31
jan
Seneste opdatering: 1/2-15 kl. 1100
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 01-02-2015 102835

Der er nogle, der savner de gode gamle dage for kun fire ¨år siden, da der var endnu mindre ytringsfrihed i svenske medier, end der er i dag. Det er næsten rørende. Selv bruger jeg adrig udtrykket “politisk korrekt”. Det er ikke fordi, det ikke er gangbart, det er bare så nedslidt at man ikke hører det. Kampagnen PK – det finaste vi har.


‘Rise of Radical Islam’

Med blandt andre Andrew Bostom og Robert Spencer. Man kan vist godt minde igen om Top 25 Counter-Jihad Documentaries

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jørgen Duus
Jørgen Duus
7 years ago

Ang. PK-reklamen.
Man skulle tro det var satire med alle de løftede pegefingre.

Peter Andersen
7 years ago

Der er mange gode mennesker samlet på ét sted i den video. Men alligevel bliver der fikuseret alt for meget på ytringsfrihed, antal radikale og alt muligt andet nonsens. Det hele handler om, at vi har en såkaldt “verdensreligion” som er helt ude i skoven. Det har den været lige fra dag 1 – og nu kan vi snart ikke ignorerer det længere. I den proces bliver vi så åbenbart nød til, at vade rundt om den varme grød, indtil man tør se det i øjnene. Man kan ikke være muslim uden at tage noget af vrøvlet til sig. Hvor… Read more »

PisseNisse
PisseNisse
7 years ago
Reply to  Peter Andersen

Fikuserat..vilket bra ord!! Beskriver ju SVT / Sveriges Radio som jag upplever det vid besök i Sverige. Det får inte gå 5 minuter utan HBTQ-uppfostran av tittaren/lyssnaren. Man skall tvångsmatas med trans och homo av ett fikuserat SVT/SR och inget program är skonat från anusperspektivet.

(Senast släktforskningsprogrammet “Släktband” som – minsann – hittat transperson från 1800 kallt.)

Elektra
Elektra
7 years ago
Reply to  PisseNisse

Ja, du har ret. Nærmest samtlige udsendelser i SR/SVT er vinklede, så de viser hvor islamofobiske svenskerne er. Og danskerne. Hører ofte på SR .Gomorran Världen i morges startede med at ” nu skulle sverige passe på ikke at få danske tilstande.” Nu hvor debatten er blevet så ” fri” på den seneste tid i Sverige.
Det er närmest komisk. Man skal ha gode nerver.
Tilfäldigvis hørte jeg også “Släktsband” igår efter midnat.
Der må helst bare være et køn .

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x