29
jan
Seneste opdatering: 29/1-15 kl. 1928
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Zoulikha Bouabdellah, Silence, 2008-2014, Installation: 24 prayer rugs, 24 pair of shoes 300 x 560 cm. Courtesy: the artist © Zoulikha Bouabdellah

An artwork depicting high-heeled shoes on Islamic prayer mats has been removed from an exhibition after a Muslim group warned of possible violence in the wake of the Paris attacks.

The French-Algerian artist, Zoulikha Bouabdellah, withdrew the work from an exhibition in a northern Paris suburb with a large Muslim population after an Islamic group told local authorities it could provoke “uncontrollable, irresponsible incidents”.It is considered disrespectful to step on Muslim prayer maps with shoes.

Ms Bouabdellah has replaced the artwork, “Silence”, previously exhibited in Paris, New York, Berlin and Madrid, with a video installation showing belly-dancing to the French national anthem, with swirling red, white and blue shawls symbolising the national flag.‘Blasphemous’ artwork removed from Paris exhibition

Så blev  islam endnu et lille nøk mere forhadt i Europa. I forvejen ser europæerne i det største lande i Europa med stor skepsis på islam, og desværre med masser af gode grunde. For de muslimer, der ikke bruger deres liv på at genere os, må man virkelig håbe, at europæernes had til islam aldrig kommer til udbetaling, men islam leger med ilden. At 74% of French and 76% of Brits Think Islam is Not Compatible With Their Way of Life, er skræmmende opnået på bare en generation. Hvad kan det ikke blive til på to eller tre?

De der så Uppdrag Granskning i aftes, fik måske også det indtryk, at det i Sverige mere et ét stort harmonikasammenstød af alle der hader alle. Freden er forbi og kommer aldrig tilbage, med en let omskrivning af den alternativt udrustede Mona Sahlin. Zoulikha Bouabdellah biografi.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Robert Spencer om kunstudstilling i Paris […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x