dette vil ta sin tid.Sementerte illusjoner forsvinner ikke over natten.

Men illusjonene vil forsvinne fort naar borgerene i desperasjon begynner aa mure igjen sine vinduer og bolte sin port.Naar borgerkrigen glir over i aa bli tosidig vil all forviring forsvinne. Bak barikadene vil tankene bli klare som krystal.

li (islamonausea træt DIGTER)
li (islamonausea træt DIGTER)
7 years ago

Ynkeligt, er det alt hvad europas “gode” politikere kan præstere, så kan de ligeså godt melde sig ind i deres repræsentative landes vandrelaug, fordi de kommer da ikke til at gøre andet end at gå i sørgemarch nu mere muhammed import der vælter indover europa.

Lightmann
Lightmann
7 years ago

Den tyske justistminister mener der skal et forbud imod PEGIDA og deres ret til at demonstrere. Så meget for ytringsfrihed fra den side. i øvrigt, linket i artiklen? Manden sidder i en moske! http://www.pi-news.net/2015/01/widerlich-sind-sie-herr-justizminister-maas/#more-443161 Så har han da valgt side, barbarere frem for sine tyske landsmænd. Det foto alene, burde få stablet et par hundrede demonstrationer på benene i Tyskland. Heiko sidder hos sine venner. En anden ting, er det ikke snart på tide at en hacker gruppe eller to, kaster sig over bankkontoer og samtlige økonomiske værdier, tilhørede de lede ledende ledere i Europa? Man har jo fornemmelsen af… Read more »

Kim Rasmussen
Kim Rasmussen
7 years ago

Her gjaldt det udelukkende om at blive set. Tydeligere kan den europaeiske falliterklaering naeppe illustreres…..

EH
EH
7 years ago

Ligegyldig og kvalmende “familiebillede”. Vejen burde føre direkte mod nærmeste retssal og dom.
Frikendt er naturligvis Nethanyahu. Jeg bemærker ar han er den eneste, som har begge arme hængende løst ned langs siden. Lysten til at gå arm i arm med disse hyklere er med garati ikke stor. Der er heldigvis et godt stykke mellem ham og den største hykler af dem alle. Abbas.

Nils
Nils
7 years ago

Det var en vämjelig uppvisning i hyckleri!

PisseNisse
PisseNisse
7 years ago

Ingen “presence”, ingen karisma…är deras tankar måhända någon annan stans?

Lene
Lene
7 years ago

Se disse hyklere! Det er jo til at blive syg af.

Jernhesten
Jernhesten
7 years ago
Reply to  Lene

Enig.

Jeg får mere kvalme af dem, end af Jihad-morderne.

Santor
Santor
7 years ago
Reply to  Lene

Marine Le Pen er et problem, men ikke Mahmoud Abbas.

Verden vil bedrages!

Ole Madsen
Ole Madsen
7 years ago

Karikaturtegneren R. Jung Shoy (? Signatur ulæselig) bryder sig åbenbart ikke om Lone Nørgaards synspunkter, og det samme gælder formentlig hele venstrefløjen.

Victor
Victor
7 years ago

Denne weekends London Calling er interessant. Ca 20 minutter inde i debatten begynder Nabila Ramdani med …men-argumentet. Agnès Poirier, i årevis une hippie halal, er også i panelet og har kendt nogle af de myrdede. Hun rammer loftet – og så begynder gnisterne at fyge. Hendes had mod Nabila er helt, helt åbenlyst.

LarsS
LarsS
7 years ago

Fantastisk at overvære en rigtig politiker, en statsleder som forstår at sætte tingene i det rette perspektiv!

Vore forfædre må have været satans intelligente, de vidste hvad vi naive efterkommere skulle imødese.

Voltaire said “To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize.”

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x