7
feb
Seneste opdatering: 7/2-15 kl. 1925
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Obama holdt en af sine mere bøvede taler, hvor han sammenstiller ISI med korstogene. Jordan angreb ISIS i Syrien, hvor USA ikke har villet røre dem. Den vestlige verden har to ledere af nogen statur i kampen mod vor tids nazisme, Islam. Ikke “islamisme”, et P1 – Politiken begreb, ingen muslim aner hvad er – islam: Canadas Stephen Harper og Australiens Tony Abott. Resten er kagekoner som de også var i 1935, da Churchill stod alene. Krauthammer Breaks Down Why Obama’s Prayer Breakfast Remarks Left Him Astonished: ‘I Was Stunned’. TV: Jordan goes to war.

‘Gated communities’ med egne ambulancer?

Du berättar om något som är väldigt allvarligt, tycker du att det här kommer fram i medierapporteringen? Hur utsatta ni är?

– Det är jättetyst. När jag ser alla dessa skjutningar eller knivskärningar så upplever jag att detta måste man börja problematisera, skriva om, men det är oroväckande tyst. Det är något förbjudet kring det här, jag kan inte sätta fingret på det. Jag är rädd för att tredje man kommer att drabbas, och så är det ju redan i dag.

– Vi kommer se mer av den utvecklingen, jag vet inte vad man kallar det, med att rika bygger egna stadsdelar och skyddar sig …

Gated communities?

– … ja. Med egen ambulansverksamhet. Så kommer man sörja för sin egen säkerhet.NEO: ”DET ÄR DEFINITIVT ETT NYTT FENOMEN ATT VI ÄR SÅ UTSATTA”

Svenske redningsfolk overfaldes i en sådan grad i dag, at “det allerede går ud over patienterne”. Politikerne – hærværksfolkene – er tilfredse med, at det dynges til i tavshed, men deres enestående inkompetence nærmer sig at bryde igennem på overfladen, selv i MSM:Tillsätt en krisgrupp om invandrings- och invandrarpolitiken.

Der er for mange forskellige faktorer, der samtidigt går imod sammenbrud, til at facaden kan opretholdes ret meget længere. Man kan forestille sig en økonomisk krise, et velfærdssammenbrud samtidigt med en større terrorhandling og en ghettoopstand bare lidt værre end i foråret 2013 samt det, man ikke på forhånd kan forestille sig. Det kan ingen myndighed i Sverige kontrollere. Kaos lurer under den svenske glasur, isen bliver tyndere hele tiden. Man kunne have taget fat i det for 20 år siden, måske for 10, men idag? Systemkollapset indtræffer inden Thomas Gürs krisekommission så sandt som det allerede har ramt flere sektorer.. Det bevæger sig i Sverige, for lidt og for sent.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Jeg tror roligt man kan regne med at Jordanske piloter NU bomber mål som det israelske militær har udpeget for dem …det er sandsynligt at amerikanske efteretningstjenester teoretisk er istand til det samme , men de har fået hænderne bundet bag ryggen af absurde bureuktatisk procedurer og retningslinjer , som i praksis forhindrer langt de fleste angrebs-missioner . Indtil for et par dage siden gik al israelsk information til Jordan VIA pentagon …det gør den ikke mere .

Armadillo
Armadillo
7 years ago

Jordan har en väldrillat arme, minns de gav Israel kamp under sexdagarskriget, antagligen områdets mest effektiva arme, så nog kan de ställa till det för IS om de nu gör slag i saken.

invernes
invernes
7 years ago

Obama er en katastofe for USA ! den verste president USA har hatt noengang i historien.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x