7
feb
Seneste opdatering: 7/2-15 kl. 1936
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Igår kom ett uttalande från Front National, som jag själv tycker är mycket intressant. Under rubriken “Förvägrad demokrati i Sverige – imorgon i Frankrike?” jämför Europaparlamentarikern Jean-François Jalkh (FN) situationen i våra båda länder och ser Sverige som ett avskräckande exempel på hur etablissemanget säkrar makten genom odemokratiska metoder. Det franska valsystemet med majoritetsval i två omgångar missgynnar Front National gravt, då maktpartierna uppmanar sina väljare att stödja vilken kandidat som helst som inte kommer från Fronten. Ändå ser han alltså den svenska situationen som värre, där “decemberöverenskommelsen” närmast innebär att “Sjuklövern” har blivit ett formellt parti. Tobbe

Hav tålmodighed i vinterferien !

Der bliver stadig lavet om på en del af bloggen, og jeg har ikke overblik over det endnu.. Ligeledes kommentarsystemet. Jeg skal prøve at informere undervejs. Disqus burde passe alle. Man kan lave en egen, anonym Disqus bruger som ikke er koblet til Google eller Facebook. Der er stadig mange, mange kommentarer der ikke er trukket ind i Disqus endnu. Det kommer.

Dragon Seed

More ISIS fighters from one Swedish town than entire USA

The Sweden Report skriver: “Rarely has the term “Dragon Seed” felt as accurate as what Sweden is happily engaged in. Personally, I plan to be far away from here by the time harvest draws near.” Hvad man kan udlede af den replik er, at man ikke skal have den ringeste tillid til, at svenske politikere – og da slet ikke Mona Sahlin – kan administrere de problemer, de egenhændigt har skabt. Det er enhver for sig selv, når det går løs.

The Swedish town of Gothenburg is a hotbed for ISIS recruitment, according to terror experts at Swedish intelligence agency SÄPO and the Swedish military.

“The Swedish Center for Jihadists is Gothenburg,” says terrorism expert Magnus Ranstorp. In an interview in newspaper Svenska Dagbladet last fall, Ranstorp estimated there being some 50 out of the 150 “Swedish” ISIS warriors originating from the Gothenburg region. ‘Exclusion areas’ like Hammarkullen, Biskopsgården and Angered, featured in the infamous police report of areas where the gangs are taking over published last year, are not surprisingly topping the list for terrorism recruitment grounds.

Gothenburg is a relatively small town of just over half a million inhabitants. That’s like Tucson, AZ or Nashville, TN.

For comparison, the Pentagon estimates about 100 Americans have participated as ISIS-fighters over the last three years, with “a handful” currently in combat under the black flag of terror.

Unfortunately, most ISIS-fighters are NOT killed in action. They get a crash course in the art of killing, handling explosives, raping with impunity, and generally imbue themselves with fanatical hate and complete disdain for democracy, freedom and everything else Western society rests upon. Skills and attitudes they bring back home.

When they return, they are not punished by Swedish authorities, nor are they stripped of their citizenship and deported. Instead, they get coddled with therapy and get fast-tracked to jobs ahead of native Swedes and law-abiding immigrants. It was recently revealed that the town of Örebro has had this as their policy since 2013 and has so far provided a dozen returnees with jobs.

Rarely has the term “Dragon Seed” felt as accurate as what Sweden is happily engaged in. Personally, I plan to be far away from here by the time harvest draws near. Magnus Ranstorp

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
7 years ago

Front National fördömer demokraturen i Sverige, veldig flott , Sverige er nå ett diktatur, iallefall helt frem til neste valg, ellers veldig flott at dere får Disqus nå , jeg elsker Snaphanen. 🙂

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

Test af Disqus.
Jeg foretække ikkeanonymitet, og havde en konto, dens kode huskede jeg ikke, en ny skulle først oprettes.
Det er og blive mere besværligt.

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  Peter Buch

He he, känner igen detta från gammalt, löste det genom att inhandla en adressbok var jag skriver mina login, en usb-pinne med ett Excel-ark duger med.
PFEP

Armadillo
Armadillo
7 years ago

Det är inte just “Nobelvetenskap” att se hur rätt Jean-François Jalkh har i sin analys.
Decemberöverenskommelsen är en demokratisk styggelse och ovärdig.
PFEP

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x