13
jan
Seneste opdatering: 13/1-15 kl. 1515
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Talerne begynder min. 30

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
Angela
7 years ago

Brzeziński erhöll 1953 han doktorsgrad i statsvetenskap på Harvard där han också kom att vara lärare. 1960 flyttade han över till Columbia University där han tog över ledningen av det nygrundade institutet för kommunistiska angelägenheter (Institute on Communist Affairs). Idag är han knuten till Johns Hopkins University i Washington, D.C. På 1960-talet var han rådgivare i Kennedy- och Johnson-regeringarna. Under Johnsons sista år som president var han utrikespolitisk rådgivare till Hubert H. Humphrey. 1973 blev Brzezinski den första ledaren för den så kallade trilaterala kommissionen. http://sv.wikipedia.org/wiki/Zbigniew_Brzezinski Många tror felaktigt att trilaterala kommissionen, Bilderberggruppen m fl inte existerar. Jag har tidigare… Read more »

Invandrare1957
Invandrare1957
7 years ago
Reply to  Angela

Läste dina kommentarer så bra och sant. Sen skriver du som bäst när du är arg.

Boethius Victor
Boethius Victor
7 years ago

Rettelse: Aksemagter og entente hører til Første Verdenskrig.

Boethius Victor
Boethius Victor
7 years ago

 KONSPIRATIONSTEORI ELLER FAKTA? Nytårstalerne fra HM Dronning Margrethe II, Helle Thorning, Angela Merkel og Francois Hollande har fået mig til at tænke videre angående nationalstatens fremtid. Vi kritikere af globaliseringen skydes ofte i skoene, at vi ser spøgelser og konspirationer overalt. Sådanne beskyldninger udspringer nu nok mest af, at selvsamme fortalere for globaliseringen godt ved, st der er udnredt modstand mod globaliseringen og dens afskaffelse af nationalstaterne. Faktum er, at der i 1944, da krigslykken var vendt til fordel for de allierede i ententen, og akse-magterne var på retræte, blev afholdt et møde på et hotel i Bretton-Woods i USA.… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

Ja det är fakta och tack för det! Skolundervisningen inbegriper nog inte det idag. Historieundervisningen är bedrövlig och dessvärre har inte heller de äldre generationerna kunskap om detta av olika anledningar. En del intresserade har kanske fortbildat sig själva. Men kunskaperna är dåliga och saknas nog helt för de yngre generationerna.

Det är oerhört skrämmande eftersom kunskap är ett vapen mot desinformation och propaganda. Och en förutsättning för demokrati.

Falsterbo
7 years ago

När man betänker hur illa de nordiska folken behandlats av makteliten är det lätt att hemfalla åt en trött pessimism.
Lyssna på Wardruna och hämta energi till den nordiska själen:

http://www.youtube.com/watch?v=0I1Onxf2VwQ

Angela
Angela
7 years ago

Lyssnade på Ring P1 och sista inslaget var ett typexempel på globaliseringesns konsekvenser. En äldre man som flämtande med tungan utanför munnen som NU hade upptäckt livets stora gåta. Ja jösses. Han hade varit i USA och det hade tagit honom hela vistelsen over there för att begripa att när någon frågade “hur mår du” så skulle man svara “jo, tack, jag mår bra. Och du då ?”. P g a att vi har okunniga inkompetenta programledare i Ring P 1 så kan dessa byfånar orera fritt. Hade hon haft kunskap hade hon kunnat tala om att den frasen finns… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Angela

Bare vent Angela. Snart finder de også ud af, at den muslimske indvandring var noget lort. Men de skal jo først lige ud i virkeligheden og det kan de godt bruge lang tid på.

Som Marine Le Pen sagde: “Hvis du har ret før alle de andre, så har du ikke ret…”

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Man må ikke sige, at jeg håber, der er nogen der straffer landsforræderne, når tiden kommer. Så det vil jeg ikke sige.

Angela
Angela
7 years ago

SR med sina globalistpropagandister som Daniel Alling far Europa runt för att hetsa mot folks berättigade uppror mot förtryckarna och psykopaterna. Ideligen drar han upp hur många yrkesdemonstranter är som globalisterna kan bussa omkring för att motdemonstrera och tysta folks frihetskamp från de globala fedoalherrarna. SVT och SR hånar dagligen folket. Arenorna är deras. De bestämmer att det är dem som skall vara på arenorna. De bestämmer vem och vad som får sägas. När vanligt folk släpps in så bestämmer fortfarande makten vad som får sägas eller ej. Vem granskar den globala makteliten. Vem granskar Rinfeldt, Batra, Löfven eller alla… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

Zbigniew Brzezinski professor i amerikansk utrikespolitik och rådgivare till en drös av amerikanska presidenter och en av den globala maktelit som vi har att “tacka för” (ironi) det läge som Europa och världen befinner sig i idag. Han är en av arkitekterna till de organisationer som styr och ställer med oss som spelpjäser på det globala “chackbrädet” som han själv kallar det. med multikultur och massinvandring som medel att slå sönder fungerande samhällen. Z B uppger själv att globalisterna är oroliga för det “globala uppvaknandet” som sker över hela världen nu. Människor vaknar upp och och inser att regeringarna skiter… Read more »

Prudentius
7 years ago
Reply to  Angela

Lige i øjet!

Det er en rodløs, kynisk og på mange måder nihilistisk magtelite, som har fat i roret i Vesten.

Og dens globaliserings-idealer fører til et kaos den ikke kan styre.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x