12
jan
Seneste opdatering: 12/1-15 kl. 1721
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

‘We Need to Kill Them’: Judge Jeanine Says It’s Time to Stop Islamic Terror

To be or not to be
Der begynder at blive hård konkurrence i Charlie-branchen. Eller måske det er Keyser Söze? Charlie Hebdo tegning

Indspilning i fuld skærm 11-01-2015 204611

Fejrede Paris-terror: Muslimer i Gøteborg delte kager og slik ud

Mona Walter skriver på sin Facebook følgende:

Hej min vänner.

Nu har jag fått spännande information. Min källor är definitivt 100% säkra. Jag har som jag tidigare nämt muslimsk bakgrund och den kommer till nytta nu. Igår lördag har det på Nordstan i Göteborg, delats ut tårta och godis av de Islamska missionärerna. På stora skyltar bredvid stod det Gud är kärlek. Dessa Islamska förespråkare har varit glada och firat riktigt friskt.

Vad kan då vara anledningen till denna glädjeyra?

De svenskar och ovetande människor som gladeligen tagit emot dessa godsaker har i sin naivitet ingen aning om anledningen. Den riktiga anledningen till detta firandet är ett lyckat attentat mot Charlie Hebdo i Paris. Passerande muslimer har av samma Islamska missionärer under fredagen och lördagen blivit inbjudna till moskéerna i Bellevue och Hammarkullen i Göteborg för att tillsammans fortsätta fira detta.

Jag har själv som muslim varit med på ett liknande firande i Bellevue moskén, då gällde det den lyckade attacken mot World trade center 9/11.
Dels firar man ett lyckat attentat mot Islams fiender och dels är det ett slags bröllopsfirande för de dödade attentatsmännen som nu är martyrer. Dessa martyrer hamnar nu i paradiset med sina 72 ljungfruar, därav bröllopsfirandet.

Alla svenskar och ovetandes människor har alltså i helgen varit med och firat ett lyckat attentat, ett firande som pågått mitt i Göteborg. Av denna anledning och min egen erfarenhet har jag mycket svårt att lita på Islams förespråkare.

De kan utåt med stora leenden framhålla att demokrati, yttrandefrihet och religionsfrihet är något Islam vill samexistera med för att i nästa stund fira ett lyckat attentat mot Charlie Hebdo i en närbelägen moské och Islamsk förening.

I varje troende muslim finns en mycket stor portion Muhammed. En vilja att följa i hans fotspår och imitera hans handlingar. Jag kan som avslutning berätta att en av dessa Islamska missionärer på nordstan sa rätt upp i mitt ansikte att hade vi träffats i Syrien hade han personligen skurit av mitt huvud med glädje.

Read more: http://www.exponerat.net/mona-walter-avslojar-muslimer-i-goteborg-firade-terrorattacken-med-att-dela-ut-tarta-och-godis-till-allmanheten/#ixzz3OY7dolWz

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lene
Lene
7 years ago

Nej, men nu vil jeg så trøste mig selv med tanken om, at Vesten har våben til at kunne give denne satansyngel sådan en på torsken, at de næppe rejser sig mere i dette århundrede. Det gælder både dem, som stuver sig sammen her, og de lande, de kommer fra. Men det forudsætter naturligvis, at de gamle politikere bliver vippet og mere klartseende personer overtager roret og tager sig sammen til at gøre det.

Peter Andersen
7 years ago

Frankrig har nu rundet de 8 til 10 procent muslimer, som gør landet farligt – og andre europæiske lande følger lige i hælene. Det hele er lige efter drejebogen. Nu er de nok til, at føre sig aggressivt frem ved flere lejligheder og gøre helt almindelige områder usikre – og det har de naturligvis tænkt sig at prøve. Det er simpelthen skræmmende, at så oplyste befolkninger som de europæiske, har ladet det komme så vidt. Vi kommer nu til at stå over for helt uoverstigelige problemer flere steder i Europa – og stadig fatter det store flertal ikke et klap..?… Read more »

