30
jan
Seneste opdatering: 31/1-15 kl. 0003
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Channel 4 Dispatch “When cousins marry” . I fire dele på You Tube

“Vi kan ikke lide det, han siger.” Den selverklærede kommunist Jan Hoby mener alligevel at Nicolai Sennels er professionel racist – noget der burde være  injurier, men ikke er det – for at formidle videnskab om indavl i muslimske lande. Videnskabsjournalisten Lone Frank mener, Sennels har ret, genetikeren giver Sennels ret  og Lars Aslan Rasmussen mener “Det er et tabu, men indavl handler ikke kun om muslimer,” hvilket stort set er usandt. I diskussionen på P 1 debat mener DR alligevel, at dokumenteret videnskab er Sennels’  egne ekstreme synspunkter.

Nu kan man åbenbart ikke forlange alverden af en P 1 journalist eller en pædagog som Jan Hoby, men for dem der har været tilstede de sidste ti år, er der ingen nyheder i det Sennels viderebringer. BT og Jyllands Posten har haft artikler om det (Indvandreres indavl koster millioner). Ugeskrift for Læger har haft de første tre videnskabelige artikler om det, SVT s Uppdrag Granskning har bragt en dokumentar om det i 2009, og Channel 4  Dispatch “When cousins marry” , som jeg genposter til ære for dem der er faldet over Nicolai Sennels.

Selvfølgelig er det følsomt, men man kan ikke forlange andre fyret, fordi man  selv er følsom og uvidende som Jan Hoby. Hvorfor ikke kræve Jan Hoby  fyret for frækhed. ekstremisme og dumhed, det kunne jo påvirke de børn, han måske omgås som pædagog? SE også Söndagskrönika: Ekon från forntiden, del 2

Uppdrag Granskning var et dobbelprogram. det eneste der desværre er tilgængeligt i dag er dette:

Professor Arnstberg leverede også et forsvar for Nicolai Sennels i går.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
7 years ago

Damn! Those pakis in Britain are disgusting.

Sindsro
Sindsro
7 years ago
Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  Sindsro

Jeg tror, der her er færrest poblemer for alle når der skives “sine udtalelser”.

Gunnar F
Gunnar F
7 years ago

Oslo Universitetssykehus kan rapportere (personlig meddelelse): Takket være de muslimske kusine-ekteskap får vi veldig mange nye og spennede hjertefeil til vår barnecardiologiske avdeling. Men hvem betaler?

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Godt nyt. Islamisk Stat har i løbet af de seneste tre måneder henrettet op mod 200 af gruppens egne krigere, som har forsøgt at flygte for at vende hjem.

Ole Madsen
Ole Madsen
7 years ago
Reply to  Machiavelli

Kære Machiavelli. Jeg ville have nøjedes med at skrive, det Du skriver efter første punktum, og så lade det første være underforstået.

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago
Reply to  Ole Madsen

Hvorfor?

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  Machiavelli

Fordi din personlige holdning til oplysningen om at IS slår egne ihjel, her af andre kan opfattes som ganske overflødig og værende indholdet, de korte objektive fakta om IS adfærd, uvedkommende. Der måtte desuden gerne være link til at belægge udsagnet, påstanden, eller de kolde fakta med. F.eks.
http://syriahr.com/en/2014/12/isil-kills-up-to-200-of-own-disillusioned-members-group/

At begynde en meget kort kommentar med at udtykke glæde over andres død er måske ikke det bedste valg.

God weekend forresten.

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago
Reply to  Machiavelli

Selvfølgelig er det min personlige holdning, hvad skulle det ellers være, og hvad der er overflødigt er vist op til en selv hr. skolemester. Hvad IS patienterne angår er de psykopatiske mordere, og jeg er for dødsstraf. Hvem siger i øvrigt jeg glæder mig. Det er procentregning. Jo færre idioter jo bedre for verden.

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  Machiavelli

Jeg er af den opfattelse, at du glæder dig, når du skiver “Godt nyt”.
Jeg tog altså fejl, du glædede dig ikke, og finder formuleringen udelukkende intenderet objektiv på den og den baggund.

Jeg beklager alle de skader mine ytringer kan medføre.

richard_hode
richard_hode
7 years ago
Reply to  Machiavelli

Ja, det er sannelig gode nyheter. Jo flere av dem som stryker med, desto bedre.

Peter Andersen
7 years ago

Ham Jan Hoby er jo helt og aldeles tabt for omverdenen…

Jeg har lige prøvet at finde bare en lille smule mening med nogle af hans skriblerier over på Modkraft. Hvis han sad i MIN fagforening ville jeg kræve HAM fyret..!

Den mand skulle da, om nogen, tjekkes efter i sømmene. Han er eddermanme alternativt forankret..???

Prudentius
7 years ago
Reply to  Peter Andersen

Ja, endnu en ultra pinlig omgang!

Sennels fremhæver blot en meget alvorlig problematik, som burde ligge alle skatteborgere på sinde. Da regningerne for konsekvenserne af denne praksis sendes direkte vores vej.

Indavl er et kæmpe problem i islamiske lande og voksende nu også i Europa. Jeg tror det var det Saudiske regime, som for nyligt var ude med, at også deres befolkning lider alvorligt under følgerne af denne traditionelle islamiske skik.

Men alt der sætter masseindvandringen og islam i et mindre end fantastisk lys, bliver selvfølgelig angrebet af øjeblikkeligt af multikulturens loyalister.

Multikulti muss sein, the truth be damned!

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  Prudentius

Problematikken kunne ligge alle borgere på sinde, ikke kun skatteborgerne. Selv i et overvejende eller totalt pivatiseret sundhedsvæsen kunne det vel ligge alle på sinde.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x