16
jan
Seneste opdatering: 17/1-15 kl. 1653
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jihadists killed in Belgium swoop were inspired by the murder of Lee Rigby says investigator as first photograph emerges from blood-spattered home where they were killed

Sverige: Fra “humanitær supermagt” til fejlslagen stat

Decemberaftalen kan med rette beskrives som et blødt statskup, der har banet vejen for Sveriges undergang. Seks af Riksdagens partier har simpelthen besluttet at udelukke det eneste parti, der modsætter sig masseindvandringen og forsvarer svensk kultur, fra den parlamentariske proces. Det nye system kan også beskrives som et konsensusdiktatur.

Prisen er muligvis 110 milliarder svenske kroner pr. år. Det er mange penge i et land med 10 millioner indbyggere. Imidlertid bliver politikerne ved med at insistere på, at indvandringen fra tredjeverdenslande er en økonomisk velsignelse. Emnet bliver ikke diskuteret i medierne. Enhver, der vover at antyde, at der måske er et problem, bliver kaldt “racist”, “fascist” eller “fremmedhader”.

Man kan roligt gå ud fra at det er slut med Sverige længe før Decemberaftalen løber ud i 2022. Landets dage som en fri og demokratisk velfærdsstat er talte. En befolkning på måske otte millioner svenskere kan ikke rumme eller betale for måske fire millioner immigranter om otte år. Det ville svare til at USA tog imod 150 millioner. Ingrid Carlqvist og Lars Hedegaard

Artiklen findes også på svensk og engelsk.

PEGIDA muligt terrormål

Foreign intelligence warnings of militant attacks on Berlin, Dresden train stations. German authorities say they have received warnings of possible attacks on Berlin and Dresden train stations, and the weekly anti-Islamization PEGIDA rally. The information came from foreign intelligence agencies. Pegida möjligt terrormål, Foreign intelligence warnings of militant attacks on Berlin, Dresden train stations

Kasper Støvring: Fjenden

I forgårs satte Frankrig sit militær ind for at yde borgerne beskyttelse efter terrorangrebet. Dette drastiske tiltag vidner om omfanget af den krise, som ikke blot Frankrig, men hele Vesten befinder sig i. I Vesten ser vi nu, at et lands egen hær mobiliseres på landets eget territorium for at beskytte landets egne borgere, der er truet af en fjende, der befinder sig midt i landet. Især jøder, højrefløjspolitikere, tegnere og journalister får beskyttelse.

Når man anvender militæret, tilkendegiver man, at man er i krig, og anvender man militæret på eget territorium, kalder man det gerne borgerkrig. Der er naturligvis ikke borgerkrig i Frankrig, selv om det er de ildevarslende associationer, man får. Der hersker en særdeles spændt stemning, understreget af gårsdagens anti-terroraktion i Belgien, og PET’s vurdering af risikoen for terror i Danmark er stadig høj. Har man behov for at blive kureret for sin optimisme, kan man i Politiken læse vurderingen fra lederen af Europol:

”Antallet af personer, efterretningstjenesterne bør holde øje med, er så højt, at det ifølge Europollederen er »ekstremt vanskeligt« for sikkerhedstjenesterne at følge dem alle. »Det er den smertefulde sandhed, angrebene i Paris har illustreret«, advarer han. […] MI5-chefen frygter, at terroristerne er ved at vinde over efterretningstjenesterne, der på grund af den teknologiske udvikling og stramme regler har svært ved at følge med i deres kommunikation og terrorforberedelser.”……. Berlingske Kulturkamp

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lightmann
Lightmann
7 years ago

Naturligvis var min kommentar ironisk. ironien er jo snart det eneste der er tilbage, altså udover den konstante kvalme over vores lede ledere, der på trods af at alle kan se hvilken vej vinden blæser med hensyn til musserne, så forsætter de med at lukke dem ind. Hvorfor? Men så igen, hvorfor vedbliver folk med at stemme på dem? Vi har de politikerne vi fortjener, men at se en fremtidig statsminister stå og sige at islam er voldtaget? Tal lige om at have drukket af natpotten, hvorfor er de alle såååååååååå bange for at fornærme Islam?

Lene
Lene
7 years ago

La génération identitaire er en organisation, som vil forsvare Frankrig som franskmændenes land. Tag ikke fejl.

Lene
Lene
7 years ago

Ja, ja, den er så fed, at det forhåbentligt er ironi. Så den springer vi lige over.

