7
feb
Seneste opdatering: 7/2-15 kl. 1731
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

“Svenske” voldtægtsmænd var somaliske statsborgere

Svenske mediers habituelle løgne bliver en tak mere udstillet i dag. Sådan kan det gå, når man er så vant til at lyve, at det bliver refleksmæssigt. Den ene som har svensk statsborgerskab, er i øvrigt iraker:

Braskande rubriker i Aftonbladet, Expressen och andra medier förkunnade att ”sex svenskar”, senare ”åtta svenskar” hade gripits för en rå gruppvåldtäkt på en finlandsfärja. Nya Tider kan nu som första tidning avslöja att inte ens nödlögnen att de gripna somalierna är ”svenska medborgare” stämmer – alla de häktade är somaliska medborgare, och av samtliga misstänkta har bara en svenskt medborgarskap. De fyra ”svenskar” som häktats för gruppvåldtäkt är somaliska medborgare

Se Den svenske Lügenpresse i aktion

Leiden: Identitære besætter megamoské

Al Hijra moskeen er under opførelse og blev besat i de tidlige morgentimer lørdag. Intet i MSM. Jeg afventer videoes mm. Der har været protester over den moské før, men politikerne ender altid med at få deres moskéer. Snak om en generation, der holder udsalg over deres børns fremtid.BREAK. MegaMoskee Leiden bezet, Activisten van het Identitair Verzet bezetten moskee Al Hijra in Leiden, Identitair Verzet Leiden

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Armadillo
Armadillo
7 years ago

Vi kan vara +100% säkra på att MSM inte överhuvudet tänker att korrigera sina påståenden kring “svenskar” som förövare.
Alla i världen är svenskar, alla har rätt till alla bidrag, all vård och livstidsförsörjning.
Så säger i varje fall den humanitära stormakten Sverige!
PFEP

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x