Kim Larsen
Kim Larsen
7 years ago
Reply to  Peter Andersen

Du har jo ret, Peter. Problemet er islam i sig selv. Tankevækkende at stort set alle voldelige konflikter i verden i dag på den ene eller begge sider involverer islam og dermed selvfølgelig muslimer. Men man kan sige at enhver religion og ideologi (måske ikke buddhisme) har et fundamentalistisk gen. Ellers ville den ikke overleve. Islams fundamentalistiske gen er bare meget mere dominerende end så mange andre tilsvarende – og vækstmediet er ideelt, fattigdom og analfabetisme. At sige at det svinske overfald i Paris (jeg vil aldrig bruge ordene angreb og krigere om den slags9, Taleban, Boko Haram, Al-queda (kan… Read more »

Ole Madsen
Ole Madsen
7 years ago

Kære Lene. Det er fuldstændig berettiget at ønske politikerne tillykke med de sidste dages hændelser. Men du må også lykønske alle de vælgere, som stemte på disse politikere. Mvh Ole.

Prudentius
7 years ago
Reply to  Ole Madsen

Ja, god pointe. Der er tale om et helt vestligt kulturelt paradigme, som nu møder virkelighedens rundsav.

Meget få så den islamiske revival komme, og mange fornægter den stadig, langt-langt udover korpset af politikere.

Lene
Lene
7 years ago

Jamen tillykke politikere. Det gik jo, som i ønskede. Mon islams børn også gider betale jeres ublu lønninger og lade jer suge over 1 mio årligt ud af EU-kassen. Er det mere, hun får – hende dernede, Vestager tror jeg er navnet. Og hvordan er det nu? Får disse personers børn ikke også 10.000 om måneden? Skam i livet skal man ikke lede efter i de kredse.

Prudentius
7 years ago
Reply to  Lene

“Det gik jo, som i ønskede.” Mjaah, det kan man vist ikke sige. 🙂 Islam ligner mere og mere den grøft hvor den siddende vestlige elite glider og fortaber det hele. Fra deres politiske førlighed til deres idealers glans. De har allerede brækket begge ben, nu mangler vi bare ryggen. Meningen var jo hen mod afslutningen af den kolde krig, lidt populært sagt, at realisere Lennons “Imagine” i Vestens billede og score kassen samtidig. Der skulle festes igennem og den tredje verden var inviteret. Men ak-ak-ak de stakkels globalister kan slet-slet ikke styre globaliseringen. Den er alt for voldsom til… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Prudentius

Ja, Romerriget står for fald. Men det er vist første gang i historien, man selv inviterede fjenden ind, på trods af gentagne advarsler.

Hele koret af bedrevidende har stået og sunget Imagine, mens deres marxistiske afkom slog løs på pøblen.

Selvfølgelig måtte det ende galt. Og de véd det godt – de siger det bare ikke…

Prudentius
7 years ago
Reply to  Peter Andersen

Nja, det er nu en før afprøvet model. Rom tjener iøvrigt som et rigtigt godt eksempel!

I Vesten var det germanerne der agerede fremmedarbejdere og flygtninge. I Østen araberne.

Dog ser jeg ikke islam erobre Vesten, kun havarere vores afskyelige globalist-elite.

Islam selv er en gammel støvet tiger. Dens revival giver den ild i halen og krudt i røven, men den kan ikke meget andet end at selvdestruere i sidste ende. Selvmordsbomberen er vitterlig dens udtrykte billede som civilisation.

Men ok, “we are in for a fight” alligevel.

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Peter Andersen

Lidt daglig dystopi…

De behøver heller ikke erobre os for at ødelægge det hele. Se alle de sørgende, grædende, overraskede og, ja vantro mennesker, hver gang der har været et terrorangreb. Vi er slet ikke gearet til de forhold vi nu skal leve under og vi får nogle gigantiske interne kampe, før vi lægger Ipaden på hylden og finder fælles fodslag.

Men til den tid ser det sgu ikke godt ud…

Prudentius
7 years ago
Reply to  Peter Andersen

Helt enig!

Og vi må tilmed konstatere, at meget få bliver meget klogere af de her tilbagevendende jihad-angreb.

Og der er mere kaos på vej, ude som hjemme, og den vestlige måde at gribe tingene an på er bare helt forkert.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x