Lightmann
Lightmann
7 years ago

I forbindelse med alle de terroraktioner og forsøg på samme vi har set i de foregående uger, så synes jeg det er vigtigt at påpege, at de intet har med Islam at gøre. Islam er blevet voldtaget, der findes ingen andre forklaringer, det har den næste danske statsminister nemlig sagt, og jeg ser ingen grund til at modsige ham. Han ved hvad der er bedst for os alle. Hvem er vi til at ytre andre meninger? Det er ikke alene forkert af os, det er også racistisk og kan skade integrationen af nydanskerne, der kun vil os det godt, som… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago
Reply to  Lightmann

Jo det kan vi godt. Men hvad sker, når man lukker en flok ulve ind i et hønsehus?

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Lightmann

Nu synes jeg vi alle sammen skal synge “We Shall Overcome”…

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Hver dag sin “kulturberigelse” – vi lever sandelig i interessante tider. Terrormistænkt teenagepige anholdt i travl London-lufthavn Britisk politi har anholdt en pige [!] i Stansted-lufthavnen. Hun mistænkes for at forberede et terrorangreb. http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2015/01/16/215041.htm Opdateret 16. Jan. 2015 kl. 22:17 Af Nicolas Stig Nielsen En britisk antiterror-enhed fra Scotland Yard har fredag eftermiddag anholdt en blot 18 år gammel pige i lufthavnen Stansted nordøst for London. Hun er mistænkt for at have deltaget i planlægningen af en terroroperation. Det skriver engelsk politi på Twitter. Derudover mistænkter politiet hende for at være medlem af en organisation, der er forbudt i England,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Bombefrygt: Hotelgæster evakueret i København http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2015/01/17/0117062100.htm kl. 06:21 En del af Kalvebod Brygge er afspærret på grund af et mistænkeligt køretøj. Bomberyddere er på stedet og en mand er pågrebet. En del hotelgæster på Hotel Marriott i København fik afbrudt nattesøvnen, da de tidligt lørdag morgen blev vækket af politimænds banken på deres dør. På grund af et mistænkeligt køretøj uden for hotellets foyer er gæsterne blevet evakueret, oplyser Københavns Politi. – Hotellet kontakter os, fordi en person har været inde på hotellet og opført sig mistænkeligt. Han har efterladt nogle effekter derinde og køretøjet foran foyeren. Det virker mistænkeligt… Read more »

Ördög
Ördög
7 years ago

Ber om unskyld ifall denna artikel redan fått uppmärksamhet. ‘Religion of peace’ is not a harmless platitude http://www.spectator.co.uk/features/9416542/religion-of-peace-is-not-a-harmless-platitude/ På SvD Brännpunkt kan vi läsa om vilka bedårande sagor det “muslimska civilsamhällets” galjonsfigurer berättar på internationella forum. Bland annat att det förbereds ett “folkmord på muslimer” i Sverige. Fel att bidra till mer polarisering http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/muslimska-ledare-bidrar-till-polarisering_4257835.svd ” … Hassan Moussa, generalsekreterare för Svenska Islamiska Stiftelsen, ordförande i det svenska imam-rådet och verksam vid Södermoskén i Stockholm (säger) att det som hänt inte är någonting annat än inledningen och början på ett folkmord på muslimer i Sverige. Hassan Moussa använder uttrycket ‘islamocaust’, alltså… Read more »

nobody
nobody
7 years ago

Lite lättsamhet krävs mellan allvaret här i Dar al-Harb.

När man snackar vänster så är man ibland alltför snabb att döma dem, för Allan Edwall och liknande människor har jag kvar all respekt: Allan Edwall – Du och jag: http://www.youtube.com/watch?v=cIwy4Qjdouc

P.S. snacka om att Allan hadde koll på verkligheten i Sverige!

LarsS
LarsS
7 years ago

Verden er af lave! Se disse tal fra PEW!

340.000 muslimer har valgt Sverige som deres nye bopæl.

Hvorfor, må man spørge sig, vælger de at bo i det kolde nord, så langt fra Mekka man næsten kan komme?

http://www.pewforum.org/interactives/religious-migration/#/Destination/Sweden/Muslim

nobody
nobody
7 years ago

Helt apropå. Olja upp giljotinerna! En ny generation fransmän är här –

P.S: Bör dagens politiker tänka sig för eller köra på i sin galenskap?

norje
norje
7 years ago

I godt selskap med andre humanitære stormakter
https://twitter.com/ianbremmer/status/556122702399148033

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x